Коментари - Жената на Кание Уест няма търпение да има бебе от него | Лайф.dir.bg
назад

Жената на Кание Уест няма търпение да има бебе от него

Бианка Ченсори е категорична, че ще носи разголени тоалети, докато е бременна

Обратно в новината

Коментари - Жената на Кание Уест няма търпение да има бебе от него | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иска бебе мамуна.

Кат гледам Кенчо щях да кажа, че черноробовладелието може и да е било добро нещо, но като я гледам тази бялата робиня не знам какво да си мисля. Преди време я разкарваше гола по улиците, само дето не е кученце на каишка, свирки му правеше в Италия, не е за приказване. Аман от чернилки и бели отрепки лишени от разум.

Ужас; с този екземпляр на фауната никакви тоалети не бих носила;бих бягала надалече или си взела бял рус синеок чист славянин да ме пази от това природно чудо.. Пази Боже !

Тия, двамата, са като избягали от някоя психиатрична клиника.

От както думнаха Ту Пак, тоя хип хоп шит тотално си мамата. Стана си някво зборище на корви и пеераси, които се състезават да се продават за кинти на белият господар и Буле мафията. Народа чак сега почва да вдява покрай Пи Диди простотията как са им откраднали поп културата за да продават наркотици и пиачка. Спомняте ли си как нямаше продуктово позициониране в тия клипчета едно време. Дори и да се лендзиш трябваше да даваш някакъв смисъл на публиката. Сега е трагедия. Тотална. Хип хопа няма нищо общо с тия миндили продажни и побъркани. Хип хопа е протест към несправедливостите на системата. Не фешън стейтъмънт, гей партита и шок кънтент.

гугугугугугугугугугугугу белия пазител на черната култура, с която не го свързва нищо, освен цвета на п0ср@ните му слипове гледай си казачока и не се изказвай за неща, от които не разбираш лимон м0скалски :)))

Да. Хипхопът имаше социални послания, сарказъм, груба истина понякога нецензурна. Сега това нещо просто не става за слушане тъй като е еманация на вулгарността, никакъв смисъл, никакво стойностно съдържание. Разврат, разгул и падение.

Много грозна история са тия двамата. Тя- гола ,той прекалено облечен и ходят като духове по улиците. Не разбрах къде е красивото,интересното и особеното.

"Тя обича вниманието" "не я интересува какво мислят хората за нея" Две противоположни твърдения в едно изречение. Мисирки.

Не е така - важното е имено вниманието, да се пише нещо за нея, пък какво точно - не е от значение ;)

поредния м0скалски гл0пчо със затруднения при четенето с разбиране гугугугугугугуг

Ще изгърми на тази месомелачка..