17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя па ако си мисли, че ще има Украйна догодина,явно взима нещо много яко.

Ами щом няма друго какво да правите и това ви е великата цел и върхът - правете го. Но го правете сами, а не просете от цял сват да ви върши работата.

Този клоун съвсем се е самозабравил

Ама нали руснаците всичко били счупили нали прелитали ракети постоянно за какво домакинство иде реч. Нагла нагласена пумия. Ето ги ценностите на Европа да същата тази Европа която съди малките страни за популизъм и корупция. Гнусно И тоя долен ляв педал Зеленски даже има наглостта да говори

Първо място от съжаление. Щом се радват на това...

Айде първо да оцелее като държава пък после да му мислят за това политическо шоу.

Този попиля и изтри държавата от земята тръгнал конкурси да прави , ПРЕДЛАГАМ ДА Е В САЩ , то така и така се чудя защо путин не удари всички европейски столици плюс краварската и да гасиме лампите

Бандеростан приключи.

Догодина домакин на Евровизия ще е Путин.

Може би, ако до тогава Украйна все още съществува. Ама, надали.

В НЯКОЙ ОТ 2 ИЛИ 3 -ТЕ ГРАДОВЕ, КОИТО ЩЕ ВИ ОСТАНАТ, КАТО БЪДЕТЕ ПОДЕЛЕНИ МЕЖДУ СЪСЕДИТЕ?! АМИ АЙДЕ, ТРЪПНЕМ ОТ НЕТЪРПЕНИЕ! А ПАРИТЕ ВЕРОЯТНО ЩЕ ИЗВАДИШ ТИ, ОТ ТВОИТЕ СМЕТКИ?! ИЛИ ЩЕ РЕВЕШ УСИЛЕНО ПРЕД ЕС И ФАЩ ДА ТИ ОТПУСНАТ ПОДАЯНИЯ?!

Квото остане от Украйна имаш предвид, нали? Щото се очертава да сте мъничка плюнка на картата. Няма такива продажници. Днес разбрах, че имат градче, Но́вгородське, което в 2021 ва прекръстили на New York. Кви националисти са тея бе? Най-обикновени престъпници с фашистка идеология, въоражени и контролирани от ЦРУ. Пълна цигания.

Може. Виртуално, обаче.

След нагласената победа на Усрайна, второто необходимо е да има Усрайна и през 2023

никой не се интересува дали украйна ще бъде домакин на евровизия. По-добре сядай да преговаряш...

Тази порнография евровизия сигурно спира да съществува. Зеления нацист за каква украйна говори??? Тоя е пак дрогиран и неадекватен. Такава държава няма да я има след 2-3 месеца. Кой каквото догребе, ще си вземе. Полските нацисти ще намажат най-сериозно.

Абе уж война се води, а тоя говори за Евровизия. Да ви еба в измислените артисти, поставени навсякъде.

Най-лесният начин руснаците да ни отърват от цялата сбъркана пасмина. Надявам се все-пак някои от тях (като Португалия) да оцелеят и спечелят.

да се наблюдава как пеят и подскачат с каски и бринежилетки...

Да, и ще прекръстят конкурса на НАТОвска визия :)))

ПИПО

И световно по футбол не правете, направо им дайте купата.

Нищо добро не ни чака докато поддържат изкуствено този радикал с абсурдните му представи. Ако ще и пожизнено да връчат първото място в Евровизия за Украйна, Мариупол няма да видят никога без трета световна война. Путин няма да падне и след 10 години война в Украйна, но ще падне веднага ако им върне Мариупол. А щом не иска да го връща, войната ще продължи докато Западът поддържа Украйна в най-крайните и искания.

https://life.dir.bg/shou/rumaniya-signalizira-che-tochkite-koito-sa-dali-na-moldova-v-evroviziya-sa-otishli-pri-ukrayna Лъжи и манипукации - това е запазената марка на Украйна!

Догодина Украйна няма да я има!

Може в подземията на "Азовстал" да се проведе конкурсът, и без това само убитаци участват в тази пародия.

метрото на киев е подходящо място за провеждането на евровизия

Всяка година десетки хиляди българи чакат на опашки за виза пред посолството на Русия. Всяка година десетки хиляди българи заминават на екскурзия в Русия. Всяка година десетки хиляди български студенти се записват да учат в елитните университети в Русия. Всяка година десетки хиляди български студенти заминават на студентски бригади в Русия. Всяка година десетки хиляди българи си купуват руски коли. Всяка година десетки хиляди българи се обличат с дрехи на руски дизайнери. Всяка година десетки хиляди българи заминават на гурбет в Русия. Всяка година десетки хиляди българи остават със семействата си в Русия. А всъщност всяка година десетки хиляди българи не си пият хапчетата и бълнуват за Русия, но незнайно защо не заминават там. Ева Рачева

Всяка година десетки хиляди българи безвизово заминават до местоРОБуването в западна Европа като бИрачи на европлод и еврозеленчук, миячи на дърти изпосрани европърдаци и други висококвалифицирани специалисти . ббаахаха

В Москва и Петербург е доста скъпо и са лукс дестинации, просто не е по-джоба на "богатия" ЕС българин.

Пут ка тарагата на сенкя

Разкарай се с тая пропаганда, шут мазен. В тоя конкурс победителят се определя от всичко друго, но не и от музикалните качества.

ПОКАЗАНОТО ОТ "ПОБЕДИТЕЛИТЕ" Е МУЗИКА. МУЗИКАЛНО ПОГЛЕДНАТО, НЯМА НИЩО ОБЩО С НЕЯ!

Не знам какво договаря голямата политика,но руснаците ще сбъркат ако оставят Киев на тези малоумни хохли.Евровизия ще прави глупак с глупака.

Какъв Киев бълнуваш бе орко зомбирана? Отдавна избягахте от там. Гледайте да си опазите лайняната москва сега:)))

Лайняна Москва? А ти откъде си, от кой квартал и от кой блок го пишеш това?:)) И защо орка, в какъв смисъл, не разбирам. Знам само, че руснаците и българите са едни от най-красивите нации. Виж англичаните например, те наистина приличат на орки. Ако ще пишеш, мисли и използвай правилни сравнения и твърдения...