Телевизионната водеща Зейнеб Маджурова, чиято звезда навремето изгря в риалити предаването "Big Brother", изненада своите почитатели с признанието, че е сключила брак с партньора си Стоян Балевски, с когото са заедно вече от немалко години. Водещата сподели новината съвсем неочаквано в последното си видео, качето в официалната ѝ YouTube страница.

В кадрите тя коментира различни публикации за себе си, подбрани от нейна приятелка, а първата бе свързана с отношенията ѝ с родителите на нейния любим, които, според текста, не желаят синът им да узакони връзката си с нея.

Вижте снимки на Зейнеб >>

"Свекър и свекърва не искат Зейнеб за снаха". Колко свежо и приятно би започнал денят ти, ако прочетеш това. Абсолютна глупост. Факт е, че вече сме създали семейство, както и че вече толкова години сме заедно със Стоян. Благодарна съм, разбира се, на цялото негово семейство, че от мига, в който сме се запознали, буквално ме прегърна със своя позитивизъм. Мога да кажа, че вече официално сме семейство и сме в прекрасни отношения", сподели тя, вмъквайки между другото, че с половинката си най-после са си казали заветното "Да" един на друг, без обаче да разкрива повече подробности около радостната вест.

След това тя продължи да обяснява как двете фамилии са изкарали трудната за всички 2020 г. заедно, споделяйки всички празници през нея.

В началото на месец ноември 2019 г. бившата репортерка на предаването "На кафе" дари Балевски с дете. Тогава тя роди дъщеря им Мариам, която се появи на този свят с тегло от 4130 гр. За бременността ѝ стана ясно едва през седмия месец, тъй като дотогава тя не бе качила много килограми и никой почти никой не разбра, че е на път да стане майка.

"Това не е било тайна, защото е най-хубавото събитие, което може да се случи на двама души, които много се обичат. Аз много исках да изживея този момент, да му се насладя истински. Да го превърна в абсолютно вълшебен миг. Най-вече благодарение на здравословна бременност успях да изживея това. Седмица преди да родя бяхме в планината. Успях да се разходя", сподели тя пред Нова телевизия, кратко след като роди.