Защо Джони Деп не поглежда Амбър Хърд в съда

Никога повече няма да видиш очите ми, зарекъл се той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мноого ми е зор...

Мъск че е голям ум, така е, но това каква е жена ти, може лесно да разбереш, колкото и да се опитва да манипулира...

Кой печели ще го реши съдия и съдебни заседатели, които едва ли имат много общо с обективността.

деп го слага на друга ръгай четвърта доза ммм да важната новина на нощта на коя го слагат некви чернилки грозни не сте гнус извратени сектанти чиба

не искам черните ви мацки поканете си ги у вас и се изнесете у черните ви ромки не вменявайте вашите грешки на бивши като сте луди се лекувайте от дрога,алкохол,сексуални зависимости чао ви

Същата тази се опита да издои Илон Мъск преди време. Фактически, тази жена от това живее - става любовница на известни мъже и след това чрез компромати дои пари от тях. Има и такива жени. Не че Деп е светец. Но засега той печели делото, защото тази основно приказва и не прилага доказателства. В САЩ на това се казва “hearsay”, т.е. слухове или пък обвинения без подкрепа. В американски съд не се приема и на процеса на тази неколкократно й беше направена забележка. Стандарта в такива случаи е итветника, т.е. Деп, да съди за клевета.

Вярвайте на жените. #MeToo....

Гледаш целият този съдебен процес и имаш чувството, че гледаш "Ергенът". Същият цирк, но по холивудски.

Колчагова, написала сте един тон глупости, преведени зле реплики и доста неверни факти. С една дума : помия

Целият процес изкара наяве каква психопатка е Амбър, заглавието на дир - защо Джони не я бил поглеждал / facepalm

Тази не беше ли пробвала да издои Илон Мъск?

Пробва, издои го само с няколко ембриончета, които си направиха заедно. После си роди дете, без той да знае.

Мисля, че журито би клъвнало само на това: Защо Джони ме удари ли? Аз само му се изаках в леглото, за да покажа кой е мъжа в къщата! Давай, Амбър, ти си! Пожелавам ти да останеш точно с толкова пари, колкото заслужаваш! А, че Джони си е откачалка - ами откачалка е - ексцентрик, както повечето талантливи актьори. Така, че е нормално да е злоупотребявал с наркотици. В щатите май всеки втори го прави. Но това не го прави насилник. Мисля, че е ясно на всички, кой е правил психически тормоз. За съжаление, това шоу храни хората, вместо да се разберат тия двамата цивилизовано. И както на всякъде, когато няма хляб, поне зрелища да пускат!

Цялата тази сапунка не я следя детайлно, но оставам с впечатление, че Джонката е доста тъп, а и определено не е света вода ненапита. Амбър, че е боклук - това беше ясно предварително.

Щото като я погледне вижда лайното, което е изсрала на леглото му.

Като имаш Пари и Акъл, може да си избереш с кого да спиш. А като НЯМАШ Акъл, спиш с който ти падне и живееш Идиотски живот..

Като НЯМАШ акъл, забременяваш от който ти падне и живееш идиотски живот.

ВАЖНОТО е да ОСЪДЯТ и да пратят в Затвора - Иванчева и Веска Меджидиева.. Тия мошенички КРАДЯХА от България, а даваха пари и се еббали с някакви ДЯВОЛИ... А тия двамата, явно нямат акъл и приказват глупости, стават смешни...

Делото е гражданско и е за клевета т.е. няма как да я осъдят на затвор. Най-много санкция. Но има и друг начин. Виж, ако прокуратурата реши да повдигне обвинение за нейното лъжесвидетелстване, тогава делото става наказателно и може да влезе в затвора.

Някой по-запознат с американското законодателство би ли обяснил какво се случва ако той спечели? Иска ѝ 50млн, тя има само 8млн според сайтовете, които смятат парите на известни личности.

След развода им тя получи общо 14 млн. долара и отделно 7 млн. които да предостави като дарения. Ама сега заради делото все още кътала тези 7 млн., въпреки че ги е получила през 2016 година!? Между другото няма как да има само 8 млн., само от филма аквамен(2018) има няколко стотин милиона. А отделно и не малко реклама и пари е спечелила с публикацията във "Washington Post". В Америка за да присъства известна личност в ефир или някакво предаване му се плащат луди пари. Само за да поканиш Обама в ефир ти иска 10 млн. !?

През половината време в съдът е доста голяма скука, а през останалото време си е пълна комедия. При разпитите на Хърд тя става за смях, а всеки път когато адвоката й се опитва да задава въпроси бива отрязван. През повечето време на след всеки въпрос се чува само "Hearsay"(слухове) и се отхвърля. При разпита на Хърд миналата седмица повече от две думи не можеше да продума защото "Hearsay"(слухове). Д колкото чух тази седмица се е опитвала отново да рони сълзи, но отново не успяла.

Ами в съда слухове не вървят, там трябват доказателства, тааа нормално да я прекъсват...смисъл тя може да каже и че я изпратил на Марс, но това само Мъск го може хах...

Всъщност в Америка съдът е чрез жури и за да отсъдят каквато и да било присъда трябва всички те да са единодушни. Ако само и един от журито има различно мнение се отменя делото и се насрочва ново. Тъй че да доказателствата са от значение, но и това как може да се повлияе журито. За това то не са реплики от филми, опити за сълзи и всякакви реплики все на база на слухове от страна на Хърд за да печели симпантии.

Всеки щат си има различни правила и закони, неправилно е да обощаваш така!...

Правила и закони да, но аз говоря за самата съдебна процедура. Също така имат няколко вида съдилища специализирани специално и само към конкретни видове престъпления. Тъй че по отношение на подобни дела мисля, че на всякъде са в този формат.

за да отсъдят каквато и да било присъда трябва всички те да са единодушни Това е на 100% вярно само за федералните съдилища и за определени видове криминални престъпления. За искове от общ характер съдилищата в различните щати имат различна практика. Конкретно в случая наистина журито трябва единодушно да реши дали искът е основателен, но пък прагът за преценка е нисък — достатъчно е журито да намери доказателства, че действията на ответната страна са по-скоро причина за иска, отколкото не (preponderance of evidence). Не е необходимо да се открият доказателства, които да поставят извън съмнение (beyond reasonable doubt), че действията са причинили резултата (както е при обвинението за тежки престъпления като при процеса за умъртвяването на Джордж Флойд или онзи с непълнолетния посерко, който уби двама души "при самоотбрана").

Хареса ми това на края - за изпражненията.

според уикипедия в частта ѝ на бълг. език & двамцата родители са учатвали в киноснимачен процес, ама за тяхно съжаление го пренасят & в дома им - без никаква камера да ги заснеме, живи & здрави

Гледайте новият сериал "Деп срещу Хърд", 15 сезон. Сниман директно в съда! Не се препоръчва за лица под 18 години. Просто Холивуд.

Мъск навреме успя да се отърве от тая мастия, но Деп не успя...

Мъск не е бил женен за нея обаче, явно е доста по-умен. Очевидно е че може само едно нещо, и то не е актьорска игра.