17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дърта курва, някой обръща ли и внимание все още......отврат!

Божкеее, този хамстер откога започна да говори...

Снимка номер 15 е убиец! Уби ми всякакво желание за контакти. Иначе бих отделил някой лев....

Ако действително мисли това, което е написала, би било по-смислено да го илюстрира със снимки от времето, когато външният и вид беше страшен. Но уви, едно прокламира, друго рекламира

парцал за забърсване!

тази грозна и проста шунда!

...то си има една дума когато говориш едно а демонстрираш точно обратното.

Чак кокоса се е спарушел от прекалено много аромати.

А на Наско Сираков жена му какво мисли по въпроса ? Не е ли " избухнала" в мрежата взривявайки я с поредно фундаментално мнение ? ДИР- а изоставате от собствения си тренд.....Вземете се в ръце....

Тва мяса на умрел кон бе.

Ей, хамстер! Я се покажи без пластични операции да се посмеем...

Ах, ти само какъв комплексен парцал си....

Не разбрах на коя снимка е вътрешната красота и сила?

Вчера беше Дилян Попова,днес е тая,идва ред на Андрея,Ивайла Бакалова...и после пак ..!

Е, стига глупости сега, ще напишат нещо и за Сузанита, сигурна съм.

Куя е тъз зъбла, бе?

Това вече има пишка !

Точно пък тая, най-куха лейка са говори за ценности!

Kalin

Поувехна а и покрай вируса даже при арабите затвориха бардаците та сега взела да раздава акъл.

Не я знам коя е, предавания от рода на биг брадър, фермата и пр не са от нещата които гледам или бих гледал. Като разгледах фотосесията и останах с впечатление, че освен с тяло, с друго няма с какво да се похвали.

Душа гледам имаш данни...... ако сакаш да джуркаш бетон - обади се. Стотак на ден+квартира. За секса - квот си уредиш с колегите у фургона ;)

Дет викат старите хора: като я видях отзад поисках да я видя и отпред. Като я видях отпред разбрах, че по-добре да я гледам само отзад.

Според мен Зара е много красива и като тяло и като лице! Вади тяло за милиони и излъчва много секс! Повечето хора обаче нямат усет за красота...

Стига ве....и като лице....я си я представи 95 кг с това лице и ми кажи колко е красива !

Бивша Зара,настоящ Зарко.Иначе обикновена държанка.

И мислете какво ви чака след не много на брой години. Жалка е леля ви Зара, нали? Ами така е - напред с междукрачието дотук.

Жалка - ментално и физически. Минаха и бесните години на курвалък и сега се опитва да мисли. Колкото и да се напъва с чекненето и мисленето, изфъщя Зарке. Дедо Ицо вече върти на шиш на половината на годинките ти, и при арабите не се котираш вече въпреки тоновете инвестиция във външния ти вид, положението е ЖАЛКО.

ЛЕЙДИБОЯ ПАК СЕ ПОКАЗА. ТЯ ДА РАЗКАЖЕ КОЙ Я ЗАКАРА В ДУБАЙ И С КАКВИ ПАРИ ЖИВЕЕ ТАМ. ИНАЧЕ СИ И ЛИЧАТ ГОДИНКИЕ. ЛЕЛИЧКИТЕ КАТО ОСТАРЯТ И СЛЕДВА ЕДНО И СЪЩО, СПИРАТ ДА ЯДАТ И ПОЧВАТ ДА ХОДЯТ УДАРНО НА ФИТНЕС. РЕЗУЛТАТА Е ШИМЕЙЛ ФИЗИКА.

Като свирукаше на Черепа, такива локуми ли му разтягаше?

Я па пая. От нафталина ли я изкарахте?Щом като сте повече от едно тяло защо си се нацепила като културист? Малко са ми в повече тези мускули и мъжки гръб но може и да мине...За комплексността си права. Толкова сте комплексни, че никой даже и вие не знаете какво искате.За някой $$ се огъзвате и си пускате снимките , за да търсите внимание....."комплексни"

ПО-СКОРО И ГО НАЦЕПВАТ НА НЕЯ. ЖИВОТА В ДУХАЙ Е СКЪП.

Да не са прости там да се хабят за тоз жилест дърт травестит!

Комплексни сливи викаш, а?

Тялото й е перфетно В лицето е като изпърдяна катерица

Ама защо ползваш ЖЕНСКИ род "тялото И". Не виждаш ли, че това е перфектно мъжко тяло???

Шило

Де я намерихте тая брантия?

Дубай, надува бибата на чичи Чери.

У един бахрейнски бардак ,натискаше се и се кикотеше с някви араби !

Всяка стара мома така говори.

Мдааааа закъсала е за спонсор..... През 2-3 дни пуска реклама в дира..... Е нема ли мераклии? Или никой не му се плаща ;)

Най-обикновен миндил. Нищо комплексно няма у една циганска куролапачка.

Комплексна тъпота и спортно тяло. Супер декорация за около басейна.

Според мен изглежда много красиво , ако някой я вземе за травестит, но като жена е доста неприятна... ,

Е така де Зарке! Тялото е комплексено. Лява цица, дясна цица, дупе, п.те,уста и т.н...

на таз най-комплексното е името. Всичко останало е свързано с най-древната професия. За по културно някои му викат модел, инструктор и тем подобни но реално си е ебане за пари.

Има жени изтъкани от различни комплекси: ум, интелект, чар, духовитост и духовност, но жени като теб са с основен комплекс от: пластики силикон, приоритетно раздаване о области като духане, секс, показност на гол задник и т.н.

Колко ли дни го е съчинявала този буламач.

Добре, всички разбрахме, че живее в Бахрейн. Но защо??

Е що?

За постигането на такова тяло се изискват определени качества на характера и много труд, което като цяло са положителни черти. За това адмирации на Зара. Относно изказването й , съпоставено с естеството на това, което всъщност прави с работата си на фитнес модел, по-добре да си беше замълчала и да се придържа към това което прави най-добре, а то е снимки в инстаграм, с цел оценяване на собственото й тяло, по възможност без опити за философски разсъждения.

Не ми се чука тая.

Знаем че предпочиташ патладжани да смучеш и то лилави.

Тогава стига си си показвала тялото, а покажи малко ум, за да ти повярваме. До доказване на претенцията си, оставаш само една проста духачка! Ок?

Боже, Джей Ло, която е с 15 години по-възрастна от нея изглежда по - добре в лицето. Айде, тялото е въпрос на вкус. Но лицето и о, боже, тези ръце с толкова много ужасни вени като на мъж докер. Защо се е загрозила толкова сама, не знам. Пък, преди много ми харесваше в тяло.

Толкова сте комплексни, че сами не се разбирате, ....а накрая обаче очаквате мъжете да ви разберат. А истината е, че в 95% от случаите сте прости путки дето стават само за мандръсане. Малко са мъжете дето са успели да си намерят интелигентни жени.

Пурко, и най - простата п.утка, както ти бат' Бойко се изразявате, е по - хитра и ще прецака най - умния мъж, ако ще Илон Мъск да е. Такива се вие, мъжете, баламурници. И мен ме е яд понякога кат гледам свестни мъже с какви просто п. утки им се е прецакал живота.

Докъде стигнахме, Зара да ни дава съвети и те да се публикуват! Младите, които не помнят първите издания на Брадъра ще бръкнат в нета и какво ще видят_какичката, която дава съвети проби с едно полов и стандартен секс в предаването! Дали да не опитат и те?!

А за спането с дърти пи.ове за кинти нищо не казва.....

Нямаше ли порно с тая "красавица"в интернет ?

Мдам с комплекси сте ... Ако не бяха заровили "колкълчето" в първия сезон на биг Брадър щеше да си нископлатена а сега си високо платена ...