Защо Хали Бери определя историческата си победа на Оскарите като най-голямото си разочарование

Актрисата казва, че въпреки отличието, което спечели през 2002 г., и до днес ѝ се налага да се бори за всяка своя роля

Обратно в новината

Коментари - Защо Хали Бери определя историческата си победа на Оскарите като най-голямото си разочарование | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото са направили сто мъдреци за сто години един глупак може да срине за 1 ден. Оскарите ще видят дявол на магаре. Кой режисьор ще иска да прави светни филми, които да се гледат и печелят пари при тези условия. Ами не са уточнили например достатъчно ли е гей афроамериканец, негър де, да изпълни и двете изисквания. Индианците къде забравиха. Те дали ще искат да ги снимат като любовници на негри или араби. Ами природозащитниците не трябва ли също да участват, като във всеки филм трябва да има защита на цветето кукелия абсурда и дълбоководната медуза. Ще има да дават награди на абсолютно идиотски филми, които никой не гледа. Балонът Оскар се спука, останаха само сапунени пръски.

Толкова кадърни хора от актьорската професия останаха без Оскар и някак си намират сили да се борят и то не по-малко от нея. За първи път чувам някой да гледа на най-престижната награда в тази индустрия като на билет към безгрижен живот. Все едно слушам глупак, който е изтеглил печеливш билет от лотарията и си мисли, че светът вече е негов. За новите правила нямам думи. Що не си направиха нова категория изкуство и съответните награди. Аман от този вид изнасилване на хората, които искат да си живеят живота без да трябва непрекъснато да правят компромиси с вътрешния си мир и то в полза на неща, които в дългосрочен план може да се окаже, че са крайно вредни за човечеството. Уважавам правото на всеки да си живее както иска, нямам нищо против различните раси, но аз не се натискам на всяка цена да влизам във вашето общество и да изисквам от вас да ме харесвате на всяка цена, да си променяте ценностите и да ме награждавате щото съм различна от вас. Спрете да ме насилвате и вие! Хайде живи и здрави!

Господи, колко си права. И мене ме боли, че все трябва някой насила да обичам, а това че така намразвам себе си, не ги е еня.

Да връща статуетката, че да й провърви в кариерата.

и аз съм така с бягането на 100 метра. трябва да печелят и бели

Нина

Призът просто й беше подарен! И това е публична тайна! Но един Оскар за цирка, който разигра при получаването му, щеше да напълно заслужен!

или Оакарите ги дават на най-добрите или на черните, жените, сакатите и всички други които мечтаят за него, но реално не го заслужават... да определят какво искат да бъде! Ако си черна жена и си най-добрата в текущата година, нека да спечели, но да се даде само защото е саката черна жена.. това е дискриминация която в е обратна посока!

След новите правила ще гледаме все по-молко филми от САЩ. Аз пари за извращения на САЩ нямам.

Ако това не е Черна неблагодарност, чудя се какво друго ще бъде! Да получиш най- високото отличие, за което много велики актьори напразно са мечтали, да те издигнат на световно ниво, да получиш и материалната отплата за труда си, за която и по- значими за човечеството творци от други сфери работят като луди, и да си "разочарован"?!.... Ами основете си ВАША Академия, бъдете лоялни само към себе си, чакайте филмите ви да имат гледаемост и ако получите слава и богатство, моля! Гордейте се! А сега си е просто Черна неблагодарност!

Те си имат - "Black Reel Awards"

Абе, става са,нищо че е мулатка

Един въпрос : Влиза в сила ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! да има представители на сексо различните и цветнокожите в разпределянето на наградите ... няма да има значение дали са талантливи или дали филма е добър , просто трябва да участват и наградата ще им е гарантирана !?! И това ако е справедливо ! Времената за ВСЕКИ бял хетеро секуален индивид в Холивуд ще се станат много трудни. А филмите - негледаеми

Обзалагам се, че оскарите ще станат като награди от провинциален вестник. Светът на киното, ще чака европейските награди.

Ами ,ако беше на памука или захарната тръстика а?

От 2024 г.......:-((((((

Харесвам я Холи Бери но може би това че е над 50г възраст също се отразява и на кариерата и. "От 2024 година влизат в сила нови правила за наградите на Академията на филмовите изкуства и науки в САЩ, според които един филм ще е достоен да се надпреварва в различните категории, само ако има в състава си представител на ЛГБТ общността, както и афроамерикански актьори." А какви ще са тия филми в които задължително да участват представигели на ЛГБТ, що за извращение? Тогава няма да гледам тези филми със сигурност. Опредалено ще падне реномето да Оскарите...

То пък щото сега е много голямо реномето им... Поне за мен, де.

пада нещо, което го има. Тоя театър е вече само за кукуфелници.

Е тя какво очаква? Вземе един Оскар и после всичко на тепсия и да й се кланят?

Курви дирнишки защо ми трипте коментара бе педераси недни!!!!?????

Ако видя поне едно известно негро, дето да ПРОПУСНЕ да каже колко му било трудно, как го били потискали белите и т.н. глупотевини - курбан ще дам !

Ленъкс Люис, великият боксьор. Изключително свестен и скромен човек. Но изключенията по-скоро потвърждават правилото...

С времето е станало по-трудно за нея, просто защото като актриса не беше нищо особено, единствено беше красива. А както знаем красотата и времето не са приятели.

Тая да си ходи ОБРАТНО в Африка да си търси правата. Африканска шпионин !!! От 681 г-до 1989 г, ако някой турчин или негър, велезе в чужда държава, директно го убиваха...

Добре си беше....