В Европа мъжете доста изостават по продължителност на живота

В Европа мъжете "изостават с едно поколение от жените" по продължителност на живота, обяви Световната здравна организация (СЗО).

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еее, 70 години е твърде дълго за мъжете! До 50г. да работят сериозно да натрупат ресурси и после - не са ни нужни дедовци алкохолици и мрънкачи! Да се омитат, ако обичат!

Не закъсня и първият мъжемразки коментар. Типично :) А да плащаме пенсиите на баби на по 90 години е добре, нали? Но мисля, че няма смисъл да коментирам повече, явно Господ достатъчно те е наказал, за да мислиш така ;-)

Това беше майтап, бе драги.... Ама бг мъжете сте тухли четворки и не разбирате... Не вярно, че реално живеете по-малко - просто в статистиката влизат и случаите на много млади мъже пребили се от катастрофа, бой и умрели на 50 г. от инфаркт от злоупотреба с алкохол и плюскане на месо.

Хайде сега го обърна на война срещу бг мъжете. Явно ти липсва умението да четеш и разбираш прочетеното. Статията говори за мъжете в Европа, без да се конкретизира. България м/у другото е най-слабо засегнатата държава от затлъстяване в Европа. Ясно е, че на жените не им е приятно, когато обществото намеква, че и мъжете могат да имат реални проблеми, щото според изкукуригалите мъжемразки като теб, само жените са жертва на 21 век, а на мъжете всичко им е рози и шампанско.

Просто по-малко се замислят за здравето си докато са по-млади. Ядат, пият и пушат като за последно.

не е важно колко живееш, а как. така, че - не пропускайте нито едно удоволствие. отнася се и за мъжете и за жените

ЕЕЕЕЕЕ, НЕ ОБИЖДАЙТЕ ДАМИТЕ! НЕ МРАЗИМ МЪЖЕТЕ, ПРОСТО НИЕ ЖЕНИТЕ СМЕ ПО-ИЗДЪРЖЛИВИ ПСИХИЧЕСКИ ОТ ВАС. А И ВИЕ НЕ СИ ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ, НЕ СЕ ГРИЖИТЕ ЗА СЕБЕ СИ, СЪРДИТЕ СЕ НА НАШИТЕ ЗАБЕЛЕЖКИ И Т.Н.

Каква война те гони....Просто обърнах внимание на факта, че понеже се занимавам с такива неща, знам как се правят статистиките и че там не се отчитат с достатъчна тежест случаите описани по-горе. И статистиката се изкривява. Мъжемразка няма как да съм, щото имам 2ма сина, мъж и любовник :) Което не ми пречи да виждам фактите такива каквито са и да твърдя, че бг мъжете сте тухли четворки. Те това е!

Е, поне си искрена! Поздравлеия за всичките ти мъже в живота, надявам се да се справяш добре хаха :D

грешката идва от това,че някой е сравнил две несравними величини по един единствен показател - дълголетие.

Евала! И аз съм така:) Благодаря за подкрепата и да си живеем живота, а уморените коне...:)