17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Негри скиори и жени шофьори съм чувал, че няма

И са виртуози при каране на заден ход и при паркиране. И да говорят по телефона по време на шофиране. Айде стига глупости!

заглавието е грешно - трябва да се чете: Жените са по-примерни шофьори. Това не значи, че са по добри :)

Обикновено когато решат да завият пускат чистачките.... ха, ха, ха

Да, когато се касае за спазване на скоростта, жените може би са по-добри в това от мъжете, но при шофирането най-важни са маневрите - тръгване, спиране, завиване, паркиране... а там жените са очевидно по-зле от мъжете. Познавам жени, които карат, но като трябва да паркират, слизат и дават на някой мъж да им паркира колата, понякога даже и случаен минувач.

Ако сте на пешеходна пътека и забележите , че приближава жена шофьор , никога не се опитвайте да пресечете, просто изчакайте да отмине , защото жените никога не спират на Пешеходна пътека ...

ПОлиткоректна статия. Взели някакви данни и ги подредили така, че тезата им да изглежда вярна. Всъщност, тези данни трябва да се съотнесат към брой нарушения на изминати километри. Примерно за 100 000 километра, колко средно нарушения са направили мъжете и колко жените. Така ще има база за сравнение.

жените не са виновни просто са излъгани че това са 20 сантиметра

То бива тъпа статия...

Доста добре боравят с лоста.

Във Формула 1 е пълно с жени пилоти!:)))

Е, как жените да превишат скорост или да поемат друг риск, като "нямат топки"!?:)))

Защо не се казва процентното съотношение ( мъже към жени ) на водачите, допуснали нарушеенията ... сигурно е 80 към 20 ...

Пълни глупости!