назад
Зехтинът губи полезните си свойства при готвене
Учени от университета на Порто доказаха, че няма никакъв смисъл да се пържи и готви със зехтин екстра върджин.
Обратно в новинатаКоментари - Зехтинът губи полезните си свойства при готвене | Лайф.dir.bg
17-11-2017
20-11-2018
Коментари
Коментирай
То затова бабите ни не са използвали зехтини и глупости ами слагали натурална свинска МАСТчица!!! Само като си помисля за "пражени" картофки с маст, за дебела баница...
Бг баба е най- умната баба в света! Забрави да кажеш, че гръцките, италиански, испански и южноамерикански баби са били супер тъпи и ужасно са се прецакали, ползвайки зехтин. :)))
Ами прецакали са се сигурно, щото шопар лесно се не отглежда... Ей го сега, като я няма баба :( няма ни мас, ни сланинка :((( за червено винце да не говорим...