Черен списък: Продуктите, които не са подходящи за закуска

Храните, които човек консумира сутрин, играят ключова роля за здравето. По тази причина диетолози са съставили списък на продуктите, които не бива да се ядат на закуска.

Обратно в новината

Коментари - Черен списък: Продуктите, които не са подходящи за закуска | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кво да ядем сега не ни казахте.тц,тц,тц.

и все пак не мисля да спирам с чесъна сутрин , хахахахаааа

много диетолози и кулинари се навъдиха - но каквото и да предложат,храната е безвкусна. интересно защо - има ли вече на пазара продукция,която да не застрашава здравето на човека във всичките му възрасти-НЯМА!

Има нещо вярно в тази статия, но все пак един човек със здрав стомах не би трябвало да има проблем ако закуси с кисело мляко и плодове.Освен това нездрав стомах се получава от нередовно или безразборно хранене.Ако аз в студентските си години закусвах, вероятно сега нямаше да съм с тези проблеми.

и какво остава... този списък съобразен ли е с нашите финансови възможности, че ни го продлагате, хората у нас умират от глад и недояждане, нямат пари за прост хляб, не за банани......

Аа, аз на закуска само чесън ям!

Една сутрешна молитва с чаша гореща вода ви е достатъчна! Всичко останало е чиста форма лакомия ;)

Много рядко сме на едно мнение ,но тази глупост ни обедини .голяма простотия наистина .

Просто съм поразен колко безотговорно се отнася форумът към съвкупното си здраве! Драги съфорумци, в никакъв случай не допускайте грубата грешка да закусвате на празен стомах!! Закуската - само след ядене!!!

Плодовото кисело мляко е смъртоносно!!!

Тъкмо научих магарето да не яде и то взе, че умря!

А вие колко сте зле...отвратителното е, че промивате мозъците и на малкото здравомислещи останали...

Да бе, тия пък явно ни подготвят как да не ядем нищо, че нямаме пари и без това за храна. То нищо не остана за храна според техните забрани.

Поредната изсмукана от пръстите простотия! Запълват си страничката!

ставаш прост като веднага заключаваш, че е простотия, аз по принцип ям плодове на гладно и съм забелязал, че когато ям банани на гладно получавам киселини, така излиза, че е вярно!

За всеки средноинтелигентен човек не са нужни задълбочени размишления и научно изследване,за да установи,че статийката е пълна глупост! Ама щом казваш....положих усилия,оставих я да ми отлежи в съзнанието и пак стигнах до същия извод-пълна простотия,създадена с цел да си запълни някой страничката!

Добре, ако какво да ядем на закуска? Боб с наденица, свински джолан и пача ли? ;)))

ако остане от пачата /студена/ искам и аз

Колкото и да съм се опитвала просто не мога да закусвам! Не мога да хапна нищо преди 13-14 часа, а в ранните часове пия по няколко силни кафета без захар, мляко и подобни глупости, и би трябвало да съм с болен стомах, но за щастие нямам проблеми. Най-важно е да се чувстваме добре :)

"Ако искате да получите увреждане на стомаха, яжте на закуска........" - това е цитат от статията . Че кой нормален човек ще иска да получи увреждане на стомаха ? !

ОТ 7 ГОДИНИ ЗАКУСВАМ КИСЕЛО МЛЯКО И ТО НА ГЛАДНО ЕХ АКО НЕ БРОЯ КАФЕТО ПРЕДИ МЛЯКОТО...НЯМАМ ПРОБЛЕМИ СТОМАХА МИ СЕ ЧУВСТВА ПЕРФЕКТНО..ТАКА ЧЕ НЕ ИМ ВЯРВАТЕ

Колко много глупости на едно място! Прочетох като куриоз "препоръките" и мога да кажа : е, аз правя точно така, както тук пише, че не трябва да се прави... Цял живот съм правела така. И какво? Стомахът ми е здрав и се чувствам превъзходно...

глупости, колкото по-малко слушаме диетолозите и психолозите толкова ще сме по-здрави

Абсолютно съм съгласен!!!!!!