Коментари - Жана пред Metro за наркотиците и "Евровизия" | Лайф.dir.bg
назад

Жана пред Metro за наркотиците и "Евровизия"

"Определено не бях подготвена за това да съм в устата на всички. Това се отрази на личния ми живот, на семейството ми, на всичко"

Обратно в новината

Коментари - Жана пред Metro за наркотиците и "Евровизия" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По сведения на Лио....само се е друсала по клубовете....нея, други, не са я ....друсали. Нашия селски психотерапевт казва в този случай: Де гиди, мотико тежка и бразда безкрайна.

Жана, моля ти се, стегни се!

Заложил съм вечеря, че тази година печелим Евровизия. Групата - нарко-алкохоло-манка, гей, цветнокож, неопределен толераст. България европредседател. Пловдив 2019 Европейска столица на културата. Прекалено много еднакви променливи на едно място.

Тази съм я отписал. Дано да не съм прав!

Как може този парцал , пак да го лансират в този бранш, че и Евровизия сега , потресен съм що за примет , боклук , и сдухана от класа

Евровизията ли? Ми, няма уж чалга, ама всичко там, всъщност е чалга, макар и без гюбека.

Не че ми дреме, но пращаме на евровизия наркоманка с екип негри. браво.

Каквото търсенето, такова и предлагането!

Жана съм я виждал как кисне в кенефа и се друса на животно , после идва в бара и изпива 5-6 чаши концентрат. Жалко е такава долна наркоманка да представя страната, чувствам се зле!!!

От такива прекалени "безгрешници" като вас , ми се повдига. Отвращавате ме с безчовечността, глупостта и посредствеността си.

Тая си беше същата пропаднала женица и преди да стане известна. Не знам защо оправдава наркотичната си зависимост с известността. Просто е текстилно изделие за почистване на под, ако мога да се изразя политкоректно.

Слабите хора винаги се нуждаят от някакъв "външен" мотив, за да направят нещо или да се преборят за или със нещо... Един човек не е ли мотивиран от самия себе си, от здравето си, от детето си, от бъдещето си, дали ще се мотивира от една компрометирана и смехотворна Евровизия... Жанче, себе си можеш да залъгваш колкото си искаш, ама на обществото вече им писна да ни занимаваш с наркоманията си.

Преди време участва в Биг Брадъра за да се отърве от наркотиците уж.Сега пък участва в Евровизия пак заради зависимостта си.Какво иска сега тази жена ? Целия свят да се занимава с нейната лична драма и това , че не може без да се надруса ? Това си е наглост.

След конкурса отново ще има анализи от рода "Защо се представихме толкова зле?"!

Жана наистина умее да пее невероятно! Ако песента е добра, просто издухва всички! Така че зависи от песента - доколко тя й дава възможност да покаже способността си за импровизация и певческите си възможности.

"Жана пред Метро за Евровизия и наркотици" Жана е дала интервю пред "Метро", за да и платят да участва в Евровизия и да има пари за наркотици.

Хейтърите по-долу наскачаха като псета на мръвка. Спокойно ве, нали вие сте пример за подражание и всичко ви е ОК, защото снощи......

Не съм пример за подражание, НО трябва ли България да бъде представена от наркомнка с песента с чудесното име "КОСТИ".

Това се търси, това предлагаме. Ако вървеше "Води ни Партийо любима", не можем да предлагаме "Чае, шукарие".

Кой я нагласи да пее на Евровизия???

Явно някой, който разбира от музика, защото Жана наистина има прекрасен, силен глас и умее да пее върховен джаз. :)

Той и Чарли Шийн правеше супер рейтинг на Двама мъже и половина, но най-накрая на продуцентите им писна и го изритаха. Тази наркоманка не заслужава да представя страната ни и да бъде сочена като пример за подражание на младите.

Разбира от музиканти. Жана е безспорен музикален талант. Евровизия е конкурс от типа "Ален мак" (за който не знае -конкурс за политическа песен от времето на соца). Победителят на Евровизия, задължително трябва да има нещо сбъркано (справка -всички последни години). Жана го има и това (даже, ако го няма, трябва да го имитира, иначе няма шанс в Евровизия). С други думи -идеалният кандидат!

Догодина и аз искам да си купя място за изпълнение в Евровизия. Предвиждам лош край за Жаба Бухенвалд. Няма да спечели челно място и ще си посегне на живота.

Този "конкурс" е толкова компрометиран след политическото слагане за победите на онази черкезка с песента за Крим, че повече няма накъде. Под достойнството дори и на Васко от Костинброд е да се явява на него. В този смисъл жана шприца си е екстра! Недоумявам само защо го прави с нашите парите?! Нека си се явява като се самофинансира. Дали с търговска дейност през фондация Мери Джейн, дали чрез мастити бизнесмени нейна си работа.

Човек каквото сам си направи и цяло село не може.