Как да сме здрави и щастливи през студените дни

Зимните месеци са време на много празници и радост, но също така са физическо и психическо изпитание. Дните са по-студени и къси, а това може да натовари организма ни.

Обратно в новината

Коментари - Как да сме здрави и щастливи през студените дни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз мисля да постъпя като дедо. Той зимно време не работеше. До обяд пиеше камо греяна ракия, от икиндия насетне само вино. Мръвки, пръжки, ябълки във виното /сезонен плод/. Никакво кръвно, никакво главоболие, румени бузи и мерак.

Като пиеме червено!

Отговорът е прост - правете сутрешен секс за добро настроение през деня и повишаване на имунитета. И вечерен - за добър сън :)

+ 1

Нали знаете каква е разликата между младия и стария мъж? Младият е.е и спи като къпан, а старият се изкъпе и спи като е..н :)

значи събираме се компанията, пускаме джудас, гушкаме жените, сръбваме греяно нещо и мезиме яко. седиме само до 22 и 30ч. и после си легаме по двойки да гориме калории. аз така го разбрах.

Забрави дебелите дрехи!

Яжте пържоли и пийте червено вино с приятели и тогава който и да е вирус ще може да ви хване само за едно място.

Ако имаш пари, ще я изкараш добре.

Идете да прекарате зимата на Бали. Аз така мисля да правя.

Тцъ. Десетина дни съм в Норвегия, след това пътувам за Аляска. Ще изкарам месец-два там. Чакаме лов и приключения. Чак тогава следва сърф, коктейл на плажа и други подобни забавления.

Ей! По един шамар и на двамата да се разсъните малко! Ще счупите клавиатурите от писане на измислици...

"Яжте сезонни плодове." Например?

Всякакви замразени плодове ще свършат работа. Щом са от фризера, значи са в сезона! А ако нямаш зъби да дъвчеш лед, тогава ходи в Тайланд - там животът е евтин и целогодишно има плодове. Сезонни.

Например банани, портокали, мандарини, грейпфрути, киви, манго, ябълки, помело. От зеленчуците за салата- червена / бяла / черна ряпа, цвекло, алабаш, моркови, зеле. Малко ли е ?

Като човек изпитал гадното вирусно време ви препоръчвам 2 неща.За тези който могат да пият "Гроздомицин", а за тези дето не пият да пият витамин Ц, но течен не на хапчета. :))))

"социализирайте се"..... уффф, с две думи заразявайте се, пъхайки се да бърборите с дуги хора...да бе, баш в сезона на вирусите по - малко социални контакти - по-здраво тяло

"отвличат вниманието ни от мисли за студения вятър навън"

Зима без греяна ракия, вино, кисело зеле, туршия, мръвки и пръжки НЕ МИ Я ФАЛИ. :)

:)) Прав си - и всичко, което посочваш, си е сезонно, демек здравословно.