Коментари - След смъртта на крал Тчала жените са начело на Уаканда в продължението на "Черната пантера" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оф, думата е леСбийка, а не със "з". Идва от о. Лесбос, където по митология се е вихрила кака Сафо.

Сафо не е от митологията, братчед, а реално съществуваща жена, писала лирични стихове за женска взаимност, духовна. Сафо не се "лесбосвала"....поне историята упорито мълчи за това.

По политкоректен филм няма засега. Ако жените са черни феминистки и лезбийки направо му давайте оскар

Ако ви се гледат маймуни, по-добре идете в зоопарка

Повърнато кисело зеле с яйца и боб. Последните години става все по зле и по зле дори вече не помня кога за последно гледах качествен филм. Те не беха кльочави жени супер герои то не беха ЛГБТ същества. Дори почнаха най нагло да си прокарват извратените идеи във анимационните филмчета за бебета. Децата ми гледат прасенцето Пепа и какво да видим лезбиики и това само един фрапиращ пример а има още много.

Още едно нагоре - в деградацията

Негърски ацтеки и маи, сър. Моля ви се, кой ще гледа тези глупости?

ами ние ще ги гледаме. Защо, мислиш, непрекъснато висят тука материали за филма. За да промиват мозъците ( ако имат такива ) на някои , които изпадат в оргазъм при такива тъпизми

Това се ядва... скандинавски богове-негри вече ме събори от стола.

ПИПО

А имаше време когато Холивуд правеше истинско кино. Сега е само пропаганда и промиване на мозък. Телевизията е още по зле, оня ден детето гледа Скуби Ду и една от героийте (тази с очилата) се влюби в някакво момиче и обясняваше на другите как и се е завъртяла главата. Детето ми пита тате тези лезбийки ли са и аз не знам от къде да започна. Никога не съм следял анимацията която гледа, а сега и това трябва да правя. Съзнателна деградация и налагане на измислени и неморални ценности от най малка вързаст започват да втълпяват. Всеки втори филм е за гей или джендър герой който е представен по най добрият начин. Ако тази черна боза беше изцяло с бели, то тогава филма щеше да бъде расистки, но в случая си е напълно нормален и е черешката на тортата. Демагогия и лицемерие тива е.

Чекай филма за сина на Супермен, който е гей. Ум ще ни зайде.

Ти чакай да чуеш за сина на Батман...

Аре, аре. Нищо особено не са чернилките. И тях ги видяхме и не стават.

К'ъв е този расиски филм бе??! Белите вече за нищо ги немат в Америка. Жалко!

Тази година в САЩ имат най-слабият бокс офис от 30 години. :-) Нахората им омръзна пропагандата във филмите и спряха да ходят на кино. Ще трябва да снижат бджетите си от Холивуд, ако искат да не фалират.

Докато накрая Холивуд не фалира. Това промиване на мозъци идва в повече на останалите нормални хора.

Защо няма Бял актьор в главна роля ?! Нали стана правило всеки филм да има Поне един цветнокож в главните роли ! Дано поне има някоя гей двойка да им се радваме, че свикнахме тъка с другите филми !

разбирам че има мащабна платена кампания...ама си хабят парите на вятъра Българина, ако иде на кино няма да е за да гледа някакви изсмукани от пръстите "Велики Уганди" пълни с чернилки и фантасмагории А в реалния живот Африка=МИЗЕРИЯ Ама в CGI може и да си мечтаят за чернилка превъзходство, ок :)

Филмът хубав ли е , или американски? Този лаф стана реалност.

Само дето тоя "лаф" оригинално е за руските филми.

Е, да, ама виж как се завъртя колелото на историята!

Тия американци в какъв свят живеят или ги поставят да живеят. Измислен, лъжлив, плод на безумни , перверзни фантазии. Затова не знаят нищо за реалния свят- кое , къде и как и не ги интересува. То и българите там съдейки по тези, които знам, също са се превурнали в зомбита, без способност да възприемат и разсъждават , Само пълния тумбак и тоал хартия за задник

и супербол !

Това не е вярно за всички българи в щатите, най-вероятно за младите, които или са дошли съвсем малки или са родени тук. По-възрастното поколение си е напълно нормално и незасегнато от мозъчни промивки, говоря за себе си и мои познати. Но след толкова години навън, това което виждаме в България е, че се е превърнала в страна от третия свят и само изпълнява нареждания от големия брат, тоест няма голяма разлика.

това, че героите са черни и жени е добре, но малко! Зато не са и ЛГБТИ, а? А иначе благодаря на дир.бг, че не информира за този филм така че да знам, че опредното толерантно изсир@не, ала темеРут Колева, за да не си губя времето и парите да ходя да го гледам!

Е ти пък те ако вкарат и ЛГБТто ще вземе и Оскар да вземе тая дрисня. Сега само номинация ;)

А черните жени трансджендър ли са или са обиквони лесбийски? С това изкривяване на ценностите и с тези феминистки изстъпления ще ме отвратят от американското кино.

Черни и жени - няма начин да е друго просто... Обаче изоставате с тенденциите! Още обратните не сте въвели, а те вече трансовете са на мода!