Съпругата на Кание Уест, Бианка Ченсори, е нетърпелива да има бебе от музикалната звезда твърдят хора от обкръжението им. И дори тогава е категорична, че няма да спре да парадира полугола на публични места.

Твърди се, че двойката няма търпение скоро да се сдобие с общи наследници, въпреки че близките на архитектката не одобряват нито връзката им, нито стайлинга, с който Кание й налага да се появява.

Според The ​​US Sun 29-годишната Бианка няма намерение да се облича по-скромно, когато забременее и ще продължи с обичайния си пикантен стил.

"Бианка е в стихията си. Тя обича вниманието и да бъде облечена от Ye, въпреки това, което всички мислят за нейните тоалети. Тя чувства, че външният й вид е артистичен и не я интересува какво мислят хората за нея", споделя близък до двойката.

Очаква се Бианка да последва примера на Риана, която редовно носеше изрязани горнища и други разголени визии, докато беше бременна.

Снимка: Getty Images

Въпреки че често изглеждат мрачни и сериозни пред камерите, аверът им настоява, че двойката винаги се "смее и шегува" един с друг.

Наскоро беше казано, че Бианка се изморява да бъде използвана като "безплатен маркетингов инструмент" за предстоящия албум на Kanye, според източници, които твърдят, че се чувства "преекспонирана". Близките им обаче са категорични, че тя изобщо не се е оплаквала от подобни неща.