17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се чете - свободна съм , от доста време не мога да завъртя някой, моля не се притеснявайте! Давам много , но и вземам не малко ...

Щом е в Шри Ланка, значи не е сама, а с някой спонсор.

Живот си живеят тези шантонерки,а ние бъхтаме ли бъхтаме.Иначе на мен ми харесва Зара,но взима скъпо.

Бих направил едно високоинтензивно кардио посред нощите с нея

На мен ми прилича на травестит!

Аз пьк помислих,че е завьршила някой университет,и се снима в библиотеката му!?!!6

Какъв модел е тая Зара? То ниско и грозно...

Каква е тази мода със спорт и диети да се топят дори нужните за женското тяло мазнини - на всяка цена. В главата стават като коне, талия няма, а тялото е като на травестит и понеже и бюста се стопява ... лепват по два плондера, а като сложат и уста и скули на изпитата конска физиономия - става страшно и грозно и брутално. Жените са красиви когато лицата и телата им са сочни и свежи, с нежни овали и извивки ... защо на сила се правите на съсухрени и ръбести същества от неизвестен пол.

Червената Шапчица пита баба си: - Бабо, защо са ти толкова големи ушите? - За да те чувам по-добре? - Бабо, защо са ти толкова големи зъбите? - Аз не съм баба ти! Аз съм Зара от Big Brother.

Червената Шапчица пита баба си: - Бабо, защо са ти толкова големи ушите? - За да те чувам по-добре? - Бабо, защо са ти толкова големи зъбите? - Аз не съм баба ти! Аз съм Зара от Big Brother.

Стана година откак Зара се разведе с мъжа си Ерик Уотсън. Прави впечатление на доста неориентирана и залюхана. Не знам какво очаква да се случи с живота и... Мило дете годините се навиват все по-бързо и по-бързо. Какво чакаш? Какво мислиш? Утре ще си на 40 и вече си миналата по-голямата част от земния си път.

174см колко да е ниска? Трябва да стъпиш на столче, за да я целуваш ти.

Всички носове минали през пластичен хирург са еднакви:( Личат си, че са плод на хирургична интервенция и не хармонират с лицето.

Попитали радио Ереван как да отслабне една жена. "Да върти обръч". "А ако не може да влезе в обръча?" "Я оставете хубавата жена" се намесва радио Истанбул. :)

ГОООлема "Инфлуенсърка" ! Щом "инфлуенсира" на български и я четат само тези, дето трябва д аси запълнят страницата

Съдбата на пачаврите - без мъж, нежелана разпоретина. Мине ли 40 и парите на случайните ебачи ще секнат и я чака мизерия и глад

Малко мъжка фигура е изваяла, но става за лепкане! Не е одъртяла кой знае колко

някои хора не подбират! Ама аз не бих си го причинил, нито на мен, нито на малкия.

много точно написано. Не познавам мъж, който да предпочита подобни травестити пред нормална, естествена женственст

Дърт гюбюр

Зарче, стига с тоя бретон бе. Грозно е.

Mnogo grozna A v kakuv evtim hotel se e zavriala...

Живее си живота!

Що я храните толкова - даже не знам коя е дамата. Иначе има готино дупе и е симпатична! Бих я...

като я гледам май тя е била мъжа в семейството..

Подкрепям мнението Ви

сама , сама, ама някой все пак я е снимал

много известен модел и миска

Много сте злобни и завистливи хора ,затова няма да се оправите никога

Като знаеш, че я е лигавило сменяемото чене на "Ицо стоте манекенки", ще правиш ли кардио с това нещо ?

Нали уж щастлива, уж фитнес, уж красив австралиец... Нищо де пак щастлива по други причини явно

Това ще да е дето му викат кобила. Не.

а освен това и известна тв водеща . питаше хората колко триъгълника виждат на картинката и като се обадят по импулсния телефон им казваше "не . не са 32 . опитайте пак"

"Поувяхнала бивша реалити звезда търси спонсор(ка). До 75 години, навършени." - гласи текста към публикацията.

Не съм видяла досега някоя като нея да е в мизерия и гллад

Оправила се е "дамата" -при това на живо - в ефир. Естествено, не всеки го може. Страшно й завиждам. Но скоро и мен може да ме огрее -гей съм и това ми отваря страшен шанс. Влизам в следващия сезон. Ъхъ!

Аз не знам някой да е щастлив- сам, но госпожицата явно си търси спонсор

Сам човек е само за кенефа...

На Зара Хисто Сираков ѝ даде пари, за да си оперира носа и да сложи плондери. Даже ходи да учи актьорско майсторство в САЩ, но не стана ясно дали е завършила и има ли полза от това. Когато се ожени за австралиеца се изненадах, защото изглеждаше твърде скромно момче като за златотърсачка. Явно различията са непреодолими и скромният съпружески живот не е като за нея. Лошото е, че в този блог тука само за такива професионалистки пишат. Рядко ще се появи статия за някоя талантлива или жена със стил.

Явно са и свършили паричките.Бунгалата на плажа на Мириса бяха по 10$ на вечер.Плажа е готин но вълните са огромни и трудно се влиза в морето.Ама за снимки да се похвалиш става.

Мда.... пресъхнала е касичката и .... слага цветовете на войната и бегом на лов...... Ама каква сериозна професия има - спортен инфлуенсър....

Мразя да се изказвам гаднярски, обаче специално за тая женица много се чудих миналата година как се е прежалил да й предложи брак съпругът й. Нито хубава, нито богата, нито известна, няма таланти, нито професия дори.

Само столът да не е по-красив от Зарчето))

Може спонсора да не е за гледане !

Тази беше много яка по едно време. Изначално си е добре сложена, а като се омъжи, се беше разхубавила и заформила невероятна фигурка. Вече ми се струва попрекалила и изсушена в лице, вероятно заради фат-бърнърите. Когато мъж заприлича на шпек-салам се ядва, но на жените не им отива.

Може би австралиецът е искал дете, а нашата тяло вае и затова и е бил шута? То има още 5-6г. да прилъже някой чичко-паричко ,че после и за парцал няма да става, та затова се е метнала по бански, сиреч рекламира се.

Ха тоз миндил от къде изпълзя. Явно аборигените свършиха парите щом пак се е хвърлила на пазара " Търсят се глупаци"

Ръка на терминатор :)

Бахти плочника, не бих я върнал...

Много мускул по това тяло.Да не е хванала тежка физическа работа?