Жена с церебрална парализа обвини Ник Картър от "Backstreet Boys" в изнасилване

По думите ѝ това се е случило през 2001 г., когато тя е била на 17-годишна възраст

Обратно в новината

Коментари - Жена с церебрална парализа обвини Ник Картър от "Backstreet Boys" в изнасилване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЗИ НАРКОМАН ТРЯБВА ДАСИ ПОНЕСЕ НАКАЗАНИЕ.

Значи ли това че тоя пичага е толкова добър , че при тая , оргазма е продължил 21 години и чак сега се е освестила, та да се усети , че не го е искала .

Значи, жени... за да не поставяте истинските жертви на сексуално насилие в негативна позиция... реагирайте своевременно, когато може да се докаже това насилие... другото е просто....след 20-30 години... несериозно! Тава е обида към жените, който наистина са преживели сексуално насилие... без да са се опитвали да се възползват от секса, с някакви цели!

На тоя на лицето му пише, че е копелд@к

Ама будала,аутеистите ходят по планините,не по концерти.

Таз булка тъкмо навреме се е сетила.Интересно ми е как след 22 години ще намерят доказателства.

И аз са се оплача. Вече 10 години мина от както ме изнасили Дженифър Анистън и още не мога да го преживея. Съсипан съм от тогава. На никого не съм казвал за това, но ето вече дойде време да се разкрия. Кажете ми къде да подам жалба за изнасилване от това чудовище Анистън. Още я сънувам в кошмарите си. Ще я осъдя да ми плати поне десет милиона, тя пари има. Дано стигнат да ми минат кошмарите.

Един от най-желаните мъже по това време. Обожаван и преследван от момичета от цял свят. Половината музикален и кино елит са му били в краката, да прибегне до инасилване....... я стига. Дамата явно има нужда от пари. Винаги се сещам и за делата срещу Рон Джеръми. Мъжът правил секс повече от всички нас.......

Този красавец, на върха на славата си, известен и богат, който е могъл да има всяка красавица само с щракане на пръста си... да насили пък точно пък това болно и грозновато момиче... ми се струва малко странно. Ама пък да е извратен!

Аз като жена твърдя, че ме е срам от подобни представителки на моя пол. Чувствам се покрусена и погнусена от подобни прояви. И не, аз по никакъв начин не оправдавам насилниците защото такива съществуват и те трябва да понесат цялата отговорност в пълна сила. Но! Това, на което сме свидетели е отвратително. Прилича на вакханлия без обявено начало и без край, който да се задава на хоризона. Свидетели сме на демонизирането на мъжете и успоредно с това на демонизирането на жените. Заради поведението на такива като тази отношението към нас, нормалните, се променя и трябва да търпим негативите от принудителното пасивно поведение на мъжете.

Хадвокатите малко късно са се сетиле а и сега стана модерно от свирка милионче да правят ..да ама не -- номерата вече не минават! Да се е оплакала на втория ден а не след 20г. или ъкълъ тогава и е бил в гащите само и за краставици е мечтало а сега сметките дошли и ..!

Мръсник, как не го е срам, я веднага да се бръкне 20-30 милион чиста пара. Хич не ми дреме за него важното е да издоя няколко милиона

Сега се е сетила

Вместо да се хвали,че му е яла шпека на тоя Убавец,она се жалва!?

Май ти искаш да му го ядеш.

Не преписвай своите желания,на непознати ора!?

Е що трая 21 години и са иск и съд, минала давност!!!

Сега се е сетила

Абе има хора всякакви То Хю Грант хубавец от класа и пари колко искаш но на върха на славата си го гепиха с някава пропаднала чернилкаи и то мега грозна да му духа в колата за пари ! Така че колко му е и това да е верно По ми е интересно как караш момиче с церебрална парализа в автобуса си осле го закарваш в тоалетната на автобуса си доста силен ще е бил. а доста щекав изглеждаше а и тинейджърка в това състояние едва ли е е отишла сама на това мероприятие . И още повече тоя младеж едали някога е оставал само особенно на върха на славата си поне 4-5 горили са го пазили и антуражи десетки а за венки да не говорим Но тия неща се доказват има си съд наи малкото има детектори на лъжата така казано нищо не значи

Нещо закъсала за пари ми се струва. Надайки се на някой лев 'щото в съда шансове никакви. Да не говорим, че давността е изтекла преди около 15 години.

Иван Драганов ма изнасилИ обаче тогава ми харесваше и не се оплаках.Сега когато почнаха да ма апат мухите го давам на съд! И кой съд ще го осъди без даказателства и само по думи?

Ам то стига да му се изсереш на репутацията и му преебваш кариерата от там насетне

По-скоро него са изнасилвали навремето. Все пак можел е да има което си поиска момиче

Тия #me too ако не докажат правотата си - в затвора.Не може всяка кифла да се присеща за събития от 10,15 год ,и чак сега да реши ,че е жертва.А пък обвиняемия по default е виновен..

Защо ще му е на Ник по когото припадаха всички яки пички да принуждава момиче с увреждания към полов акт? Ако това я е наранило толкова много в живота й защо не се е обърнала веднага към властите? И какво е това "никой няма да ти повярва?" Изнасилването оставя биологични следи и се доказва със съответните експертизи. Пълна измислица!

По-комунизма всички изнасилвахме Саманта Фокс, Сандра и Сабрина!!!Ама на снимки...

Лъжеш. На мене доброволно ми дадоха.

Хахахха,на теб единствено Марги Хранова,може да ти е давала доброволно!?

абе да ти кажа и на мен снимката не ми се опъна много.

Е па, да, тия ставаха за турски чикии, ама като нямаше цици, имаше рЪце:)

Аууу, Сабринчето с клипа в басейна дето и падна банския. Ауууууууууууууууууу.

Кой ще я изнасилва тая?

Как пък все се сещат след десетилетия? Нито може да им се направи мед. преглед, нито да се доведат свидетели.

ега ти модата, мъжът е хубав и няма нужда да принуждава, която и да е била, със сигурност има много фенки, а тази милата не знам отчаяна работа

Мисля, че жената иска да измъкне обезщетение от него. И защо чак сега се е сетила да го съди?

Ами защото сега тия неща вървят и е модерно....добре че проститутките не се сещат да съдят всеки килиент за изнасилване... Но вече си има такива приложения за телефон...ако постоянно евеш някакви пръскачки чрез това приложение ти потвърждават че искат да духат ....и тоя consent е валиден пред съда...

Давай народе! За коледа трябват парички! Всички откачалки да заведат дела срещу известни и богати хора за изнасилване! Срещу обикновени и бедни няма смисъл - няма келепир!

Аз пък на това момиче му вярвам .Тоя има вид на такъв човек

Много ги разбирате Вие либералните джендърчета...може да изглежда както си иска но е невинен до доказване на противното....може би ти изглеждаш като локален наркодилър.... А ако тая дето се сеща след 21г. лъже от 5-10г. години за лъжесвидетелстване....ооо вярно Вие джендърчетата не смятата лъжата за нещо подсъдимо.

Мен Уинона райдър ме изнасили преди 20г. Сега за наказание да ма изнасили пак.

ПовЕрвах...

Ами ако му беше отхапала кора докато му духа, сега тоя немаше да има кор и щеше и да е осъден, щото щеше да има неопровержимо доказателство. И щеше и да плаща. Така съ играе футбол, Рангеле!

Много си зле човек. Как ще му го отхапе като не е наред с главата, плюс това той е по силен като мъж можеше да я пребие после. А и тя не е разбирала какво се случва като аутистка и е била упоена. Държите се сякаш тези неща не се случват всеки ден по света.

Абе те се случват, ама да излезе след повече от 20 години да се жали е и жалко, и смешно, и очевидно желание да забогатее на чужд гръб.

А тя нямаше да има зъби..

За съжаление, това може да е станало. Щом има и други свидетели. Разбира се че българските мъже ще обвинят бързо жените в златотърсачество, дори и да имат болест като аутизъм. Това показва че правата на жените в тази държава се защитават още по малко и от Америка и повечето наши мъже са злобни сексистки същества без грам човечност.

Тоест никога досега в човешката история не е имало дела за клевета, хора не са лъгали, жени не са изнудвали мъже за пари?

Дори и 20 процента да са лъжи, не означава че всички обвинения са клевета. Преди не се е чувало за подобни случаи защото музикалната индустрия и PR компаниите са потушавали и предпазвали клиентите които са им правели пари

Явно нашите нещотърсачки следят за такива "новини", та и те да бъдат "жертва" без оглед на давност и доказателства. То, това ако е справедливост, аз съм пингвин.

Ха някой е чел Пипи.

Започвам да се чудя дали ако аз обвиня Ел Макферсън в изнасилване,няма да мине в съда...ама няма да мине , защото не съм жена и не мога да театралнича.

Питай Д. Димитрова дали дава уроци по актьорско майсторство, нищо, че не я бива много.

А ти знаеш, светил си ? Айде нали има прокуратура, ще се изясни, пред хора е станало , има свидетели. Няма що да се правиш на умен..