Как Big Brother промени живота на Здравко и Миро

Четирима екссъквартиранти от Big Brother разказаха за живота си след излизането от къщата.

Обратно в новината

Коментари - Как Big Brother промени живота на Здравко и Миро | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

излъгала си се. Да не мислиш че само ти можеш да предложиш на публиката нещо интересно? Но тези които имат и грам мозък в главите си никога, подчертавам никога, не биха отишли на кастинг за подобна простотия! Днес след собственият си горчив опит се надямам че си поумняла! И за напред..... умната :)

Бе, радвай се! Не знаеш в какви филми щаха да те вкара и с какви договори да те обвържат. Известността и славата могат да са много печално нещо, особено ако нямаш нагласата за саможертва и кауза, която да оправдава саможертвата. Познавам по една случайност на хубавата Елена майка й, поболи се жената направо по онова време. Луда работа!

Продуцентите бяха се издънили още първия ББ, като седмица преди финала бяха патентовали името ББ - Здравко. Това беше разследване на Труд и излезе събота - 2 дни преди финала. А преди 2-3 години бяха пуснали, че ще вкарат при Виповете човек от народа,. хората пращаха клипове и се правеха на глупаци и накрая вкараха човек от екипа - Господари на Ефира и другите ги хванаха. Изобщо няма предаване, което Нико Тупарев да прави и да няма нагласено нещо. Но някой който търси известност, може да участва, ако не го притеснява, че ще го използват.

Не се карайте, аз съм по-по-най от успелите по очевидни причини!

Не знам какво е научил този Здравко, но помня, че само спеше и не се интересуваше от нищо. Биг брадър е един огромен корумпиран боклук. А пък Тоя Лео се вузползва о твъзхищението на безмозъчните българи пред чужденците, и така успя. Иначе е абсолютно нищо - дори български не е научил

От Биг Брадър първия и единствен от Биг Брадърите, който съм гледал и то много... Точно Здравко не се спираше да чисти и готви и се чудеха, какво да кажат против него и казваха, че от него не можели да се вредят да си сготвят нещо, защото той готвел за всички. Така, че не е хубаво да се лъже

Боклуци. Тъжно е, че толкова хора гледат тая шитня.

По-голяма отврят от Big Brother, рядко може да срещне човек в живота си.

Всичко се организира, за да се излъже масовата публика. Ако искаш всичко да е честно пробвай се в шахмата.

това с честият шахмат го кажи на Веско Топалов, та той да ти припомни онзи (не искам и да му споменавам името) колко пъти пика по време на срещата им. Така че и на шаха вече не меже да се вярва за съжаление...

А знаете ли пък как жената на Здравко спечели Big Brother? Здравко и кмета на Приморско уредили продуцентите на предаването да си закупят общински земи в Приморско за жълти стотинки. А уважаемите зрители изпращат ли изпращат смс-и, мислейки си, че от тях зависи кой ще е победителят.

Явно се е пуснала на някой шеф, а пък на него му е все едно кой ше отиде вътре. Той нали ше си направи парите.

Благодарение на това предаване намразих ники кънчев и нова телевизия......Спрете този бълвоч докато не са избягали всички нормални и интелигентни хора. Направете някакво образователно, научно предаване...предаване за деца подобно на ТНТМ занимателно. Стига идиотщини за идиоти и цигани!!!!!!

Е, ти ся ли разбра, че тая боза е толкова нагласена, че няма на къде повече.....Сега ли разбра, че подобни предавания се правят за неграмотни и необразовани хора, които сляпо да вярват и пускат SMS-и......ПРОУМЕЙТЕ ГО ХОРА и не се връзвайте да си давате парите за шепа използвачи дето живеят на ваш гръб!!!

Кой е тоя СЕЛСКИ КАЛМУК на снимката веее...?!?!?!?

Преди години беше добър в леглото.

Ти на мен ли го казваш....Многократно съм порил гъзянгата на селяка и наистина добре го поемаше!

Мечоооооооооо,злобен си затова ги наричаш така.По-селски от тебе няма.

Явно нямат достатъчно кандидати за новото предаване та малко да се похвалят дано някой им се обади от за кастинга различен от пълен идиот...

Кой сега от родата на Здравко е наред да спечели?

Лео е голям досадник!Адски нахален.

"Как Big Brother промени живота на Здравко и Миро......." Отново ли започвате да ни занимавате и припомняте тия селски герои??? Аз от прочетеното разбрах, че след бигбрадър и най-големите смотаняци и селски бекове са успели и живеят по-добре от интелигентните, знаещи и можещи хора.....Как да гледам такова БОКЛУК предаване???

Много успели?!Минути за реклама на предаването!ПЪЛНА ГЛУПОСТ!!!