17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лелер Зара много е погрзняла, и изглежда някак състарена. Защо е с фамилия Watson?! В Бахрейн не са ли Али и Мохамед...

Да не работят вече заедно?

Е, то гювен..ия само от гювен...ия може да бъде родена.... Занимавате хората с глупости!

Тая е кожа и кости. Незнам какво и е хубавото. Ужас. Прилича на гей...

Тая все повече почва да прилича на зле поддържан педераст!

А бабата кога ще видим?

Аз не знам......защо като хайлайф в БГ се водят само проститутки и измамници .... да не би думата и смисъла да са грешно разбрани/преведени?

Защото болшинството от населението са чалгари-селяндури! За справка - политическата партия спечелила най-много гласове на последните два парламентарни избори.

Не разбрахме само от какво си "почива".. От "инфлуенсърство"?!

Е, ти пък! От разтягане на геврека от разни резани ... кремвирши ...

Как да не сме на 180 и тем кое си място по медийна свобода като т. нар. медии ни занимават с фотошопираната майка на гастролираща проститутка. Ако искаме да живеем в наистина нормално общество, с някакви елементарни морални ценности (вкл. и липса на корупция), подобни индивиди и техните възпитатели следва да се показват като утайка на обществото, а не като "каймака" му...

Точно.....в бг т.н. журналисти са истинските разрушители на обществото

Зара, Зара... Кълченето е до време. След някоя и друга година ставаш на 40. Вземи роди едно детенце, време ти е вече...

Не я защитавам изобщо, супер безразлична ми е. Ама е такива като тебе най ги обичам. Давате акъл на ляво и на дясно как треа да се живее. Може да не иска деца бе, кой е казал, че е задължително. От такива, които раждат щото така трябва после се чудят къде са сбъркали с възпитанието.

Аууу ставала на 40…край направо да се забули и да се скрие. Жена на 40 е престъпление направо.

Тази освен да се чекне друго може ли д прави

Зара,земи работи нещо-а не си прави ПР с Мама! Любовника ти те ритна,стига с тоя фитнес,че остана СТАРА МОМА с един пръст мозък в главата!

Човек да види нещо по различно от Малдиви Занзибар и тинтири минтири дето ходят всичките чалгари. Бахрейн, Бали еми интересно.

Абе бих направил един голям шлем с тея двете

Майката е по-хубава

майката има нещо от Катрин Зита Зжоунс

Мм колко съм лъскал на Зара преди

Да я беше видял, преди пластичните операции.... Щеше да излъскаш пода, от бягане в обратна посока....

обективно погледнато майката е хубавя жена за възрастта си..по женствена е от Зара..а тя Зара..похвало че спортува..но някак съсухрена изглежда с опънати сухожилия

Зара, не очаквах,че чак дотам ще го закъсаш ........ Щастливите хора не се снимат голи в интернет, защото нямат нищо за доказване на света.Те просто си живеят щастливо и са се доказали на когото трябва.Стана известна, но си остана глупава. Като гледам лустросаните с хиляди филтри снимки на майка ти - разбирам,че е генетично.

По шосето се задават дъщеря и майка ... :)))

Шегата на страна, като визия и двете са супер!

Клони кършат утки бършат и за уй въздишат

Травестити сър

Цена за двете заедно?

Това, което мъжете харесваме у жените - мекотата, която ги отличава от нас.Извивката, която е тъй приятна на допир. Тези са като тапицирани кокали, рагу със зъби. Посочете ми поне един майстор на четката, който е рисувал жени с мъжки тела. Няма. Финесът е в женската форма. - Венера Милоска, вечният стремеж на мъжа. Тези двете са и прекалено мургави за моя вкус. Харесвам млечна кожа, нежна.

Всичко което казваш е истина колега! Но фактът е, че като погледна надолу в панталона си, усещам твърдина на формата, което означава, че и на двете бих посегнал ;)

Кои мъже? Тези дебели, грозни и бедни, защото знаят, че никоя жена не би ги погледнала и се женят за първата, която им обърне внимание? Атлетичното тяло е винаги красиво и сексапилно, грозните дебели и разплути форми в 99% от случаите привличат скрити гейове и в 1% са просто сексуални отклонения.

Ти вярваш ли си?

Кльощавата фигура съвсем не означава щастие. И двете нямат съпрузи.! Мераклии - бол, но нито един не ги ще завинаги.Баба ми викаше за такива "Цъфти, но не връзва"!

Ама то бива завист, ама чак толкова. Сега ако си и 20 годишна тетка, си представям какво зло хипопотамче си.

Двете заедно?

Добра е бабуейрата, стаа

Този сайт вече бие към геронтофилия!

Истина. Тук редовно ни занимават с изсъхнали бабички и увяхнали лелки. С кученцата им. С почивките им. С консуматорските им прояви. Въобще "лайф" секцията на дира е изключителна послендите години. 100 процента ентертейнмънт - в коментарите.

Направо да си ебеш майката!)))

което какво иде да покаже - че (почти) всичко е въпрос на ген ... който не ми вярва, да види снимки на майката на Наоми Кембъл и майките на други известни манекенки и красавици а някои си ходим (без да отричам спортуването и полагането на усилия) цял живот гладни и дебели :-)

Поне се отдайте на мандръсанье, да не сте капо!

Tq ne beshe li uchitelka po fizichesko ot 10-to uchilishte?

Една пчеличка работлива, мед от мъж на мъж събира...

Варненски шафрантии.... Бахрейн. Мухахааааа

Проба.

Харесвам статиите за Зара.

Браво, Зара!

Вие имате ли редактор??? Прочетете пак и ще видите, че е 63, а не 68.