17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно само като го види тоя гном и и прилошава

Това, което се е случило с принцесата, сполетя и мене. Дано попадне на способни специалисти, които да й помогнат да се справи с това опасно състояние.

Упора - нов български език измислихте

Може и семейно насилие да е- тези дето обичат животните повече от хората и се борят за разни съмнителни права и се джендеросват може и да са жертви.

С такъв курвар няма как да се живее. Тоя има поне 100 незаконни деца

lu4ka

То е насилие. Тя тръгна да бяга преди сватбата, ама я хванаха. Шарлийн е най-тъжната и нещастна кралска особа.

Като се разведе, ще и минат всички болести!

В момента, в който и мина изобщо през ума, че може да има нещо общо с тоя мазен противник, да не говорим за женитба и раждане на деца! Тая хубавица с тоя трол е просто светотатство!

На снимката принцеса Шарлен е много красива. Разобличителя

С дългогодишна депресия. Дано успее да се вземе в ръце, но и според мен без развод и напускане на Монако няма да излезе от дупката.

Ако успее да се откопчи от дъртия си съпруг ще оздравее веднага. Не е ясно каква сделка имат за да осигурят продължаване на династията в Монако, но тази жена си изглежда нещастна по принцип. Не се знае болна ли е или не, но не е лесно да си затворен в клетка, даже тя да е златна

Гаранция не е сугласна с нещо дето правят тези рептили в човешки кожи и го е показала, след което проблемите и са станали големи, но не върви да каже за какво става дума, че да не последва Даяна.

Спортистка. Цял живот е следвала инструкции и е свикнала да бъде тероризирана. Избрана за "разплодна крава", също като оная пеперуда Даяна. Съответно явно не е курветина като англиският идол и е намерила начин да се "разболее" и да си бие чуковете. Гнусното е че тия хора имат някакво значение в масовото съзнание. Крале и кралици, принцове и швестери, родени в привилегия и безнаказаност, възпитани че са господари. Каква е логиката някой въобще да се интересува от тях? Проста. Колективната памет от векове на масата, тренирана да се страхува и да обожествява крале, спасители и унивесални бащици (при нас това се доказа с Тулупа - 12 години милиардерче - контрабандист). С една дума: Матрял.

Скуката убива.

Аз имам лекуващ инструмент . Вече съм по дърт и през ден ще я лекувам .

Вижте ранните й снимки какъв нос има и какви зъби. Със сигурност се подлага на пластични операции и нищо чудно да страда от хронични инфекции на синуси и прочие.

Един момент да го преместя

Доста нашенки приридозащитнички ги покоси токсоплазоза, кучешка тения и др. паразити.

Принцесата повече никога няма да погали каквото и да е животно.

Хубава си беше и като млада. Не знам за пластичните, но сега даже крокодилите се научиха да се гримират така, че да приличат на принцеси. Та не мисля че си е правила пластични, просто няма нужда, защото още като никому неизвестна плувкиня си беше с правилно и хубаво лице.

Въобще не е била красива - голям, гърбав нос, криви зъби, тънки устни, бръчки..

И аз се заблудих, че е природно красива, но не! Google помни всичко- освен нос, уснтни, има и гръдни импланти. Носът й е коригиран поне 2 пъти. Зъбите са й били ужасни - криви и оцветени. Но наистина е красива след корекциите.

На принцесите в Монако нещо не им върви. Майката на принца рано рано се помина.

Дали пък не е страничен ефект от маските? Да дишаш през носа бактериите и гъбичките от устата не е най-здравословното занимание.

токсоплазмоза

Бе той твоят инструмент е вече с еърбег (катетър)...

Проблемите ѝ с горите дихателни пътища и УНГ започнаха като започна да си оперира носа и лицето. Не бяха кой знае какво. Възпаление. Ибупрофен, инхалации, аспирин, мехлеми. Но като сложи и маската и трябваше да си диша всички микроби, които излизаха от устата и като отиде да гали чисто плътните носоризи, които разбира се си мият ръцете 5 пъти на ден, се подквасиха всички микроби, гъбички и вируси и преоблемите станаха сериозни.

Извинявам се пропуснах буквата "м" , но паразитите не пропускат.

Правилно.. Има над 5000 болести. В Африка може да се заразиш от СПИН, бола, Африканска Чума.. Но нашите МОШЕНИЦИ- министри и разни турци и китайци тръгнали да ни занимават с някакъв китайски корона- вирус, за да ни ОГРАБЯТ и да ни продават китайско- турски МАСКИ, Тсетове, Ваксини и Сертификати. Хората ГЛАСУВАХА за партия "" Продължаваме Промяната "" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ и Сертификати, и Софийските педдрази с МАСКИ - Б.Борисов, Слави Трифонов, БСП, ДаБългария... Затова и за партиите- мошеници с МАСКИ гласуваха само ПОЛОВИНАТА от тия на предишните избори.. Чакаме да МАХНАТ- Маските и Сертификатите за Българи.. А чужденците- араби, китайци и негри да се гърчат в МИША дупка. .... или да подават ОСТАВКА..

Този носорог на снимката, който принцесата гали пращи от нахални малки невидими гадинки, трудни за отстраняване, а някои си остават в човешкото тяло докрай.

Като ми взеха мечката , само гъдулката спомен ми остана ..... Сега от време на време пак свиря на нея и дръпам синджиря ама мечката я нямаа ......

Защо ли се изпуска в дописката, че всички проблеми започват от присаждане на 2 корена на зъби, което е доста рисковано в някои случаи и се получават опасни инфекции? Можеше да се спомене, че жената от месеци се е хранила само с тръбичка и е загубила 50% от теглото си... Също така заради тежкото възпаление не е могла да пътува със самолет заради пониженото налягане (уши нос гърло са свързани).

Във вестник труд пише, че официалната информация е заразяване с африканска смъртоносна бактерия по носорозите.

В началото се появи информация, че в Европа са й имплантирали зъби, при което е получила инфекция. Не казаха в коя страна. След това причината се замъгли.