17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпи и очевидно невярно. Явно се чудят какво да пишат

Пълни простотии!!!

Пълна тъпотия!

pulni gluposti

ще си купя петел (жив) и ще съм оригинален, като дир-а джин

Абе..дирници...някой от вас направи ли си труда да прочете коментарите и да си вземе поука ? Ама май не, щот на ваше място просто щях да премахна тая малоумна тъпня и хуйня !!!

Че са глупости, глупости са, но успяха да ни излужат да прочетем глупостите

Е, определено това е най-верният коментар! Тук четящите, понеже сме умни, очакваме някакви умни причини, а то... бг-мама е по-интересно да се чете. А, и пичове от Дир-а, батерията се изтощава минимално от алармата. Когато собственик беше Жеглов, бяхте по-интересни!!!

Пвечето хора не живеят във фейсбук и заради фейсбук! Май само кифлите и мъжките им аналози. Останалото са размисли на олигофрен за тема смартфон! Да ги изхвърлим? - разбира се. На времето и Айфеловата кула е трябвало да бъде демонтирана!

Пълни глупости.

Поредната малоумщина на дирника!

Пълни глупости! Тези ,които пишат не мислят ли или са безмозъчни или и двете?! Пълна тъпотия!

Защо редакторите в дир трябва са получат 7 грама в тила?

Защо смятате българите за идиоти? Дир-вие нормални ли сте?!!!!

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ !

Статията е доста глупава. Първо, алармата на телефона като сила на звука е напълно достатъчна, за да събуди всеки. И второ - това дали като идиот ще гледаш социални мрежи и всякакви простотии по телефона преди лягане или след ставане е въпрос на личен избор и на малко дисциплина. Не е трудно, опитайте и вие!

Не оставям аз тилифона!

тильфонЯ е още по-добре!

Наистина е вредна. Едно време като звъннеше будилника с каква ерекция се будех, а сега с тоя смартфон-нищо.

Защо да използвате алармата на телефона си: 1. Събужда те много по-внимателно с приятна мелодия по твой избор, а не със садистично дрънчене; 2. Телефонът е до главата ти и ако пияна компания е спряла и вика под прозореца ти (будейки те в 2 или 3 през нощта), не се налага да ставаш да го търсиш, за да се обадиш на 112; 3. Можеш да проявиш самоконтрол и да игнорираш социалните медии (освен ако не си кифла, тогава по подразбиране телефонът ти е противопоказен и дори да го оставиш в другата стая, нищо не може да подобри качеството на съня ти); 4. Телефонът не тиктака зверски (и не свети) цяла нощ и така можеш да спиш спокойно; 5. Ако телефоните нямаха аларма и тази "статия" с "безценни" съвети как да си живеем живота нямаше да бъде написана, за да бъде по-късно преписана тук от редактора.

Забавлявах се искрено!

Глупости

Слаб 2!

Големи глуости, от начало до край Особено покъртително звучи това, че смартфона нямал достатъчно силен звук за да ни буди. Който е писал тази тъпотия, да си купи един будилник и да си живее живота.

Ех, къде са старите огромни руски будилници. Толкова здравословни бяха. Сутрин като ги чуеш, чак до тавана подскачаш. Бяха толкова здравословни. :-))))

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!

Тоя дето е написал, че звука на алармата на телефона не е толкова силна като на истински будилник, значи просто не е ползвал телефон с последните 10 години за да види/чуе какво се вика аларма.

Абе Дираджии много ви уважавам но по-тъпо,а и невярно нещо не бях чел през живота си!

Да бе,като сложа алармата и удрям на булката един фишек,ама се разсънвам и т.н

Sledovatelno o4akvai utre statia: zashto Bulkata e vredna za legloto: 1. Kato i udarish edna pushka i se razsunvash 2. Moje da te zsabudi i da narushi sunia ti ako ima kradetc naprimer 3. Spi tolkova tiho, 4e moje da ne razberesh 4e spi i kato stanesh da i udarish oshte edna pushka i da ne mojesh navreme da otidesh na rabota. ..i t.n.

По голяма дивотия не бях чел. Писана е от абсолютен олигофрен. по точките. 1. След като настроим алармата за следващия ден --- ами тя си ми седи настроена ца цялата седмица. 2.след като станем от леглото и автоматично започнем да преглеждаме новините --- след като стана от леглото правя кафе и чак тогава чета новините от белия трон. 3.често се случва, потънали в дълбок сън, да я пропуснем --- е колко често? Аз досега не си спомням такъв случай, да не говорим за snooze. 4. Тук направо настава смехория - това дали имаш навита аларма или не по никакъв начин не се отразавя на батерията. Виж ако забравиш обаче да си навиеш пружината на будилника , може да береш ядове по точка 3.

да тя звъни дори и да изключен телефона, също и ако е сложен на самолетен

Пълна тъпотия е тази статия... Хахаха. Само си загубих времето да я прочета.

Дори, ама статията е пълна тъп я.

Най-добре е да си отгледате петел! Ще ви буди в 4:00 часа без да нарушава съня ви! Напред към 15-ти век! Мухахахахахаха!

Честно? Това имам чувството, че го е писал дебил..

Еми, тва е матряла на Боко...

Тъпотиииии!!!

Поредната изсмукана от пръстите тъпотия.