Заради секс скандалите: Протест срещу избора на филми на Роман Полански и Уди Алън на кинофестивала във Венеция

"Големите европейски фестивали продължават да дават значителна видимост на режисьори, обвинени и след това преследвани за сексуално насилие", казват от феминистката организация "Колектив 50/50"

Обратно в новината

Коментари - Заради секс скандалите: Протест срещу избора на филми на Роман Полански и Уди Алън на кинофестивала във Венеция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

:))) Както винаги - "жертвата" на Полански отдавна заяви, че не е имала и няма никакви претенции към него и дори помоли да бъдат снети обвиненията срещу него. При Уди Алън е още по-спорно - по случая отпреди 30 години са били извършени две задълбочени разследвания от специализираните агенции за защита на детето. Те са се водели в Кънектикът и в Ню Йорк, като и в двата случая се стигнало до извода, че детето е било накарано от гневната си майка (Миа Фароу) да разкаже тези истории по време на тежка бракоразводна процедура. А иначе - ами да, Полански Алън са известни с филмите си. И ще останат в истарията на киното. А "Колектив 50/50" са известни с това, че са известни, но това е временно. Скоро никой няма да си спомня за тях.

Само на рептилските елити е разрешено да са педофили. Тия режисьори къде се бутат, те са от слугите, забавляват...

Гениалността... Гениалността не се измерва с морала, особенно с тоя, насаден от телевизията. Направете кино и като Алън, и като Полански и тогава искайте утвържадане на вашето разбиране за много неща. Освен това, самите Алън и Полански едва ли се гордеят с постъпките си от преди 30+ години. Но може и да искат пак да го направят... Човекъте по-сложно нещо от дебатите за или против Рожен, Кирчо, зелената идея, цената на розовите домати, бетонът по морето и правата на кучетата и котките. Преди години бяха баннали профилната снимка на Вайбъра на - няма значение на кого, че ми е роднина - защото лапето си беше сложило за снимка един от образите, изграждани от Луис Бунюел. Та, вероятно админа или който и да е там и бил образцов, примерен и много политкоректен ученик, студент, служител, с образцово социално поведение и "поздравяващ всички във входа". Кой, обаче и бил за него Бунюел е останало завинаги тайна велика и вероятно все още е...

Доказани педофили. Има записи с бившата жена на уди алън, в които разказва как в какво състояние е била осиновената им дъщеря след като я е изнасилил (мисля, че детето беше 5-годишно..) Могат да ти се изправят косите като го слушаш..

Другарите Полански и Кьонигсберг (Алън по псевдоним) са иконите на изкуството. Сега единият шляпал осиновена си дъщеря, другият малолетка, всичко това е в името на изкуството. След това те са се вдъхновили и направили великите си творби. За това предлагам Кирчо и Кокорчо да им дадат по един орден и да ги направят почетни граждани на Провадия. Така отново ще сме сред световния авангарден пролетариат и правилни ценности. Кокорчо даже може да им пристане, сигурен съм, че поне единият ще го оцени по достойнство.

бре?

Моля, моля без антисемитизъм!

Мъж на средна възраст влиза при сексолог: - Докторе, имам чувството че съм гей. - Вие сте кинорежисьор? - пита доктора. - Не! - Религиозен гуру? - Не! - Лидер на партия? - Не! - Популярен блогер? - Не! - Ами к'ъф си ти, ве? - Докторе, аз съм стругар във Вагоноремонтният завод. - Че ти жив пидераст, ве!

Как подмолно сравняват доказаните педофили У. Алън и Полански с набедениия от бившата си кощрамба Джони Деп!

Тоя Полански има един филм, Ghost Writer. Направо като го гледах и откачих, толкова много ми хареса. Някой знае ли нещо подобно?

ПОЛАНСКИ Е МНОГО КАДЪРЕН ЧОВЕК. ЧУДЯ СЕ КАТО Е ОПРАВДАН ОТ СЪДА, ЩО НЕ ИМ ПЕРНЕ НА ТИЯ КИФЛИ ТОЙ ЕДНО ДЕЛО, ЧЕ И ОБВИНЕНИЕ МОЖЕ ЗА КЛЕВЕТА И РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ НА НЕВЯРНА ИНФОРМАЦИЯ, ОСВЕН МАТЕРИАЛНИТЕ ЩЕТИ РАЗБИРА СЕ.

По-сбъркани и ненормални кощрамби от феминистките са само Лудото Грети и еко-джендърастките дето се лепят по картините и по улиците

Както са тръгнали тези комплексари, сигурно след някой друг месец, ще започнат да обвиняват и вече покойни холивудски актьори и режисьори. Простотията срам няма,

Нещо не разбрах...и тримата са били разследвани и в края на краищата - оправдани от съд, така ли е? Ако е така, защо е този рев не схващам?

Минавах около паметник на некаква феминистка.... Бабата обесняваше на дъщеря си: нещо в смисъл.... Ако тая офца си беше седела на заднико немаше да треба цел живот да работим....

Феминистките всъщност правят доста лоша услуга на жените като цяло, особено съвременния феминизъм. Уди Алън е гениален режисьор, а това че някоя се сетила, че преди 40 години е спала с някого ... хайде де.

Лошото е, че обичал с деца да го прави, а не жени.

Колко да са деца на 16?

Гнусната мафия разби живота на толкова хора..

Реват да ги върнат в средновековието. Въпрос на време.

Не не и не не може да има равенство между хората. Не може и мъже и жени да са равни. Защото трябва жените да са готови да работят, като стругарки, миньорки, кофражистки, хамалки, зидаромазачки и т н. Съгласни ли са жените да има квоти, във всяка професия? Както има квоти в киното за "афроамериканци" Негър скиор има ли? Тогава и евреин миньор,!!!

Квоти? Вие за насилствен труд ли говорите? И да има жени във всички изброени професии. А равенство между хората е задължително да има, ако искаме мирно общество.

Е нали 50 на 50, кой го измисля ????. 50 жени и 50 мъже във всяка професия!!!

Колко искаш има негри скиори, дори при професионалистите, има и на параолимпиади. Това че в твоето село не сте виждали нищо не значи. https://vcdn.polarismedia.no/0f235789-e28d-4253-82c7-82e23fc0357f?fit=crop&q=80&w=980

малко са . в плуването са още по-малко

Как пък само богати хора на изкуството преследват. Като трябва да се свърши работа или ако е забъркана жена съдийка феминистките ги няма.

А дали тази феминистка организация защитава женския спорт от сбърканяците??? О, сетих се, от НПО не им плащат за такива протести.

Не ми се мисли за днешните Оскари (и Оскарки? - не, сакън, те са пеперудки златни ...) -- утрешни мишени за надплюване ...

Уди Алън е женен за бившата си осиновена дъщеря. Полански е търсен в САЩ за е-ане с малолетна. Абе хора на изкуството

която кобствената ѝ майка лично е завела в леглото на Полански, където и двете са го забявлявали.

Твърдението ви не оневинява Полански.

Евреи са

Викаш източно православните само кълцат с ножче, а

Кйлцат 18 г кощрямби дето се плющят освен с приятеля си и с всеки когато срещнат...

Тези съвсем изтрещяха