За хората у нас жаркият сезон приключи преди няколко седмици, когато, за съжаление на мнозина, есента пристигна по нашите географски ширини с осезаемо захлаждане. За Светлозара Димитрова обаче, по-позната като Зара от "Big Brother", топлите месеци продължават с пълна сила, тъй като тя има късмета да живее на място, където царува вечно лято. Преди броени часове брюнетката сподели със своите последователи в Инстаграм, че почивката, на която се отдаде през юли, е приключила, карайки я да се върне обратно в нейния прекрасен дом, намиращ се в Манама, столицата на горещото кралство Бахрейн, чиито жители в момента се радват на температури над 35 °C.

По-голямата част от времето, през което не бе в пределите на Персийския залив, някогашната водеща на предаването "Къщата" прекара на екзотичния остров Бали. През първите шест дни от престоя си тя бе в пълна изолация, затворена между четирите стени на крайбрежната вила, която бе наела. След като карантината ѝ официално падна, тя се отдаде на седмици, наситени с незабравими преживявания - от плажна йога до сърфинг. Тогава, за първи път от развода си с австралийския лекоатлет Ерик Уотсън, риалити звездата сподели, че в живота ѝ има нов мъж, макар да отказа да сподели повече за него, запазвайки самоличността му в тайна.

Вижте кадъра >>

По-късно тя се отправи към приказния о-в Менорка - част от Балеарските острови, Испания, който въпреки малките си размери, е второто най-голямо естествено пристанище в света. Въпреки че прилича на истинско кътче от рая, дестинацията дълго е пренебрегвана от туристите, предпочели далеч добре рекламираните Ибиса и Майорка. Поради тази причина обаче пейзажите там са запазили своята пленителност и магнетизъм, в което се убеди със собствените си очи и Зара, която неотдавна сподели, че иска да остане в столица Маон. Само че, както се казва, всяко хубаво нещо си има своя край и сега тя отново се намира в Близкия Изток.

Преди няколко часа тя качи като 24-часова история в социалната мрежа кратко видео от спалнята на жилището си, казвайки, че се е върнала към рутината на ежедневието си, изпълнено с интензивни тренировки, резултатите от които показва в кадрите. След това обаче варненката, изявяваща се като фитнес инфлуенсър през последните няколко години, реши да покаже от кого е наследила добрите си гени, публикувайки снимка на своята майка Румяна, която за своите 63 години изглежда повече от впечатляващо, като надали някой би отгатнал лесно възрастта ѝ. На изображението, което дъщеря ѝ публикува в интернет пространството, тя позира пред фотографския обектив на плажа със спасителна шамандура в ръце, облечена в бански костюм от две части, разкриващ нейната стегната и добре поддържана фигура. Визията ѝ се допълва от чифт висящи обеци - тип "халки", слънчеви очила и плетена шапка.

"Мамо, ти си истинска рок звезда", написа към кадъра Зара, като добави към думите си и сърце, изразявайки възхищението и любовта си към нея едновременно.

Снимка: Официален профил в Instagram