17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.
Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Фурмите от Калифорния мухлясват на 3-тия ден след отваряне на опаковката. Отвратителни са на вид и вкус. Египетските фурми могат да стоят с години на открито и запазват блясък, цвят и вкусови качиства. Любими са ми. Зехтина - любим, но истински. До днес пред очите ми е сцената от "Кръстника" в Сицилия, к дето Капо ди тути капи седи под лозата и с ръка отчупва топъл хляб, който топи в паничка със зехтин. Оттогава и аз го правя, без да съм мафиозо. До днес е вкусът от детството на печено яйце върху вестник от селска кокошка, с което преяждах. Вкусът от каймака който обирах с пръст от овчето мляко на печката. Вкусът на дробчетата изпържени от баба, за нас внуците, от поредната домашна кокошка. Кашите от бакла с джанки, от лапад, миди и змиорки от селската река които ловихме, гъби от полето. "Заешкият хляб" - изсъхналия комат хляб от дядовата торба, който е останал след цял ден с овцете на полето. Нямаше по-вкусен хляб....защото бил от Зайо Байо. И децата ядяхме и вярвахме в Добри Чудеса.

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.