Ноември официално премина във втората си половина, а това означава, че на хоризонта вече се задава предстоящата зима, чието приближаване се усеща във въздуха. Да, напоследък преходът между сезоните става все по-осезаем, благодарение на понижаващите се температури, каращи хората у нас да се загръщат плътно в дебелите си дрехи, търсейки защита от студа, сковал улиците на градовете у нас.

Въпреки това обаче има едно място, оставащо абсолютно неподвластно за климатичните промени, характерни за този период от годината, на което всеки лесно може да се пренесе с помощта на интернет. Разбира се, става въпрос за социалната мрежа, която сякаш напук на реалността, ширнала се зад прозорците ни, продължава да бъде най-горещата дестинация, макар и виртуална. Посещавайки я обаче, човек със сигурност може да се сгрее, или поне да потъне в илюзията, че го прави, докато разглежда изпълващите я жарки кадри.

Вижте снимки >>

В последно време потребителите на различните платформи, и най-вече дамите сред тях, потвърждават неписаното правило, че винаги искаме онова, което не можем да имаме, с изображенията, публикувани в профилите им. Факт е, че колкото по-хладен и мрачен е пейзажът навън, толкова по-парещи са снимките им. Така например наскоро Деси Цонева реши да запали Инстаграм с нова порция предизвикателни фотографии, на които позира пред обектива облечена в деликатна червена нощница с тънки презрамки, разкриваща голяма част от плътта ѝ.

Селфитата, които тя сподели в акаунта си, са направени в банята, а по наблюдателните ѝ почитателите, които все пак някак са успели да откъснат очи от тялото ѝ, забелязаха, че журналистката леко е променила външния си вид, скъсявайки дължината на косата си, като същевременно си е направила бретон, падащ до равнището на очите ѝ. Наред с множеството комплименти, редящи се в коментарите под поста, нейните последователи отбелязват, че това ѝ е решение я е подмладило поне с едно десетилетие, въпреки че дъщерята на покойния Димитър Цонев е на 38 години, така че определено не може да се каже, че спада към групата на вече застарелите представителки на нежния пол.

По-голямата част на лятото брюнетката прекара край морския бряг, като за последно се разходи по родните плажни ивици в началото на септември, заедно с малката си дъщеричка Бианка-Димана, която в средата на този октомври навърши една година. Тогава двете бяха в курорта Св. св. Константин и Елена, откъдето сподели поредица от фотографии, по цял бял бански с дълбоко V-образно деколте, оставяйки едната му презрамка уж небрежно, но предизвикателно да се свлече от рамото ѝ, разкривайки повече плът.

"Не съм перфектна, но съм истинска", гласяха думите ѝ към една от нейните публикации.

По-късно тя отскочи до Миконос, откъдето официално изпрати топлите месеци, преди да настъпи есента.

От няколко месеца насам Цонева не спира да радва своите фенове с кадри, демонстриращи добрата ѝ фигура, която поддържа с помощта различни процедури и упражнения, макар и не толкова интензивни, както обяснява самата тя.