17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заради ниско ниво на образование, заради лоша генетика, заради липса на семейни ценности и традиции, заради лош родителски пример със скандали и разводи, заради вродена простащина, заради привикване и принизяване в ежедневието, заради материални неблагополучия, заради свръхлибидо, заради неистов стремеж към бърза кариера, заради завист и ламтеж към по-хубаво, по-младо и чуждо и какво ли не още. Но има един проблем - не хората изневеряват, истинските хора сключват брак, работят и си гледат децата. Изневеряват тези с отклонения и ненаживяли се като по-млади. Слава Богу, че макар и минаващи през този труден период, семейството и книгата винаги ще ги има!

Странно.... тези сексуални терапевти все клиентски истории цитират, но не и собствен опит. Що, те не изневеряват ли? А къде е мнението на Кобилкина по темата?

Обърнете се за справка към Лев Толстой. Какво е накарало Анна Каренина да изневери. Не тука някакви пишман сексоложки да ми цитирате, колкото да вмъкнем един линк на някакъв сайт

щото за приматите полигамията е естествена - шефът е.. всичко наред, а останалите каквото успеят да докопат, а не моногамията, която между другото е характерна за щъркели, лебеди и прочее патки

Тя е много повече за "окозване!!!!" на внимание на друг и от друг човек.....

Хората не изневеряват. Изневеряват жените

Изневеряват, защото живеем, както си мислят хората, в епоха на "свободния избор". Другата очевидност е, че няма незаменими хора. И още една: има "професионални" свалячи/компаньонки. На тяхната многостранна омайност никой не може да устои.

От мотие познати, повече жени изневеряват. Просто си имат по някой с който се поначесват няколко пъти месечно и всичко си върви. Що да си развалят семейството. От друга страна, мъжа ако го оставиш на сухо за 2-3 месеца ще му кървясат очите и няма да подбира много много. Така че, шарен свят. Не е мнго ясна целта на статията впрочем.

Абе има го и това, което си казал, ама що трябва да се узложнява толкова живота с такива сложни думички? Разказвали са ми как българските фабриканти в София са ходили всеки месец до Солун да се позабавляват. И се е знаел къде отиват и за какво отиват. Просто човек понякога трябва да разпусне. Форми има всякакви и платени, и по любов. Хормони и физика. Ако пък се замонашиш и не се и жениши не правиш секс, това по-добре ли е? На кого угаждаш с въздържанието и защо?

Аман от психолози,учени, акълодаващи и тем подобни ! Изневярата си е за мене естествен процес , в който няма нищо лошо . Въобще не е причина за развод ! Не може да ядеш всеки ден кифтета и пръжоли ,колкото ида са добре мариновани ! Един денти се прияжда мусака,на другия пилешка яхния,понякога гювеч , или дори мамалига ! То организма си го изисква ! Стига сте обвинявали жените или мъжете ! На всеки му се клеца нещо чуждо - няма лошо !

чуждата кокошка пуйка..

"Заради вълнението от неочакваното привличане" Подвластни на импулса, емоцията. Да изпитат тръпката- за един потен оргазъм, в някой храст, задна седалка или хотел.А децата се чудят къде е мама Авторката предлага терапия-"да, това е нормално, случва се, и не му е духала все пак" Плащай за добрата вест

Доста повърхностно написано!

Защото им писва. Защото вече нямат тръпка и физическо привличане към партньора си, а се появява такова към трети човек. Защото партньотът им ги приема за даденост, а друг им дава внимание и ги кара да се чувстват специални. Много причини може да има. Бракът не е лесно нещо, особено като има деца и се навлезе в коловоза на рутината и битовизмите. Не е хубаво да се кръшка, но всеки може да сгреши и в някои периоди от живота си да е податлив към изневяра. Не е толкова страшно, но е важно който го прави да е дискретен и да запази достойнството на партньора си.

"Магнетизмът" изчезва, защото Човекът [мъж, жена, джендър] е СПРЯЛ духовното си развитие и е станал БЕЗ ИНТЕРЕСЕН и НЕ ПРИВЛЕКАТЕЛЕН. Именно затова мнението на "специалистката", е повърхностно.

Защо не питат бог какво мисли за изневярата.

Защо не питат бог какво мисли за изневярата.

Моногамията не е заложена в човешката природа, това е вид ограничение.

Да ви имам семейното щастие! Правете си по-начесто изследвания за срамни болести, че явно сте много ларж и вие и спътника в живота.

Ми щот ни се еВЕ, ка ми каже някоя че нещо не е в настроение, си намирам такава дет да иска :)

И педофилията сигурно е заложена в човешката природа, и да убива също? Аман от тъпотии!

мале колко сте примитивен...мандажата..лелле лелле такъв е анти мъж ако сте мъж

Миленче, знаех си че ти си разпоретината на форума! Дай координати, женен съм. Искам да те мандърсна еднократно!

Гот е от време на време малка тайна аферка.

И аз, и аз, може и не еднократно. :)

Да, убийството е в човешката природа, справка - историята.

За тея кту теби, Бог е дал заовеТ: жениш се и ебеш колко искъш но в брак. Защото резултата - децата - след ебането - требе да са осигурени с родители да го отгледът. Нема лошо, ас не съм против полигамните бракове, мормонските не ги отричем, работът за ноо хора, значи не е зле, защото децата са осигурени и не са изоставени на улицата бездомни. Брака решава сичките прублеми на сексуалните нужди. Не е нужно да се ебеш извън брака - просто си зимъш и тая жена за съпруга, ако предишната се съгласи.

Жените изневеряват, мъжете - не... Нали съвукуплението става не еднополово?

"Който от вас е безгрешен, нека пръв хвърли камък върху нея"./мога да добавя и него/ Никога не знаем какво е в къщата на човека и душата му.Има ли изневяра без секс? Има разбира се! Може ли еднократен секс да не е изневяра -може разбира се! Пазете достойнството на хората до вас и очаквайте същото от тях.Изкушенията са на всяка крачка, отвсякъде ни казват да искаме, да искаме, да искаме -от всичко и по много --включително и секс. Постоянно ни показват красиви голи или полуголи мъже и жени - е искаме ги- да не сме от желязо. Искаме по-хубава кола, по -хубав апартамент, по-, по-, по-...жертви сме на времето си! Не ми харесва, но и аз съм негова жертва :)

Кой те знае теб къв ви мухльо, но тука се правиш на големата работа. А работата не е само в куро, че ти каже кака ти Пена.

Изневеряват предателите.....който е предател в живота, той е такъв и в семейството. Някои го правят за пари, вечери и други дреболии, не забравяйте....богатите са стиднати, те използват всичко,безплатно, използват имиджа си на богати.

Добър и съвестен предател няма. Защото изневярата е точно това - предателство на най-близкия ти човек. Ако искаш да бъдеш с друг/друга, събираш си багажчето, обясняваш човешки как стоят нещата, тръгваш си и прави каквото пожелаеш.

абсолютно точно казано

Изневярата е сладко нещо, стига да се направи разумно, без последствия/разваляне на семейство/ и задължително - дискретно - без да научи половинката. И причините са много и най-различни: - на съпруга вече не му става, не се възбужда - рутината е убила всички чувства, останало е само приятелство и деца - понякога и за отмъщение, той кръшка, решаваш да му го върнеш - срещаш много секси и хубав мъж и не разсъждаваш - оставаш се на емоцията и чувствата Сигурно има и други причини ....

Случва се... обаче имайте предвид - ако ходите по чуждо, то и вероятността партньорът во да започне да прави същото е огромна. Това е някакъв кармичен закон и действа подсъзнателно.

Моме, въпроса за изневярата е вечен ! Ако мислиш,че 20-30мнения в нета ще променят света ,лъжеш се ! Темата е от рода да си почешем мозъците !

Му се вика курвалък.

Така е, а има и доста други причини. И аз написах нещо подобно и започнаха да ме обиждат, но това не променя фактите. Иначе аз не съм изневерявала на мъжа ми, макар че съм имала много възможности. Но се случи така, че имах емоционална афера, което се оказа много по-зле от кръшкане и физическа изневяра, базирана само на секс. Който е минал през това предполагам разбира

А горките дечиня?!!

За това иде реч! Изневяра без секс....И няма място за вина! Така си го чувствала!Жалко, че не си стигнала до секс -щеше да е невероятно....

Жена ти все я боли глава..:) и се мести в другата стая!

Това е заложено в човека от създателя ни. Жените се разгонват на около 33 години, а мъжете около шейсетте. Много е трудно да устоиш, особено ако попаднеш в подходяща ситуация. Губиш разсъдък.

Отговора е много прост и не е нужен специалист да го тълкува: "една книга не може да бъде препрочитана до безкрайност, колкото и хубава да е тя, защото омръзва"

Разбирач бе, ти да видиш. Не яло а през плет гледало, LOL.

Някой го беше формулирал доста успешно: "Не можеш да контролираш желанията си но дяволски добре можеш да контролираш действията си".

Е то винаги писва, но има начини да се крепи връзка без изневери , особено ако има деца. Жените си мислят, че като кръшнат е все същото. Тц, край, приключва се-аста ла виста. Куфарчето и на перона за Симитли. Цеко по трудно кръшка, защото знае за последствията и обикновенно субектът на изневярата е някоя която иска емоционална връзка, деца (ако няма), или някъде има 2-3 вече направени (вече разведена, или връзка пред провал), отворили гърла Цеко да ги издържа. От познатите ми кръшкачи не познавам един, на който любовницата не му е създала проблеми. Т.е кръшкане = край, развод

Е да де, но и с този 3ти човек след 2 месеца писва. Какво следва-от шнур на шнур? Бившият ти да не е толкова прос да те вземе обратно? Купете си вибратори и си гледайте децата, забравете илюзиите.

Че то и тук го правят това, за какво ти е да биеш път чак до Америка.

заради тръпката. Според шефа Манчев чуждото яйце е с два желтъка.

Жениш се, правиш две деца и жената спира да ти пуска, секс няма, какво правиш тогава. Оставяш си децата и семейството и отиваш при друга, дето ще ти пуска, или продължаваш да се грижиш за семейството и децата и си намираш любовница и изневеряваш. Ако си жена, ще ти кажа че при мъжете не може без секс, просто физиология, колкото и да искаш неможеш да го контролираш.