17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЕЗПОЛЕЗНА ФРЪЦЛА...

Прилича на жена, която иска 20лв за транспорт до твой адрес.

Резил за баща и и баба и!

Кльощави крака, щигляв задник....баба й и баща й в гроба ще се обърнат ако я видян какви ги върши.

На 40 г стана тая жена с 2 деца и не спря да си показва месата . Такова и е възпитанието, а и излишното свободно време. Какво да прави, снима се за продажба. Нали уж беше омъжена за един дядо, много щастлива уж. А по полиестерни гащи.

Не е зле някой близък да и напомни че е майка и че синът и е достатъчно голям за да се срамува от подмятания та на съучениците си. Ако я намери в адекватно, за да го разбере състояние. Явно, сама не може.

Коя е тази?

Хубав шимейл. Ще изкарва добри като травестит.

Добре че не се е снимала в кенефа ... на трона!

Баща ѝ почина на тая, а тя не спира да се клечи. Срам и резил.

Видяла жабата, че подковават коня, и тях вдигнала крак...

Нищо деликатно не виждам. Само хард порно.

Дългомуцунест, изпостел от глад, австрилийски вълк.

Курррррррррррваааааааааааааааааааааааааааааа.....

Браво… Вече не знам, кое е по-пошло… снимки, като на тази( и много други)… или снимките на боко от спалнята! Смрад..

С тия изпъчени устенца … все едно чака някой да и цвръкне нещо … Хубаво момиче ама в тия пози се представя като ку..рвенце.. Абсолютно ненужно

За 1ви път я чувам. Но е ужас! Кое е сексито тука?? Къде са хубавите жени в България, има ли такива или само с отблъскващи физиономии като тази.

Тая кощрамба го обича повече от белия леб

То нищо истинско не е останало в нея!!!

Ще си ударя една чекия на Десито

С такива 'бански' излизат порнозвездите малко преди отзад да стане широко колкото дъното на картонена чашка от кафе, неизмита. Стига простотия, Радой Ралин беше написал: пое-е сА, пое-е сА, па стане поетеса.. В случая журналистка.

Страшен парцал е Цонева.

Скъпа Госпожо, имате очевадна нужда от терапия. Видимо имате проблеми свързани с ролята на бащата в живота Ви. Обадете ми се веднага, предлагам ексклузивен пакет за VIP персони като Вас. Д-р Франц Шикелов. За контакти: shekelov.clinic@gmail.com / 0882/809068 Приемни дни: Понеделник/Сряда/Петък.

Тва е телефона на Карлуково май:)

Журналистката??!!

Защо пичките се пускат разсъблечени на такива снимки, пък и общодостъпни? Такова крещящо желание да те забележат и да ти обърнат внимание. Тая кака става само за напреднало пиянско моторене, когато много не ти пука точно кво тъпчеш. Както и преди съм споделял - и по-големи крокодили сме клатили, та няма да ме е много яд. Макар че, едва ли ще стигнем до там, надявам се.

Голям мъж си, нема що!

Ти па си много убаф.

Хм, омъжена е, ама май мъжа й не й обръща внимание. От всички снимки лъха.....желание, което явно не го задоволяват. Парите не са всичко...

От всички снимки лъха налудничав поглед.

Коя таа бе! Ма от дек на дек бе!

Леко намязва на траверс, не знам как е разпалила страстите.

Каква Деси, ве!? Още си бия чекии в чест на баба и Анахит. Има вечни жени а има и кифли, независимо че са внучки на Неотразимите.

И тази ще се продава, затова е изтипосала разголени снимки. Но не е сложила цена, и мераклиите, богати дъртаци, не знаят колко ще плащат...

Да си гледа чашката. Има кой да разпалва страстите, това не е нейна територия.

Какво иска да каже тази статия “” ???

Искрено съчувствам на писачите на този тип статии “как да изкараш 1000 думи от една жалка снимка на жена със съмнителна репутация”

Дъщеря е на Димитър Цонев. Внучка е на Коста Цонев. При децата на гениите, гените си почиват. Да изчакаме малко, а? Да видим какво ще стане с децата й? пп: Да, имаше развод, там айномета мета. И? Сега какъв е проблемът?

Кой бил "гений"от тъпото ДС семейсво Цоневи не разбрах!!!

Написах го мило “репутация” за да не ме затрият, иначе имах предвид шафрантия.

Добре ще бъде да покаже някоя книжка,която чете с детето, а не да гледаме една разголена жена, която иска да покаже незнайно какво! Надявам се, че това ,не е гордост и не се предлага като стока!!!Поне това виждам от снимките….

И тя като леля си е малко окачена!

Що за безмислено съществуване....

Ако и дам пакет боб, лук, домати и пушен бекон, дали ще се представи така добре като на снимките?

Шимейл е това нещо.

Не изглежда добре. Макар и кльощава е с разпуснато тяло. Трабва си спорт!