17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 23 съм и мога да кажа, че много ми се иска да пробвам с жена на 40-45, разбира се ако е на 35 също не бих казал не, но има жени на 40+, който изглеждат в 20-те си години. Тук не говорим да правиш семейство, дори някои може да каже, че е фетиш, но за мен ще е нещо като приключение тъй да го кажа. Прочетох първия коментар, че само жените с пари мога да си позволят по млади мъже, ами да ви кажа, че изобщо не е така... ние младите мъже (момчета) понеже съм сигурен, че някои така ще ни определят си падаме по по възрастните жени, ако трябва да съм честен дори бих имал и връзка с жена на 35+ не съм от хората, които живеят в определението и стереотипите, че мъжа трябва да е по голям. Момичетата на моята въздраста са съвсем друга история те търсят не просто по големи, но и с пари, че да могат да им плащат университета и квартирите, разбира се не слагам всички под общ знаменател, други пък просто се регистрират в сайт и сещате се... хората си плащат за услугите. За мен секса не е услуга, а удоволствие и нека отново кажа има жени на 40+, които не само изглеждат по млади, но и красиви от вътре и умни, интелигентни, а не 20 годишни разглезени момиченца ходеше по дискотеките и правят секс с всеки нацепен батка и накрая к'во той се държи с нея като с парцал...

Един ден се наложи да отсъствам от морето по работа. На плажа някъв 20тина годишен се лепи на жената и почва да я сваля. Смеех и дъщеря ми с нея и тоя мисли че са сестри.Та да ти дам съвет, ако искаш да си с жена за повече от един път трябва да можеш да я осигуриш финансово и да я глезиш.Ако си беден или дървен шанс нямаш. Ако си богат, възпитан, внимателен малко див чист и ухаеш може да си грозен като дявол и винаги ще си с красиви жени. Но жената е цвете а парите са тор.

Само жена, която има пари, може да си позволи млад мъж. Другите си натискаме парцалите, стоим си у дома, драскаме по форумите и с носталгия си спомняма отминалите години, когато съпругът можеше да прави секс. Но ... старост, не радост! Познавам няколко такива двойки с много по-млад мъж, всички са с жена, която има собствено жилище, пари, бизнес и младежът отива наготово. Това са мъже-жигуло, които нямат висше образование, не умеят нищо да правят и да ги гледат и хранят ги устройва напълно.

Според мен една 55 годишна жена с 35 год мъж например ми е непонятно.Над 50 г , с тези главоболия,проблеми с менопаузата,сухота във влагалището/даже и с овлажнител/ не ти е до секс или поне ти се приискава 2-3 в месеца,а на младежа му се иска всеки ден по 203 пъти.И затова се чудя на такива жени ,как издържат на тези млади момчета.Каквото и да ми говорите хормоните си влияят-едни са над 50 г ,други са на 30-35.

Може да е индивидуално. Някои жени влизат в климактериум на 35, а други /като баба ми/ на 60. Така че, на една жена ще пасне по-млад мъж от нея, на друга по-стар.

Виж сега да ти кажа на 55 съм жената е на 45.В седмицата може и да пропуснем някой ден ама по технически причини. Но жената е красива и се поддържа и никога не съм я карал да работи.

РЕ: Има различни източници,които водят до горе долу едно и също: Средно-статистически- мъже, женени за по млади жени живеят по-дълго от мъже женени за по-възрастни жени. И жени омъжени за по възрастни мъже, живеят по-дълго от омъжени за по-млади. Разбира се има много разнообразни фактори, лайфстайл, стрес и т.н. Това е статистика. Примери за Пена, Ганка, дедо Суйо и т.н не променят научните анализи. Analysis of mortality estimates and adjusted census data showed that men aged 70 to 79 married to younger women tended to live longer than men married to older women. The standard mortality ratio for 50-year-old husbands with younger wives was 90, whereas it was 112 for husbands with older wives. For 70-year-old men the comparable values were 80 and 133. Thus the mortality risk associated with marriage to a younger woman was clearly less than that associated with marriage to an older woman. Two possible explanations were advanced for this relationship: (a) premarital selection factors may be related to longevity, and (b) psychological, physiological, or social factors associated with longevity may be enhanced by marriage to a younger woman.

И още: A new study shows that women who marry men seven to nine years younger than they are increase their mortality risk by 20 percent. This is the opposite of the finding for men who marry much younger wives - their life expectancy increases.

Понеже доста хора, предимно възрастни мъже се разписаха по темата.... Редно е да се оставят да говорят за секс и връзки предимно младите мъже и жени - тези които са във вихъра на живота и още са безгрижни, здрави, силни, а хормоните и емоциите са им до небето. В този период всички се занимават с хора около своята възраст, а всичко останало, което се случва на по-късен етап в живота е бледа имитация. Особено пък платен секс и за двата пола, което се представя за "връзки" между млад и стар е противоестествено. Оставете младите и не ги покварявайте даже с поглед, по-често се поглеждайте в огледалото и сверявайте часовника. Когато приемете, че всичко се променя, ще откриете още много неща на този свят, които си заслужават и можете да пропуснете, ако сте фиксирани само в угасващия нагон. Той не е синоним на младост.

От биологична гледна точка е оправдано жена да е с 5 до 10 години по млад мъж от нея. Жените живеят средно с 5 - 10 години от мъжете. Ако жена създаде семейство с неин набор или по възрастен, най вероятно ще остане сама в последните поне 5 години от живота си. Докато ако е малко по млад мъжа, ще умрат горе долу в една и съща година.

Имам предвид жените живеят средно с 5-10 години повече от мъжете. Вижте че най често бабите надживяват дядовците.

Не е точно така. Поинтересувай се. Ако жената е по-млада от мъжа, продължителността на живота на мъжа се увеличава (средно с 11%). Докато ако жената е с по-млад мъж, нейната намалява средно с 20%.

Ако на жената с по-млад мъж й намалява продължителността на живота, значи ли че с дърт мъж й се увеличава? Леля ми беше женена за по-стар и умря преждевременно. А той умря на нормална възраст. Тоест, при него нямаше никакъв ефект по твоите сметки, а при нея беше фатален брака с по-стар.

Всичко е индивидуално. Умните хора живеят най-дълго, а те създават двойки НЕ от гледна точка на това колко е "свежо месото", а защото си пасват емоциионално и интелектуално. Давам ти за пример тази двойка - Мая Плисецкая и Родион Щедрин - композитор, пианист. Той е по-млад от нея с 8 години, разликата им никога не е личала, неразделни и влюбени до смъртта й през 2015. Тя е живяла 89 г., а той е още жив и вече е на 88.

Говорим за статистика. Неомъжените жени по-принцип живеят средно малко по-дълго от омъжените. Но ако сравним средностатистически-жени омъжени за по възрастни мъже имат шанс да живеят малко по-дълго (~20%) от тези омъжени за по-млади мъже. Гугъл

Не е въпрос на възраст. Дайте ми сега Нобелова награда :D

Имам няколко приятелки преуспели в професията жени, които се щракат с по-млади момчета, но нито една от тях не е женена за по-млад! По-скоро е някаква мода според мен! Дай боже всекиму да може да си го позволи! Без значение жени, или мъже!

Направо им падат. То и обратното вярно, но такива мъже ги позорят и съдят. Виж, ако дъртофелница си вземе млад тъпкач - било нормално. Бе я по-добре си вземете домашен любимец и се успокойте.Така и така не моете избега от одъртяването....

президента Макрон, той най-детайлно ще ви запознае с темата.

И ние бяхме като вас,и вие ще станете като нас.

Просто на младите мъже им става а на по възрастните - не.

Това е истината, другото си е ала ... бала ....

Раличке,а теб чукал ли те е някой по-възрастен,та ги приказваш такива?Ако не,обади ми се,после ще напишеш статия даже,за да разкажеш колко ти беше хубаво и как имаше проблем със сядането 2-3 дена след това!

Защо? Защото нищо човешко не е чуждо на никого независимо от пола. Важното е да е наистина любов, а не само секс и бройка.

заможните. Кътчър успя и я разкара, сега се гушка с млада , а не с дърта крава.

Навремето бях много еблиф. От 18+ котета до милфки с рекорд 16 години по (е знам и за по-добри рекордьори). Хич не ми пукаше, не влагах чувства, е.анта да върви. Влюбих се в една 8 г по млада, заряза ме за мастит бизнесмен. Селави. Беден висшист с потенциал в друга среда. Една кака се влюби в мен и ми предложи брак (7+). На пиано разписах. Екскузии, е.ане, секс, пътешествия, пак секс, много е.ан, за десерт секс. След 3-4г омръзна, запопочнах да се чувствам в капан. Тя натискаше за деца, почна плавно и постепенно да ме обвързва с разни събития и неприятни за мене хора. Накратко-приключихме. После когато пуснах няколко бели косъма, разбрах доста. Тя много тежко е изкарала раздялата, докато аз се криех от нея, ходейки с разни к.рветини. Реших да карам само с връстнички-демек общи интереси, бла-бла. Е.ан, секс, пътешествия, старата отработена схема. Постепенно свалях годините и сложих ринга с 16г по млада. Со фар-со гуд. Та мисълта ми е, ако върна годините назад (но с този акъл), не бих се занимавал с по-възрастни жени. 30-40 са ключови години за една жена, в които тя трябва да си уреди живота. Защо и е на една жена да си губи 4-5 от най важните години с такива галфони като мене да и разбиват илюзиите. Ако тогава не мислех само с х.я си, щях да и кажа-не се занимавай с мене, вземи си улегнал стабилен джентълмен с 5-10г по възрастен да ти дари топлота и внимание. Още ми е тегаво като се сетим :(

Евала пич, умни приказки

Винаги съм се чудил за о в езика ни навлезе турцизма евала? В превод означава нещо като прослава на аллаха? Има толкова български думи като браво, правилно. И не знам защо , но който ползва турцизми ми изглежда доста неинтелигентен.

Интересно е да споделиш как си сега - имаш ли топлина и обичана жена, деца .... Според статистиката такива отворковци -любовчии винаги остават сами.

Много е добре и слънце пече, отивам с дъщерята на пързалката, докато съпругата готви обяда

Младите жени си падат по по-старите мъже. Застарелите жени си падат по млади мъже, защото им се ще да са все на 20.

Ами не е вярно. По-старите мъже си падат по млади жени.

Като бях 20 годишна, ми се виждаха застарели мъжете над 25. А 30 годишните ми изглеждаха така, както сега възприемам 50 годишните До най-малък детайл! Какво нещо е субективизма....

Стара жена, с предрасъдаци, с програма набита от майка ѝ, или тъпи романи - не благодаря, освен ако има кинти... Луксът иска жертви. Стара жеснска сентенция!

Абе и кинти да има, предпочитам да си мастурбиркам у дома, отколкото да съм с някоя чанта.

Така е, човек трябва да се пази. Още не се е родила тази която те заслужава.

Така е, не е родена още, но той се надява и ежегодно обикаля с порносписания около училищата.

Ми така кажи, а не да ми се мазниш и усукваш като някоя Мис Свят.

Кажах че ще си сърбаш каквото си си надробил.

Това е тъпо и комерсиално.

Моят съпруг е с 15 години по-млад от мен. Залюбихме се, когато аз бях на 40 години, а той на 25. Заедно сме вече 12 години и имаме и 8 годишна дъщеря. Тези 12 години са най-хубавите от живота ми. Важното е хората да си паснат, а възрастта в този случай не е от значение. Блага Димитрова е с 13 години по-голяма от Йордан Василев, а са заедно до смъртта си.

Мислиш ли, че силната ти любов, ще спре прицесите, които ще се развият в мъжа ти, когато стане на 45. Та той е едва на 37.

Никой нищо не гарантира на никого в този живот. Аз тези ги слушах - какво щяло да стане като съм на 45, а той на 30, като съм на 50, а той на 35. Е, сега съм на 52. Каквото има да става, ще става. Имам приятелки на моята възраст, чиито съпрузи ги изоставиха преди няколко години заради по-млади жени, а бяха уж стабилни семейства с общоприета възрастова разлика и сигурни, че ще изживеят заедно старините си. Интересното е, че в близкото си обкръжение имам две двойки, които са по-млади мъже и 10-12 години по-възрастни жени. И са семейни и с деца. Тръгне ли човек много да му мисли и какво щяло да стане след години, може да си остане сам цял живот.

Имашли кинти? ...Или мъжът ти е мухльо?

Родителите ти явно не се понасят, за да си с толкова пошла нагласа към хората.

Познавам много двойки с по-голяма жена от 2,3 до 12,15 години разлика. Повечето са много стабилни, щастливи и готини! Връзката между двама не е само биология, има много други фактори, които да ги държат заедно. И в случая изобщо не става дума за пари.

Аз пък не познавам такива

Не познаваш, защото в катуна ви има други традиции.

Не се хвали, защото винаги може да те зарежи или да кръшка навън, но да го прави дискретно.

Те може да си падат, но дали младите мъже си падат по тях? Аз такива двойки нито съм виждал, нито съм чувал. Все пак холивудските извращения не ги броим, нали?

ако това е верно как ли на младини имах толкова гаджета и все по-млади от мен и ни една кака не ми се лепна

Щото са по - енергични и по принцип издържат по дълго на секс и заради едипови комплекси от двете страни Затова и най-популярните порно клипове генериращи милиони чисти пари са точно с такава тематика Всичко останало е ала бала

Браво бе дира хаха въпрос за 1000000 лева .. все едно да питаш защо хората предпочитат крехко месо от младо теленце вместо крава на 20 години

Има и друг момент. Например, за една жена на 40, другите 40-45 мъже са или заети, или разведени, но вече натрупали опит и знаят какво искат и как да се пазят. И жената си вика: Що не им е.а п.чката лелина на всички и на всичко, стяга си куфарчето и отива сама или с приятелка на море. Там още първата вечер след 2 коктейла е забърсала някой 25 годишен тарикат с пачка презервативи, а на другата сутрин поства снимка във ФБ показваща 4 преплетени крака( 2 по- космати) с бакграунд масичка с питиета, отворена тераса с гледка море и надпис: love is in the air

Разведени мъже на 45, които се пазят, хахахахаххаххахахах, леко да не те изяде някоя. За мен злобата няма възраст, импотентността и грубиянщината също, както и няма пол в тия качества. Разбирам че съм нелицеприятна за този за онзи, казвате ми че съм стара, защо да се занимавам изобщо с вас, да ви четкам егото ли, хаха абе стискам ви палци за 70 девственици и то от по-малоумните.

шо кажа булка!?

Фен на Хали Бери, си май, голям!

По същата причина, по която и мъжете си падат по млади жени. Младостта е красива и изпълнена с живот. И бързо приключва.

Какво да им харесаш, хем спаружени хем ехидни, за нищо не стават освен да те мразят. Мерси, не.

Не се карайте, имах предвид застаряващите мъже. Защо жените не обиждат толкова злобно недостатъците ви, защо си въобразявате, че не сте неприятни за окото и др?

Мъжката злоба не знае граници.

Стари кранти на 40 с увиснали цици като мекици не харесвам.Но и със силиконовите цици е проблем .Тия със силиконовите цици не дават да ги пипат по време на секс.Най добре е със 19 годишните с малко опит,но гърмят като пищов и хрупат .

В кой свят живееш, те 19 годишните са с повече опит от 40 годишните, днешните момичета не са като едновремешните

Не всички сме от Банкя.

Явно си аматьор!Няма по-готин секс,отколкото с жена между 35 и 45 г.Красота,страст,удоволствие,майсторство.А малките-дърво в кревата,лежи по гръб и на,чукай ме!

Но са омъжени за имота на дъртите шопари хъркащи до тях. Имаше само 1 зряла дама в България, непипната от мъж, и я направиха за смях публично. Всички други "каки" са ебани, преебани и захвърлени, когато са били в разцветът си. От тарикатчета мъже. Връзката на възрастна жена с млад мъж е перверзия към Природата първо. Опит да се върне това, което е невъзвратимо. След това раздяла е по-страшна от самотата.

изглеждаща и парично обогатена милфка, търси млад дегенерат за онождане. Молби се подават на лични.

Иначе чакам с нетърпение някоя 50 г жена да стане гадже на Лео ДиКаприо, който ги харесва до 25 годишни.

Не става, много е грозен и нечистоплътен. Само жадни да пари и слава девойки биха се прежалили

Той пък един красавец... Симпатичен да, ама чак супер не е.

Известните мъже ходят с млади жени, известните жени - с млади мъже. Толкоз по темата. Има един факт, обаче. Жените са в развета си между 20 и 30, докато мъжете и до 70 може да изглеждат добре. Ален Делон, Шон Конъри и много други

Мъжете са скапват по-бързо от жените, дори поддържаните, такава е природата им, амортизират се по-бързо (особено онанистите, защото ежедневно губят много важни вещества, които не могат да си набавят толкова лесно). И макар една жена на 70 да не може да забременява, на нея машинката й още си работи, за разлика от угасналите свещици на повечето мъже на тази възраст. След 35-40 години средностатистическият мъж има вече толкова хронични болести, че се налага да пие хапчета за ебн.

Каква машинка й работи, че не можах да разбера?

Ти на коя планета живееш бе? Толкова глупости на едно място не бях виждал. Освен ако не си тетка от някое село в което мъжете ви от 15 годишни са пияни в 9 сутринта.

по-вероятно е да си падаш по мъже, щом като тези ти хващат окото ;~)

Падат си, защото бъркат фантазии с реалност. В миналото хората не са били по-прости, а добре са знаели, че връзка милф-млад мъж няма перспектива (не говорим за 1-2 години разлика). Един млад мъж е.е при първа взможност за да трупа опит, а най- лесните за тази цел са какички/лелки с неудачни връзки, с дете на 7 години от някой избягал през 9 планини (по причини), често на анти депресанти, ходещи на йога и семинари за любовта, латино танци, "свободни" птици със себепододобни дружки, иронизиращи семейните с успешни връзки, с 2 котки Сиси и Пуфи или голямо куче Динго, като същевременно си мислят, че притежават силата да избират, че са уникални, и че 10 години по-млад атлет ще оцени техния интелект и вечно младо тяло, ще дели чуства мисли и емоции (че дори и заплатата си) . Заради нея. Единствена и неповторима.

Същата статия може да я препишете под заглавие: Защо мъжете си падат по по-млади жени

Ебати тъпата и детска статия)) Да ви еба на 45 съм и все още трениращ) То си е до човек бе тъпаци кой се поддържа,кой не. Познавам и на по 25 к не и става оная работа и ме знае да си сложи ролон под мишниците и смърди на кенеф:) ама познавам и много млади моми където сядат на патките на чичовци на по 60:)) да ви еаа у простите журналисти,какви абсурдни неща пишете много сте умрели!

щот им е по-тврд оя.

Щях да пиша нека хейта от дъртаците да започне сега. Но виждам че вече е започнал.

Защо хейт? . Това е супер и устройва мъжете в краткосрочен план, ако се замислиш

И ти рано или късно ще дойдеш в ретрото

Нарича се втори пубертет.

Просто сега е модерно а и много жени на възраст няма как да създадат семейство, за да търсят стабилността на зрелия мъж. Обикновено тези, които си падат по по-млади са от типа често сменящи партьнори (промискуитет или волна пеперуда, развратни жени), не са уверени в себе си и търсят забавления поради инфантилния характер на годните, на които са.

Е, обяснявай на кака си Лили.....

'Щото искат да се котят. а козата си иска пръч.

Младите мъже приемат света по различен начин - а това не винаги се харесва на отсрещаната страна , даже ич По-стилни са - пълна глупост Пълни са с енергия - въпорс на личност , дивака си е дивак и на 20 и на 50 , смотльото по същия начин Младите мъже могат да бъдат и по-вдъхновяващи - жените не се сичат за стари след 30 , те са Не винаги младите мъже искат деца- тука са прави , ама от това позла една жена на 30+ , която няма деца - няма Младите мъже имат и по-малко репродуктивни проблеми - това е вярно , въпорсът е , че тия застаряващи лелки имат репордуктивни проблеми ( пък е противоречи на едно от предните твърдения деба)

Демек, от написаното в статията излиза, че е защото младото поколение е по-алтернативно сексуално насочено. Малко жени си падат по истински мъже с големи атрибути, космати и с миризма на мускус. Търсят такива, дето перат, чистят, гладят и готвят, за да им гледат децата, а те да "еманципират"...

Жените си падат само по парите. За пари, биха си легнали и със свиня, жена, папагал, кукла, алкохолик, сериен убиец, костенурка, къртица, лисица и всичко друго което мърда или не. А младите мъже, са само докато чакат някои или нещо с пари.

Боагите жени обаче сакат крехко и могат да си го позволят

Мъжете след 55 г. възраст се отпускат и ако няма жена до себе си заприличва на клошар...

А жените се отпускат още на 30 и нещо муахаххаха

Такива ли са твоите познати?

Що , твоите са други ли ? муахахах

Глюпости, жените си падат по ваксинирани мъже

един разумен и с акъла си на място! :))

забравихте да добавите Емануел Макрон и баба м.. имам предвид жена му. :)

По принцип тази тема е доста сериозна ,въпреки желанието на модератора ,както и на по -значителна част от лумпено-дегенератската публика да и предаде гнусно -жълта трактовка.Някога преди много години както Август Форел ,так и Фройд са я разглеждали проблема като част от изследванията си.Колкото до възрастните богати мъже и не-умните момичета,с физически данни ,но минимални когнитивни възможности да си осигурят висок материален статус е своеобразна форма на нещо като скъпа проституция,нещо като по-тъпи метреси,но в повечето случаи и техните възрастни спонсори са от същата категория.По практичните от тези момичета ,след като отминат фазата на високооборотна подмятана от ръка на ръка ,,,гледат да се спестили някаква сума или поне някакво жилище ,защо в тази професия дълго няма как да си в играта.Млади "кадри" с малко мозък,но с големи желания напират от всички краища на държавата към София и големите градове.На тях е ясно ,че с когнитивните им възможности ,те няма да станат програмистки ,лекарки,генетички ,специалисти в роботиката,учителки и т.н. За възрастните жени ,нещата са по-размити ,без ясни граници, а най-вече значително по рядко срещани случаи, но и там финансовата страна е на първо място

"те няма да станат програмистки ,лекарки,генетички ,специалисти в роботиката,учителки и т.н" .... няма я , но за разлика от изброените ще станта богаи

От мурвите,като в тови число влизат плеймейтки,моделки ,чалгарки и т.н., много ,ама много малко стават богати,или по-точно те се чувствуват такива докато са до богат мъж. Но това е за даден период и ако през това време не спестят някаква сума ,за да си отворят бутик,студио за красота,ПР-агенция ,фирма за детски забави и т.н. ,ситуацията става тежка.Това ,че няколко години е била оборотна не е гаранция за просперитет.При тях първоначалният тунинг,както и амортизационните отчисления са високи ,а ремонтите с години стават по-скъпи.Така ,че ако едно десетилетие или 15 години е била оборотна това не значи ,че ще е вечно.След като стане на възраст 40-45 години ,трябва да си зададе въпроса ,как ще го кара нататък,че нещо богатите балъци ,за които можеха да се оженят за тях рязко поумняха , а тези ,които не успяха да поумнеят ,вече не са богати.Кръгът на чалга културата стана по-тесен и не така атрактивен.Нека не забравяме ,че един богат "тупан" предпочита да има умна и интелигентна жена ,с която да се фука пред други тупани, а не някаква бръмчалка

То от всички хора много малка част стават богати . Които имат акъл спестяват , които имат повече акъл раждат деца на някои богаташ . Богатите "тупани " обчиат да имат красиви жени до себе си с , които да се фукат , в най-добрият слчуай краисви и умни , И това не е само у нас , а по цял свят .

Стара бичкия иска млад брус я чапрази!!!

Егати тъпата статия?!? И някой е получил пари за този безмислен “проект”!

++++++++++++

случайно няма! Всеки един бит инфо, който се повява има някаква цел и за съжаление с тая деградация не е трудно да се матерализира.

Не прочетох статията, а само заглавието, защото си представям какви идиотски доводи са дали. Според мен причините са абсолютно същите, поради които и мъжете си падат по по-млади жени. Криза на средна възраст, в резултат тотално оглупяване и бъркане на нагон с влюбване, щото някои от нас застаряващите си губят и акъла и се държат като ученици в гимназията. Бягане от действителността, самозаблуда, че все още са млади, аксесоар за фукане пред приятелите и за демонстриране на социален статус, или щото просто харесват млада плът и могат да си го позволят финансово и психически.

Мъжете си падат по по-млади жени , защото са по крехки бре , Кви кризи на средната възраст , кви самозаблуди,

Ха, ча някои от мъжете е така да, и аз съм го включила като причина също. Но само като си спомня гастролите на г-н Плевнелиев да се обяснява колко е влюбен и да се хили като дебютантка, докато държи за ръка Десито...дам, хич не е криза на средната възраст:)) А това е само един пример и ти го давам, щото е публична личност на показ. А на колко мъже като него , а и на жени като него, разни по-млади агънца са им изпили финансите и достойнството, след което са приключили с тях, бедна ти е фантазията. Ма нищо де , то не ти пречи да се самозаблуждаваш, че причините били, щото били "по-крехки младите" жени:))

Е ти кво очкаваш да каже , взех я тая щото искам стегнато дупе и не е омачкала пижамата ? Ми хич не са много у нас , жените , които са изпили богтстово на някой богаташ,

Е, не е точно така, в конкретния случай грешиш, щото Десито отдавна не е стегнато дупе вече, а минава в графа застаряваща бръмчалка като мене. Но пак е по-млада от него. Виж, ако беше забърсал някоя 21 годишна и да ги дрънка такива по телевизията, можеше и да се вържа, че го прави само от куртоазия, а не щото го е треснала кризата :))

Е като го е треснла кризата що не си в взел некой 21 гоидша според теб , а се е набутал с милфче ?

Както казах, може и да е милфче, но е доста по-младо милфче от него, не е някоя 56 годишна стара бръмчалка.

Мисълтта ми е , че ако беше поради няква "криза" щеше да си вземе нещо 20-25 . А Десито е хубаво , видимо поддържано милфче , не кат оная другата Деса

Добре, съгласявам се тука с известна уговорка, защото не познавам лично Плевнелиев и Десито и моето мнение, както и твоето, са си чисто субективни наблюдения от страни. Но това не променя фактът, че има много мъже и жени,(не всички разбира се) които ги треска кризата на средна възраст и това е причината да залитат по-млади.

Бе то, че криза има - има , Ама желанието към младо и хубаво си го има и без нея

Ами, ние говорим за едно и също по същество, но от различни камбанарии. Айде със здраве.

Абе тия милф-ки с много мангизи са си партия! И за ебане стават и кинти имат....... това обаче няма да се случи на лелката от близкия пазар.....