17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щял да и изяде путката , на тая путка .Простотии.

Много интересно , ако има новина за някоя чалга певачка или плейметка , коментарите са минимум 1000!! ...Обаче като става въпрос за възрастен изключителен американски актьор има 20 коментара..... Ясно колко е акъла на българина : )))

Антония хопкинс е АНГЛИЙСКИ актьор

Абе, стоумници коментиращи, . Какво сте се нахвърлили върху Марта Стюарт? не всички са дебелокожи ,безчувствени, верочтно потенциялни престъпници, за да възприемат Антъни Хопкинс и образа му като нещо обикновено. Пък и М. Стюарт не казва нищо лошо за него - просто и е трудно да го има до себе си като близък човек. Само че откъде у много пишещи акъл да разберат / хАЙДЕ, ДАВАЙТЕ ДА ПЛЮЕМ ЕДНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - ПРЕКРАСНА , МЕЖДУ ДРУГОТО. дАНО ВЕИЧКИ ИЗГЛЕЖДАТ КАТО НЕЯ.

Голям майтап! Явно Хопкинс е велик актьор щом след Джоди Фостър и на тази е изкарал ангелите без дори да се опитва! Джоди Фостър също призна, че по времето на снимките много я е било страх от него.

Той баби не яде.

Антъни Хопкинс е един от най-добрите в киното. Талант до мозъка на костите си. Един от малкото известни , който призна, че е е имал сериозни проблема с алкохола , но се е е преборил, защото по негови думи " решил да продължи да живее ". Ако обичаш истински някой , не би се страхувал или притеснявал от негови роли във филми.

Жените късат с мъжете по една единствена причина:,безпаричие. Поради инфантилност, хлапаците си мислят, че мъжеството се доказва с ебане и по дълги и твърди уйове, да ама не, докато е младо, женското съсловие може винаги да си намери ебачи, но не винаги с пари, а като остарее плаща, ако има с какво или си драпа клитора скришом.

при еленко

Ако Антъни Хопкинс я беше изял, сега щеше да е много по-известна.

Че тя си е известна и така! Ама филмът верно е гнусен, както и всички филми за Ханибал

Дир-а, докога ще се занимавате с простотии? Кой се интересува от изкукалата баба марта, която се чуди каква простотия да измисли, че да япоказват по телевизията. Не и стигна приятелството с оня крокозъбел снуп дог ами сега и с тоя старчок. Айде няма нужда, предпочитам някои нашенски истории пред тия измислени глупости.

да, много отблъскващ екземпляр, леко гнусен и застрашителен едновременно

След което А. Хопкинс се оженил за друга. Отървал се е от жена с ментални проблеми, не можеща да раздели реалност от фикция. С нейната психика и трябва немски порно-актьор от 70те, да си представя как я е..."правят любов" в храстите на имението и.

Изтрещали баби,какво ни занимавате

""Мълчанието на агнетата"" от 1991 г, е поредния ВРЕДЕН американски филм.Филмите на УЖАСИ са абсолютно ВРЕДНИ за гледане.. От гледане на такива филми, някой може да нправи престъпление срещу познати.. САЩ е пълен Боклук... САЩ е все едно, Измамниците- Цветан Василев, Веска Меджидиеева и Шинка Манова, избягали надалече и решили да правят държава.... Тия ще изчезнат скоро, както Югославия. А американските културисти на Мистър Олимпия, са някакви 140 килограмови горили- маймуни, с остригана козина и напълнени с всякакъв ДОПИНГ, Дори се боядисват с черна боя, преди да застанат в поза, като горила , която плаши другите животни. То и затова САЩ искали да махат силовите спортове от Олимпиадата. Щото без допинг нищо не могат. Занимаващите се с силов трибой в САЩ, са пълни с допинг, някакви изроди, животни... Мистър Олимпия( културистите в САЩ), НЕ са нито силни като шампионите от Олимпиади, нито са красиви като Мистър България.. Абсолютни изроди.. България я има, от 1400 години, щото НЕ крадем от съседите си в града, селото, както казват десетте християнски божи заповеди.. Но в същото време от 1400 години, убиваме всякакви Илямисти, мюсюлмани, араби, негри и китайци и им взимаме парите...

Тя е много по-запазена от него

глупости от снари чанти!

Плаче си корветата за кожената инжекция. Ибратори-мибратори, ама като няма кожа - не си ти.

може да плаче, ма едва ли за 84 годишната гюдерия на Антъни:))))

Изкукали бабички. И двете.

Ето това е феминизмът - обявяването на образа за истина и обвинения към мъжа за подмяната, която извършва самата жена.

Тези американски жени били много лесни. Няколко пъти на вечеря и хоп.

Ами не са като твоите убавици - разходиш се една вечер с един фалшив потник на филип плейн да ти се видят татуировките, и почерпка с наливно уиски от пластмасовия бидон в чалготеката и хоп:)))