Зейнеб се венча тайно за дългогодишния си партньор

Бившата репортерка на предаването "На кафе" изненада почитателите си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тайно! Той знае ли?

Няма да я забравя в Биг Брадър, как седна на дивана и си сложи краката върху Библията., после стана известна ама с какво така и не разбрах... Не ми ги хвалете тези и не ги натрапвайте щото са лош пример за подражание. Има толкова стойонстни хора за които може да пишете, ама май акъл нямате ...

Друго е инструмента на мъжа да е със сегмент, както Бог го е създал.

И тя е инфлуенЦърка с канал в YouTube. Говори “умно” използвайки същите клиширани фрази и глупости каквито ги употребяват в “На кафе”. И тя имала “фенове” и била “публична личност”. Подмазва се на свекърите си колко се разбирали защото знае откъде ѝ идват парите и парцалките за хиляди евро. Със сигурност подобни момичета са лош пример.

Мелницата е включена, сакън да не забравите някой от тях! Тъкмо беше почезнала за известно време и хората си отдъхнаха, ама не би! Система, която прави новопоявили се директно "вип"-ове без ценз, събеседвания, документи, стаж и образование за съответната длъжност, си го наваксва като си мачка талантливите хора и ги унижава, държейки ги бюрократично на полупразна ясла като работни мулета.

Да са живи и здрави! Деца да има - а кой какъв е - не сме ние да съдим. Don't judge me, cuz you don't know me - казваше един рапър навремето. Изглежда ми малко превзето момичето, но ако прави хубава баклава и други неща, ще има хубав семеен живот!

грозот,та ни занимавате с нея?

Мюсюлманите не се венчаят. Венчаят се само християните. Гражданският брак може да се сключи от мъж и жена с различни религии.

Е каква мюсюлманка е тая, щом се омъжва или каквато е там думата, за християнин?

Спрете да се излагате драги коментатори,смешни и жалки сте.Зейнеб е много достойна жена и на малкия пръст не може да и стъпите.По всичко личи, че и завиждате.Ами направете и вие нещо та да сте на ниво,ама не можете.По- лесно е да плюете.Хайде сега давайте минуси,та да ви олекне.

Колко чужд езика и на какво ниво владее Зейнеб? Кой университет е завършила? С какъв успех? Коя гимназия е завършила? С какъв успех? П.п. аз съм висшист, с престижна специалност, в елитен университет. Грижа се за новороденото си момиченце и се притеснявам, че моделът, който се налага, е на неуки девойки, известни с богатите си мъже. Не искам на дъщеря ми да бъдат налаг ани тези модели.

Кадънка си нали?

Кадънка е вид птичка. Ако имате предвид думата кадън, тя просто значи жена, ни повече, ни по-малко. Това значи, че дамата, която питате, е такава, точно както и вие.

Ако напишеш поне 3 нейни достойнства ще си оттегля коментара!

То бе новина, то бе чудо! Какво ни каза - нищо...

Мани! Гениално ! "Излизайки от личното да погледнем към частното"

Kenn1111

Чудно тая не се ли правеше на лизбийка?

Всичко прайм за пари.

Бъркаш я с Мел. Онази правеше какво ли не пред камерата, тази поне беше скромна в това отношение, нищо лошо не мога да кажа.

Хахаха на тази баща и е кварталния пияница. В Народен юмрук. Балевски не го познават и не са празнували нищо заедно. Той рядко е трезвен хо хо хо

Не са първа младост, че да му мислят!

И тая ли... зейн еб си има почитатели?

е щом най-сетне са уцелили дупката...

И тая циганка най накрая се намери кой да я плющи

Каква дива селянка беше в първия Биг Брадар тая.

Що беше?

Здраве, цветя и рози! Винаги ми е харесвало това момиче, а то и ако не ставаш след дисекцията от Биг Брадър отиваш на кино, а тя се справи не лошо. Бон Шанс отново и радост вкъщи най скоро!

от къде я изкопаха? Зайнеб - егати.. А Мюмюн?

Та тя дори български език не говори правилно?

Мариам или Мириам е името на бебока? Не, че е от съществено значение за моя живот, но просто питам защото съм срещала различни варианти на името.

Arcadium

Заибне, била мнго добра за ибне в Бургас.

Защо няма халка тогава? Гледах няколко минути от клипчето - супер досадни, едно непрекъснато самостоятелно говорене - сама си задава и отговаря на някакви въпроси, решила е, че ще говори за някакви интересни за нея си теми, но си ги обсъжда сама. Наистина не разбирам каква е идеята на това, което прави...

Нема халка, защото този дето е писал статията може и погрешно да е разбрал, че се е венчала. Още повече че думата не е използвана правилно в случая - 'венчавка' правят само християните...

Много е красива.. Няма да забравя в Биг Брадър колко магнетична беше. Радвам се за нея.

Боже, на какви хапчета сте? Искам и аз!

Зизу, а вие само грозното виждате и се концентрирате само върху грозното. Не че ми пука за Зейнеб, но наистина беше прекрасна и магнетична. Смислените хора във всичко намират смисъл и упование. Явно вие сте на някакви хапчета. Опитайте се да се изчистите от мръсотията.

slanceto ogrqva i ku4ia gyz ponqkoga

0

Защо толкова хейт срещу Зейнебчето? Аз лично супер много я уважавам - нито се разголва за снимки, нито се пудри, винаги е естествена, усмихната, добра душа. Хейтете Николети, вертолети и прочее чалга отпадък, който задръства инстаграм със силикон и голи п-тки, оставете Зейнеб на мира, какво като не е с бг име?

Същата е като Николета и другите подобни. Необразовани, без професии, известни с глупостта си, много клюки и пробутване успяват да са известни. Жалко е, защото са безполезни, но налагат себе си като модел за успех.

Тая скоро я видях на живо, вечерта сънувах кошмари :( преди години беше готина :(

Двете дружки - златотърсачки. И да се е венчала след 10-годишна връзка, ясно е колко се е натискала. А и със сигурност е подписала предбрачен договор. Няма 6- 5 при милионерите.

Николчето кога

че то Николчето не е ли парясано вече?

Николчето, каквото е тъпичко, май няма да го огрее! Роди дете, ама законен брак- тц

Имаше брак, но се разведе...