Защо се разделиха Шакира и Пике? Ето каква е истината според мъж, имал връзка със сестрата на певицата

Според него крахът в отношенията на певицата и футболиста не е дошъл след негова изневяра, както всички твърдят

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни измишльотини. Просто тя така го натири заради ръгане на чушка в младия боб, че вече нито барселона го искат, нито никъде. А двете деца са блокирани в испания за следващите 10 години. Няма да може да ги вземе нито в ню йорк ниро на май ната си. И сега мисли как да замаже положението с разни художествени измислици. За нещастие са 2 фотокопия на баща си, а тя е застаряваща за още деца. Най-добре е да натири и тях и да си наеме. Няколко матки да й снесат собствени деца в ню йорк.

Точно, щом мъжете постъпват така, що и жена да не го направи? Пике е залязва ща звезда, що да живее на гърба на жена си? Да печели сам и да инвестира. Толкова струва, че да развали семейството си заради пари. Права е Шакира да не го финансира. Той е футболист, за бизнес не става

Ей това не го разбирам. Мъж да иска пари от жена си. Да кажеш, че е някое жиголо и живее с нея заради богатството и. А то не е точно така, защото и той би трябвало да печели добре. Естествено не колкото нея, но все пак достатъчно. Според мен напълно разумно е да му откаже, особено ако сумата е била твърде голяма и инвестицията рискова. И особено като се има пред вид, че не са законово обвързани като двойка. А съвсем отделна тема е как двама презадоволени финансово мъж и жена могат да се скарат за пари.

просто го е използвала за разплоден материал! Кучката си остава кучка!

Е да може и да си прав, ама защо да е кучка. Да би да го е завързала и да го е източила насилствено. Освен тва Джизъса вече е заел нишата на разплоден бик в света на футбола, Пике явно няма потенциал да се бута в тази роля..:)))

И двамата сигурно са направили над 100 милиона евро всеки, ама се карат за пари.

Да. Това е истината. За пари. Пике се втурна да прави тенис турнири в Мдрид ,а париците все не стигаха. Отделно сега май ще бъде съден с още няколко спортни деятели ,заради бъдещи уговорени пък турнири в арабски държави без знанието на шеовете в Испания по-футбол. 40 млн.евро....Как ви се струва?.......

Преди време Шакира каза, че с Пике винаги ще са заедно. Второ, че Пике някога ще стане президент на Барса. Първото не позна. В заключение, всички разпри по света са заради жени и пари.

Като едното нищо може да е вярно! Нали данъчните я погнаха нещо и дължи яка сума... Тая дропла не е вчерашна, не само умее да клатушка широкия таз. Стана тя каквато стана, направо "Уака-Уака"....!

Лично Стелиянчо знае всичко за живота на звЪздите. Всеки следобед си пие чая с английската кралица. А всяка вечер досега си лягаше по средата между Шакира и Пике. Заставайки с гръб към Пике, е усещал колко е гореща каталунската кръв,особено в долната глава.

Ако двама богаташи са се разделили заради пари значи просто не е имало любов. Също така има финансови съветници ма които работата им е са се грижат за инвестиции на подобни личности. Друго, къде са се бъркали родителите и шакира на колко е за да се влияе от тях? Егати двойката егати любовта

Чалга и футболист уау неочаквано

И какво от това, че парите им са били разделени? Нормално е всеки даси плаща разходите, плюс общите по дома и децата. Много тъп е българският манталитет. Това, че си омъжена/ женен, не значи да виснеш на врата на някого като воденичен камък. И няма нищо по- сладко от това, да си харчиш собствено изкараните пари, за каквото си решил, без някой да ти държи сметка. Казвам го като жена! И между другото в България и по света има също достатъчно мъже, които чакат жените им да ги издържат. И това, че някой печели много, не го прави автоматично богат...парите лесно се пропиляват

Семейството е едно, бюджета също. Другото виждаш до какво води.

Сценарият, в който единият плаща всичко води до много по- тежки неща! Общите разходи са за това общо, за да бъдат плащани общо! Оттам нататък, който каквото иска да печели, спестява, купува. Идеята на семейството е заедно да се постигат целите, не единият да влачи или обезличи другия. И това, че децата ги гледа жената е тъпо.Децата ги правят двама човека, тъй че ги гледат двама човека. Същото е и с домакинството! Общ дом, общи задължения! Останалото са комплекси и стремежи за власт над другия!

Тая игра 50/50 съм я играл...не става. Не е до пари. Всичко плащам 100%, аз избирам ваканции, къде да се ходи, деца-меца-всичко аз, жената готви и се занимава с интериора и т.н. Класическа схема но не е за всеки

Да, има интелигентни и образовани жени които не биха се задоволили с ролята на детегледачки и домакини. И, слава Богу...

Добре, Силве, ти с каква роля се задоволяваш? Защото да се грижиш за децата, за съпрога си и за дома е благословено, но да се напъваш да се грижиш за финансите или счетоводството или активите или персонала на некаква си компания - това не е благословено. Първото ти дава мир и спокойствие, второто ограбва теб и всички около теб ;)

Сценарият, в който единият плаща всичко води до много по- тежки неща! Общите разходи са за това общо, за да бъдат плащани общо! Оттам нататък, който каквото иска да печели, спестява, купува. Идеята на семейството е заедно да се постигат целите, не единият да влачи или обезличи другия. И това, че децата ги гледа жената е тъпо.Децата ги правят двама човека, тъй че ги гледат двама човека. Същото е и с домакинството! Общ дом, общи задължения! Останалото са комплекси и стремежи за власт над другия!

Mish, защо оставаш с впечатлението , че да се грижи за финанси, бюджет, активи или каквато и да било форма на управление за някои жени е "напъване". Свали конските капаци и се огледай, не всички жени са с домакински възможности, както и ти нямаш управленския потенциал на много жени около тебе. Освен това, да въртиш домакинство включва всичко под категорията "напъвена" , което споменаваш. Дундуркане на семейството си е умален вид на търговска компания - трябва да управлваш човешкия ресурс - децата, мъжа, бюджетираш манджите, тоест активите, разпределяш задачките и тн и тн - не е е само гледане на Листопад, докато съпругът разкарва стока с пикапа или пише оферти под темплейт за някоя компания ;))

Mish, кое е благословеното? Да искам джобни от мъжа ми, който пък от своя страна да взема всички решения за семейството, самостоятелно и еднозначно? А съпругата, поставена в ситуация на домашна помощница, безропотно да се подчинява само защото е материално зависима? Да не сме 18 век? Това може да е мечтата и животът само на един дълбоко комплексиран балкански субект. Интелигентният мъж иска равностоен партньор до себе си. И заедно с него да гради дом и семейство. Но, хора разни, разни идеали. ...

От 34 снимки които сте сложнили нито една не е от Мичурин. Тия не са знаели къде е хубавото.

Ау-у..поредната хиена мъжемелачка. Изчукала го, забременяла и използвала като донор, да и направел деца. Ами човечецът ако иска семейство, да показва на децата си албумът от сватбата, на която трепетно е казал "ДА", гордо да казва, че е женен татко. Много грубо е постъпила Шакарака

Прочетохте ли статията или си приказвате наизуст? Не са били женени

Е именно де, нямат брак, човекът може да е искал, но тя командвала парада

Тия нямат брак.

Ами Шйкирата заприличала на нищо.И аз да съм ,че и бием дузпата.Стига с това кълчене !

Щот вечи ни им са ибе

Тия двамата са някакъв испански ФУТБОЛИСТ и Колумбийска певица !!! В това се крие отговора... По някаква случайност тоя Пике НЕ изглежда зле... Случайност, щото, ето как се степенуват- ТЪП( хамалин), по- ТЪП( боксьор), най- ТЪП( ФУТБОЛИСТ). С футболисти НЕ се занимавай !!!

При ИЗМЕРВАНЕ на глупостта на Боби Михайлов, Лечков и наско Сираков , направо се РАЗВАЛЯ глупомерът... ТЪПИ и алчни !!!

Защото се е усетил, макар и със закъснение, какъв тотален идиoт е да се хване с 10 години по-стара лелка, само задето е известна, вместо да пори 20-годишни пичоци. И то такава, която не блести и с некаква външност. Но футболист с акъл нема.

Стара, ама лачена

Лачена ама влачена, влачена.....:)))))

Все едно и из нашите ширини не е същата работа! Нали все това се бъзикаме, че "който има балдъза ще е..е два гъза"

Аферим! Поет!

Щото тя е дърта , а него му ебе младо !

Ай сега дърта, наборка ми е :)

и двамата са тъпанари

Пике трябва да се радва, че се е отървал от тази циганка!

Тя-циганка, а той -бял, синеок....

Истината е, че Шакира се е шаркирала с друг мъж... И за това и бият шута.

А Пике, пикирал балдъзата.

Така са латиносите и Джей Ло същата скръндза затова никога мъж не може да си намери. Трябва някой по богат от тях а по богатия търси нещо на 18 и не стават нещата.

Никоя жена на планетата нема да се хване с по-беден от нея или от по-долен социален клас, освен ако не е по-дърта с едно 7-8 и нагоре години, което не се среща често. Но пак, опре ли до даване, нейното си е нейно. Е, освен ако не е ептен дърта и си е взела мъжка държанка, но това е друга история.

Прочетох коментар от вида- "" Никоя жена на планетата нема да се хване с по-беден от нея или от по-долен социален клас """, но се сетих за Бритни Спиърс, която притежава около 60 милиона долара и ГНУСНИЯ арабин- Ислямист- Сам Асгари, който казал че има 1( един) милион долара.. И причината за това е че арабите и негрите в САЩ, ИЗНЕРВИХА и побъркаха Бритни Спиърс. Тя дори стоя в ЛУДНИЦАТА.. Тия араби и негри явно искат да я ОГРАБЯТ и да я направят просякиня, проститутва Харема на някой арабин.. Арабите, за да я ОГРАБЯТ, я накараха да се откаже от попечителството на баща си !!! в България има и едни Предатели, помагачи на арабите и негрите- Мутри, Митьо-ци, които ИЗНЕРВЯТ всички с аларми, кучета и китайски бомбички.. За да живееш ДОБРЕ, трябва да ги убиваш такива- араби ,негри и Мутри, Митьо-вци или някой около теб да прави това !!! ДЮНЕРИТЕ са арабски лайна, пълни с вируси !!!

Ами Бритни е улава и неслучайно е под запрещение. Аз имах предвид никоя що-годе психично адекватна жена на планетата, макар че и това е спорно доколко изобщо съществуват такива.

Пике няма пари и иска на заем от Шакира?!? Колко му е заплатата в Барселона, че е закъсал за пари? Тези на закуски ли го държат там? :-)

За пръв път като се запознах с богати хора това ме шокира: Ако са 1000 пъти по-богати, имат същите парични проблеми, но за 1000 пъти по-големи суми. Просто смятат с хилки а не с левчета.

Живи-здрави, не са се разбрали! Децата ще страдат, ама за това не се мисли! Поне ще имат пари за бавачка, не ги мисля!

Това българите сте толкова закоравяли...в 19 век още. Какво ще страдат децата. Тук в Бг. като си стоите по двама и не се понасяте, кой дебелата жена, кредити да връщате, ама какво ще кажат хората, мъжът подпийва.Много са щастливи децата и страшен пример давате. Не ги мислете...ще си се грижат за тях.

Защо мнението на някакъв си никому известен господин има значение?