17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отдавна човечеството е извела формулата: Синдром на Електра за жените. Синдром на Едип за мъжете. Включвайки чичо Фройд....получаваме пълна картина.

Поне за мен е абсолютно вярно. С баща гамен попаднах и на такъв съпруг. Разведох се, но и втората ми връзка беше като първата. И сложих край на мъжете в живота си, включително изхвърлих и баща си от него.

Ами не е вярно. Мн повърхностни разсъждения. Всичко е относително. Забравят характера на човека, неговата психика. Вариянтите са много. Явно някой иска да изпъкне и това е който е написал статията. Но не е попаднал на правилния психолог!

Аз съм израстла без баща, доколкото е присъствал в живота ми, е бил силно негативна фигура. Затова типът мъже, които ми напомнят за баща ми визуално, дори слабо, ме отблъскват.

един критерий за избор на съпруга или на съпруг: да няма татуировки

Да се женят, за когото си пожелаят, само да не се показват юмруци, защото това е липса на възпитание. Животът отначало е сладък и като се родят децата.. Както казват мъжките майки. Да се оженят, да имат деца, а ако ще да се развеждат. Късмет. Прехвърли ли 30, 35 трудно е. Запознава е и забравяне. Хаир прави, турска дума, добро, а да става квото ще. Жалко за загубените години. Уролози, учете, ще имате работа..

Не е точно така. Моят баща се напиваше през вечер, аз гледах да избера мъж, който да пие толкова, колкото може да носи.

Лош баща-лош избор на майката. Жалко за детето

90 % от мъжете в бг са чехльовци. Горките, за да имат връзка са готови на всичко, понеже бг мамите не търпят мъже с характери.

Каквито жените, такива и мъжете-жените избират бащите на децата си.

Днфй.

Мъка. Едно копче не съм откраднал. Х е юрист, с отличие 1970,митко Велев ми каза. Той ми е, но не парадира. Комунистите и сега ни убиха. В банки са деца на комунисти от дпс, крадат майки им злато от... Нали сте проучени. Бедняци. При бак к, на баба ми с. Брат са работили бабите им, бедни, вехти.. Цц анти. Станка, Ангелина, Дора, Кети, Дора, латка, насока, гошо, автентично то анти, 70 г едни и същи ни удрят, заплашват, че на прокурор, защото 4 г ремонт, ние вина нямаме, че идват вземат на х пари и бягат, бг 80 комунисти срещу нас, юриста, защото сме те знаят дс, коя е на юриста половинката, 1970,съдия-изпълнител в дград, тая трябва да я унищожи, с 2 малки бебета.. Аман от крайни ченгета, комунисти.. Има и качествени бкп, ние поименно си ги знаем, но и днес някои знаят за нас и ни ни поздравяват, и те никога добро няма, защото само те искат да имат.. Егоисти

Неграмотен ли си или напушен?

При мен не е така.Баща ми е кротък,мил,добър професионалист,точен,коректен и още....,но е под чехъл.Майка ми е голям командор,а той все я слуша и и отстъпва,за да има мир.Моят съпруг е точно обратното,той взема решенията,всички имат респект от него и така повече ми харесва.

Не е правилно. Покорството ти е контрапункт на авторитарната ти майка. Семейните решения се обсъждат и приемат с консенсус. Извинявай, ако съм те засегнала.

Т.е., баща ти е добър човек и ти си наследила много от неговия храктер, което работи във вашия случай.

Статията е пълна глупост. Всякакви вариянти има. В брака двамата решават как ще бъде, всеки спрямо характера. Най добре е 50 на 50. Моя свекър казва, че в брака трябва да има Компромис и уважение и от двете страни! Вие си решаваге.

Точна статия. Психолозите тепърва ще анализират какви са последствията за дете на 2 джендъра, или с разни бащи, сменящи се ежеседмично от репертоара на развелата се мама.

Според мен тия дъщери ще харесват страп он.

Най-накрая логично обяснение за изкуфелите американи. Там разводите са 70%. Статистиката е от компания за недвижими имоти. Най-продаваните имоти са от развод.

Там много неща са фейк. Да са живи и здрави.

Дрън-дрън, че пляс! Ако жената успее да намери интелигентен мъж с достатъчно самочувствие, все е тая каква е била връзката с бащата. Но такива трудно се срещат, затова все по-често жените предпочитат да не сключват брак - така не оставят у мъжа погрешното впечатление, че не могат да се справят с живота без него.

Интелигнтен мъж със самочувствие и опит, ще избере жена до себе си, която е от здраво семейство, положително повлияна от бащата.

Така е. А не някой мендил. За съжаление с такъв филтър резултатът е нула жени.

Освен това момичетата започват да манипулират бащите си толкова повече, колкото бащите позволяват и ги лигавят под формата на обич. После се чудим какво им става на жените в живота.