Много време изтече, откакто Светлозара Димитрова, по-позната само като Зара, излезе от Къщата на телевизионното риалити предаване "Big Brother". Днес надали много хора ще успеят да назоват повече от 3-4 имена на участниците отпреди 16 годни, които в първия сезон на шоуто наброяваха петнайсет, но за разлика от голяма част от съквартирантите, сега тънещи в забрава, брюнетката определено намери трайно място в съзнанието на зрителите.

Може би това се дължи на непринуденото ѝ тогава поведение пред камерите или на бурните ѝ отношения с Найден... А вероятно отчасти и на факта, че тя успя да се възползва от медийния шум и бързо натрупаната популярност, като стана водещ на играта "Ало, къщата", излъчваща се по родния ефир късно вечер.

Вижте снимки >>

Всъщност, причините и досега да бъде все така разпознаваема и да присъства в спомените на широката аудитория със сигурност не са малко, но със сигурност в момента задържа всеобщото внимание върху себе си със своята перфектна форма, която поддържа с постоянни и интензивни тренировки. И макар да живее извън България - в далечен Бахрейн, почитателите ѝ продължават да се вълнуват от нейния живот и следват съветите, които тя им дава като инфлуенсър, посредством социалните мрежи.

Официален Instagram профил

Но въпреки че всички въздишат по стегната ѝ фигура, преди часове моделът се обърна към жените, за да им припомни, че тя не е всичко. В личната си Инстаграм страница Зара публикува галерия, съдържаща пет снимки, на които тя позира в дома си, намиращ се в екзотичното кралство в близост до западния бряг на Персийския залив.

На изображенията тя е облечена в къс бял потник, разкриващ мускулите на корема ѝ, съчетан с дънки. На всеки кадър лицето на риалити звездата изразява различна експресия, а сериозното ѝ изражение преминава в забавни физиономии.

"Придържайте се към своята магия... Ние сме жени, ние сме комплексни, ние сме много повече от просто една оценка на прическата и тялото. Грижете се за тялото си, защото го уважавате, но не забравяйте, че вие не сте него, а просто живеете в него. Ценете вътрешното си "Аз", гласят нейните думи.

Официален Instagram профил

Последователите ѝ в платформата напълно се съгласиха с написаното от Зара, но наред с това отправиха към нея редица комплименти и поставиха редица сърца.

Бившият участник във "Фермата" - Сами Хоссни, също не остана безразличен към публикацията ѝ.

"Придържай се към своята сила", написа той.

Зара се запали по здравословния начин на живот и упражненията покрай бившия си съпруг - австралийския лекоатлет Ерик Уотсън, с когото се разделиха по-рано тази година. Това, че не са заедно, по никакъв начин не засегна страстта ѝ към спорта и тя често публикува кадри, показващи как тренира.

Снимка: Официален профил в Instagram