Жените по-лесно четат мисли от мъжете

Дамите се справят доста по-добре от мъжете в това да разберат мислите на другите хора

Обратно в новината

Коментари - Жените по-лесно четат мисли от мъжете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За изкуствена телепатия и Gang Stalking май не сте чували, значи сте 10 години назад! Балканци събудете се бе!

Четат по- добре мисли, особено чуждите. За собствените си отиват на гледачки.

Чета мисли, гледам на кафе, правя хороскопи. Победата на подчовеците е неизбежна. Следите (четете) ли ми мисълта?

...понеже четенето на мисли го могат сички..?

90 % от жените си мислят постоянно за мур, а останалите 10 % за глупости.

а всички мъже мислят като тебе и затова лесно ви се четат мислите / едната мисъл/ и още по-лесно ви пързаляме.

Козата си сака пръч!

Забелезал съм , че като го надръвя, жена ми веднага ми прочита мислите( по-точно тя е само една). Това значи ли, че жена ми е теле патка? Не съм се замислел, а и не мога.

Коментарът ти означава единствено, че ти си тъп паун.

да, пак казвам, имате само една мисъл така, че няма какво да се чете, то си стърчи и без азбука

са чудесен заместител на телепатията.

Веднага разбирам кога една жена иска да ми направи свирка...може би е четене на мисли?

Що за сексистко изказване? Ние имаме равни права и възможнисти, давам ви на съд за дискриминация!

о о о, засегна се, а тъпа п----о

За такива неща горяхме на клада едно време

Бе, не е баш затуй, ама карай, днеска е "мейнстрийм" да се говори така. И за черните, и за евреите, и за жените..

Жената е била зависима хилядолетия, по обективни причини оцеляването е изисквало постоянни тежки физически усилия. Не като сега, след техническата революция, където всичко е сведено до натискане на копче, включително войната. Като зависима, жената е трябвало да се съобразява. В усилията си да се съобразява е развила тези качества. Сега като независима злоупотребява, най-често, с тези качества, но й се пише на бъза., както виждаме от общо незавидното и състояние, въпреки т.нар. "еманципация". Ще й дойде акъла, ще й уври главата, ама ще види зор, голям. Съответно, на мъжа изобщо не му е пукало какво мисли жената. Тези му качества не са се развили. И сега, често, е обект на манипулации и интриги, в семейството, връзките, изобщо. И на него ще му дойде акъла. И на него със зор.

Евалата за реалистичният поглед. Точно така е. И динамиката на половото противопоставяне в последните години е просто стимулиране на потребителски хаотичен импулс. Неосъзнатото поведение на мъжете и жените води до емоционален дисбаланс за който корпорациите мечтаят. За съжаление, баланса се постига с възпитание. А наследствената ни култура е обременена и в двата полюса, жени понесли негативни последствия от мъжка слабохарактерност и традиционен мачизъм, и мъже платили за грешките на бащите си с едипови комплекси. Трагедията е, че топката е в градината на мъжете а масово те са зависими от селекционният процес (жената). Акъла ще дойде чак при правнуците им, ако въобще до тогава ще е разрешено да се възпроизвеждаме и имаме семейства по традиционният модел.

"Балансът" ще се постигне с еволюцията. Тогава, когато човек ще се е развил толкова, че днешният човек ще е като кроманьонец пред него.

Трудно се четат женските мисли, понеже са объркани и омешани с чувства повече.

Мъжете мислят за неща, които могат да се изброят на пръстите на едната ръка. За всичко останало -жените.

Днешната цивилизация е създадена от мъже, бели. Таза за която предявявате права да я управлявате. Заедно с черните и джендарите.

Ако четяха мисли щяха да да ме убили, ХО ХО ХО!

Що? Късно ли е? ☺

Това са опашати глупости! Не само, че нищо не четат ами ти вкарват думи в устата! Ако четяха, щяха да бъдат смятани или най- малкото да се смятат за по- умни, а те масово вършат необмислени неща и после прехвърлят вината на друг и все някой друг им е виновен.

Да, трудно се четат "мисли" на гумена глава с въздух под налягане.

е то ако е някоя хубава, на челото ми пише, че ми се ебе кат на куцо магаре

Заглавието на статията е подвеждащо. Изобщо не става въпрос за четене на мисли, а за доста по-елементарен процес - разпознаване дали събеседникът лъже, дали прикрива част от истината т.е не казва всичко, дали се опитва да ни подведе, дали прикрива, че е притеснен или ядосан, такива работи. Това не е четене на мисли. И скоро няма да има четене на мисли или телепатия, защото техническия прогрес все повече води до ограничаване на живото общуване. Общуването през технически средства: скайп, чат, телефон е доста осакатено и ограничено. Става за случаите, когато хората са разделени на големи разстояния. Когато живеете в един град или в съседни градове е по-добре да се виждате от време на време на живо отколкото само да се проверявате по телефона или по ФБ как я карате.

Интересна работа - коментарите по-съдържателни от статията :)

Сефте. Пълно е с калинки и в нАука, и в "медии", по света и у нас.

... ако жените не можеха да разбират и без думи, как щяха да гледат бебета? Те няма как да си кажат какво им е... А векове наред разпределението на труда е било такова - жената се грижи за деца и къща, мъжът осигурява прехраната. За съжаление днес много мъже са за осиновяване, някои дори и за доизносване ;)

Ще си го препиша това. :) +1

Че много деца, не само мъжки, са недоизносени, в пряк и преносен смисъл, от "горди", "силни", "независими", "еманципирани", "кариерно развити", целеустремени, феминистки... Една от сериозните причини, човечеството да деградира, умствено, емоционално и морално от двеста години насам.

Недоизносените, мъже и жени, са "инвитро".

Жените и мъжете се допълват взаимно, само трябва да се срещнат, не случайно сме създадени така живот без мъж и жена няма как да се пръкне, другото е демагогия!!

Много добре е направено , че е премахната телепатията на хората . Автономността на мисълта е важен фактор за спокойствието и здравето на човека .

Телепатията не е премахната, а просто хората не са се развили все още до тази степен на общуване. И както върви техническият прогрес няма и да се развие скоро телепатия у хората. Те все повече се отчуждават и губят желание за пряк контакт. Общуването през технически средства е непълноценен заместител на директният контакт лице в лице.

Това е манипулативна статия. Не казват какви точно опити са направили. Макар да съм жена и подобна констатация да е в наша полза, така да се каже, е важно да установим истината. Ако става дума да четем мислите на мъжете, то това не е никак трудно, защото те имат добро самочувствие и не ги крият особено, когато става дума за междуполови отношения, да не кажа секс :) При нас това не е прието. Рядко някоя жена си позволява да покаже някакво ...мнение и това най-често не е истина, а умишлено внушение. Истинско измерване може да се направи, ако се направят опити за четене на мисли на хора, с които не общува измерваният обект и не касаят секс, а съвсем други мисли.

Заглавието на статията е подвеждащо. Изобщо не става въпрос за четене на мисли, а за доста по-елементарен процес - разпознаване дали събеседникът лъже, дали прикрива част от истината т.е не казва всичко, дали се опитва да ни подведе, дали прикрива, че е притеснен или ядосан, такива работи. Това не е четене на мисли.

ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА а и мисли да почне да чете

Женире донякъде отгатват емоциите на мъжете. Мисълта никога. Тъпите мъже, от които впоследствие се пръкват полицаи, мутри, попове и въобще хора обичащи йерархия, ред и постоянство , в които се облекчава носенето на отговорност за лична преценка също като жените , се паникьосват и изнервят като не успяват да разгадаят нечие , чуждо поведение, особено мъжко. Женското поведение в крайна сметка , дори и когато действията са смислени е мотивирано от емоция. При мъжете, особено свободолюбивите поведението е от мисъл, стратегия или идеал ( независимо какъв е мащаба му). Затова жените не се разгадават, защото липсва логика. При мъжете я има, но не винаги, даже в по- голямата част липсва. А има ли и емоция я губят. Видно е при стратегическите игри. Жените мислят като помнят. Мъжете с женски светоглед също. Мъжете в чистия вид помнят като мислят. Затова и жените, и старшините и опитните лицемери и днес така наречения изкуствен интелект си приличат. Имат си зададен шаблон, сравняват в него и ,,отгатват" мислите на другия. Ако другият е от същия вид шансовете са много големи. Но пред истински мъж нула. Че и страшно става, като не могат да го разберат и почват подозрения, следене или обиди. При първични мисли от тип команда -резултат даже и маймуна ще изглежда умна. Но толкова. Надграждане и желание за качествено, вътрешно самоусъвършенстване ще липсва. както е казал един велик българин - робът се стреми към свобода, свободният към съвършенство. Но хората днес са толкова шаблонни в мисленето си, че са лесно разкриваеми. На практика роби, макар и шарени, бъбриви и мислещи се свободни.... :-)

Голяма каша ти е в главата или не може да се изразяваш подредено.

Подреденко, нареденко, ясно и прегледно като за доклад пред зам. министър. Стегнато с ясни таргет групи. Дет се вика и ксерокс като го чете, да го разбере!

Ако разбираш нещо добре, можеш да го обясниш и на малко дете.

С нос - картоф и вежди на вещица, каква ли е четина навсякъде....Дано не ми прочете мислите какво й казвам още.......

Една сръбкиня така се опитала да чете мислите на Айнщайн навремето и той й бил шута.

да, но след тази сръбкиня Айнщайн го няма никакъв, независимо от напъните му. За сръбкинята естесвено остава само к...

На тях ако им ставаше платноходка и аз щях да чета мисли.

Като си нямаш свои, и това е нещо - да гадаеш чуждите. Ако й кажеш "Не" - лошо. Ако се съгласиш, защопък се съгласяваш така лесно и бързо. Няма угодия, ами да си я караме там агале-агале и отгоре-отдолу и това е.

тая погледа.., все едно иска да каже: тоя ако ми го натаралянка какво чудо ще бъде :)

дрън дрън !

Нали по този начин откак свят светува са манипулирали мъжете си и са ги ръководили, без вторите да осъзнават откъде идват желанията им

ни чипират мозъците, няма да има нужда да разговаряме. Повсеместно ще се инсталира 6G, и ще станем част от мрежата ''интернет на нещата''. Ще управляваме уредите с мисълта си и ще общуваме по телепатия. Може би така ще спрем да лъжем.

Пък аз имам трик Вземам парче алуминиево фолио и си правя шапка Спира всякакъв опит за четене на мисли и ми помага да прочета нейните. Обикновено като ме види с шапката от фолио и си мисли... Какво намерих в това говедо тъпото преди двайсе години, Права беше мама

факт, за нас мъжете са прочетена книга, виж, с жени е по-трудно

на млади години, когато се мъчех да разбирам мъжете, една приятелка ми каза - Ми, то няма нищо за разбиране...

На мен дядо ми ми го каза за жените. Пък за мъжете е лесно - ако обичаш да те таковат и после да готвиш мусака, нямаш проблеми. Ако не, както и да четеш мисли, и да внушаваш мисли, и да манипулираш, проблемите си зреят, презряват, замирисват, не се траят, ядеш шута - отиваш да четеш мисли другаде.