17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жестове към мъжете1.Обича риболова-научих се да ловя риба,да говоря за риба и да ходя с него,наистина с времето станаха страхотни семейни пикници.2.Научих се да готвя страхотно и усещам щастието му от това3.Когато вдеме заплата,секс пълна програма 4.Говорим за работата му и го хваля колко и умен и велик5.Уважавам майка му и баща му6.Целувам го всяка сутрин с усмивка и добро утро.7.Когато му се съдя,го избивам на майтап.8.Разтривам го посоянно и му се глезя.9.Обичам го много и в замяна на това получавам почти всичко,което ми е нужно-бижута,пари,внимание,кола.Единсвен недостатък,много е строг със синовете ни,дано е за добро.

­­­B­и­­­ж­­т­­­e­­­ ­­м­o­­­я­­т­­­a­­­ ­­т­­­и­­й­­н­ ­­п­­y­­т­к­­­a­ ­-­­­ ­­W­W­­W­.­­B­G­­1­­­7­­.­­C­­­L­­U­­­B­­

Аналният секс със сигурност ще я разтопи.

Проба

Test

Мъжете и жените в България са с РАВНИ права.. Така че, ако една жена струва нещо и НЕ е тъпа като някакъв предмет, купен от магазина, жената СЪЩО може да прави подобни неща.... При арабите, жените са като РОБИ и ходят с АРАБСКИ маски на лицето( бурки, фереджета), каквито ПРЕДАТЕЛЯ- Б.Борисов ни принуждава от 1 година да носим в България.. Предателя дори принуждаваше и мъжете да носят АРАБСКИ маски.

Секс

Пропуснали са да включат и джентълменът да приеме децата и от предишните и недоразумения като свои, да им купува подаръци и възпитава кати истински самоотвержен баща.

Аз вече нито врати им отварям, нито предимство им давам в нещо на женските. Защо? Ами за да не се чувстват дискриминирани. Нали все за това реват напоследък, че сме ги смятали за "слабия" пол, че били по-ниско платени, че нямало gender equality... Ами като искат джендър икуалити - икуалити във всичко. На мен някой отваря ли ми вратата и става ли ми в автобуса... И откъде накъде пък ще и пълня резервоара на колата... Ай сиктир.

Лош си бате. Аз жената редовно я слагам да си легне. Даже и помагам Д се съблече

Фъъъък...

Писано е за жени, но в момента на пазара има основно пръдли или както каза тоя по-долу, увехнали цветя, на които късно им е дошъл акъла. Не очаквайте да я впечатлите с внимание, ако нямате И пари. Най-много да ви помисли за шундьо. Кучките са станали алчни, нагли егоисти, възпитани от филмите и шоуто на чалгаря. Отварянето на врата беше миналия век. Има приятни изключения.

Бачкам. Грижа се за себе си. Слагам си цели и ги гоня. Нямам време в процеса на оцляване, който е битка всеки ден, да се занимавам с простотии. Не мога да се оплача. Намират се жени, които оценяват мъжко отношение. За съжаление или са извън детеродна възраст, или са вече самостоятелни с деца. Чакам неизбежното усложняване на оцеляването и не се съмнявам, че след като ги удари мизерията и количеството на малоумни мъже тъпунгери, които им ходят по задниците, ще им дойде акъла и ще се научат какво изсиква един осъзнат мъж от една жена. Неизбежно е. Мизерията е най-добрият учител. Тия простотии дето ги пишете са пълна идиотия и илюзия. Няма проблем. Дрънкайте си.

Колко е несправедлив животът! Ти си толкова добър човек и истински мъж, а жените вместо с теб, се занимават с разни неприятни типове.

Кой парцал те е родил и възпитал, бе примат?? Явно майка ти е тъпа п-ка, за да те създаде такъв тъпунгер с претенции.

са ми признавали, докато езикът им е излизал навън и се е раздвоявал: Ти си единственият мъж "носил ме на ръце". А езикът им излизаше навън раздвоен след носенето на ръце и последвалият откровен въпрос от тях: Къде са ти парите, БЕ?

Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание: 1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ. 2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите. 3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж. 4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж. Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже”, за да си намери половинка. След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат работа” - тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата”. Жената отишла на третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновенно красиви”. „Божичко!” - зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висляла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи”. - - Невероятно! - възкликнала жената - Много ми е трудно да устоя! Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота, помагащи вкъщи и много романтични”. На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание: „Вие сте посетителка № 31 456 012, тук няма мъже! Този етаж съществува, за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим Ви, че посетихте магазина!

а преди това на всеки етаж са се онодили с мъжете с надеждата, че на горния ги очаква по-голям. И го получават-вибратор в кутийка с панделка и ваучер за отсрещния магазин за котки.

Останал съм с впечатление, че грубият секс е единственото средство, чрез което жена може да се разтопи от удоволствие. Кавалерство, ок, но зависи от кого.

Жените се разтопяват от дебелината на ....портфейла и социалния статус на....прасетата спящи до тях. И това не е извращение а Природен Закон.

Първо свирка -после ще помислим как се е справила

Може би когато всички се научим да даваме, вместо само да искаме, нещата ще си дойдат на мястото... В момента аз се чуствам като касичка, която трябва да разреши всички проблеми или очаквания на жената до мен. А с цената на какво постигам всичко това на нея и е все тая.

може да провериш за -любоник

Сменете жената до вас с Левка Ръкова. Никога няма да Ви изневери, никога няма мигрена и мензис, никога няма да се съобразява първо с майка си. А вие ще загладите косъма, ще ви спре косопада, ще ви се възстанови тестостерона, ще направите от свободното време тяло на бог във фитнеса. С тези качества и портфейл само за лични нужди....жените ще Ви накацат както....мухи на мед.

Жените ходят само при ангажирани. Никога при самотни. Ако някой друг не иска нещо и тя не го иска

А не като оня охлюв Мишел някой си, който не предложи мястото си или не седна до Урсула фон дер Лайен, да не я засегне разбираш ли. Изобщо покрай цялата феминистка истерия и равенства между половете и разни странни неща, такива дребни жестове са страхотни. И ако някоя дама се засегне, ами това си е неин проблем.

Купуване на дамски превръзки посред нощ, от денонощната аптека, при силен дъжд, без чадър - нула точки! Така съременните жени оценяват жестовете :))) Това, което е написано в статията касае жените от миналия век!

И не на последно място, да и го подаде в устенцата сутрин като се събуди...

Преди това да си го извадил от гзъ !

Животът е ценен. Да си жив е късмет и благословия. Мъжете, които постигат нещо в живота си нямат време да се занимават с "какво очакват жените". Жените не могат да бъдат задоволени напълно никога. Те нямат рационален поглед над света. Имат емоционален поглед, който е преди всичко следствие на социална механика. Родители, приятелки, роднини и обществото създават постоянна среда на манипулация и дезинформация, което води до неизбежен подсъзнателен страх. Този страх само осъзнаването на жената като индивид може да го спре. Тоест проблема им е личен. Та доказаният модел за работа с този тип същества е: Мъжът да е наясно, че ще плаща за чужди грешки. Мъжът да е с достатъчно материален капацитет да решава реалните проблеми. Мъжът да свикне, че няма да бъде оценен честно и достойно и че всичко, което му се казва от другата страна е временно и служи само за постигане на лични - егоистични нужди. Тва е. Оправяйте се.

Явно е време за смяна на хапчетата.

Кой хапчета? Твоите ли? Щото горенаписаното е универсална истина, но за мъже, които имат смелостта да гледат реалността. Не да живеят в проектираният свят от желанията на майките им.

Най - харесвам мъже-плямпала като теб!! Дрънкало без мозък, но с претенции.

какво харесваш. Истината боли а? Патки сте и патки ще си останете. Малко са жените, които инстинктивно могат да мотивират мъж. Малкко са и тези, които имат смелостта да изберат инстиктивно, без да позволят социалната простотия да им влияе. И за това статистиката показва, колко разведени и самотни майки има.

Влезте в 21 век, отварянето на вратата е откровена тъпотия и нищо не значи. Етикета едно време го налагало по практически нужди, заради типа рокли които жените са носили, от 1 век не е така, заспалковци!

Да си губиш менталният капацитет занимавайки се с глупостите, които им генерират главите. Да плащаш. Това е. Преценката е лична. Чисто математически и ментално проститутките излизат в пъти по-евтино. Но един мъж, колкото и да е успял и самостоятелен рано или късно си прави сепуко, като перманентно си създава житейски проблем и става слуга на биологичният си часовник, мързела си и фалшивото усещане за сигурност изразено в нещо да му топли гърба в леглото.

Значи не срещаш правилните жени. А и да си ги срещал, най-вероятно не си правилния мъж! Срещнеш ли правилната жена, общите ви разходи ще намалеят (както и контрола ти върху тях, хахаха)

Това изсмиване на края, много съмнително. Правилната жена не е лотария да я уцелиш. Мозъко. И проблема не е материален а социален. Жените имат колективно съзнание, това определя в техните глави, дали са направили правилен избор. Има научни изследвания за тези, които искат да живеят рационално а не да играят хазарт. Ма то това няма как да стигне до главата на мамини синковци с едипов комплекс и сексуални зависимости.

В днешно време е трудно да си мъж. Мнозина вече се отказаха :)))

Към изброените неща правя и: Нося ги на ръце до спалнята :))))) Свалям им дрехите с мерак :)))) Изтърквам им гърба в банята :)))) Винаги гледам любимата да е пред мен или аз да съм зад нея :))))))) .. много други неща... :)))))

Жената е като животинка, която се нуждае само от сигурност и спокойствие, всичко друго е излишна толерастия.

Много правилно!

Трудно е да си мъж в днешно време само задължения и отговорности и никакви права. Иначе мъжете и жените сме равни. Също така по-лесно назначават на работа жени отколкото мъже. В държавната администрация и полицията наетите жени се увеличават всяка година и работата пак не се подобрява. Абе ебана работа отвсякъде.

Оценката на всичко, което един мъж прави за една жена е проблемът всъщност. Принципно и мъжете и жените нямат днес активно отказват да пораснат като индивиди. Отговорността и в двата пола е само принудителна а не принципна. Основната им реакция е детинска - искам да получавам. Социума няма отговорност към новите поколения. Фокуса е материални придобивки и хедонизъм. Така ги програмират корпорациите и правителствата през медиите. И тук идва проблемът с жената. Тя е инстинктивно по-социална от мъжа и много по-лесно и се влияе на стаден принцип. От което имаме този резултат: Мъж когато прави правилните неща не е оценен инстинктивно а социално. Тоест приятелките, майките, колежките, сестрите дават "доверено" мнение. От там и цялата свинщина с женките. Тези, които ще ме наплюят да проверят колко от младите мъже всъщност си падат по "милфове". Явно вероятността жена да започне да оценява мъжко поведение правилно идва само след като се омаже житейски с избора си и има дете, което принудително е вкарва в модел на по-индивидуално мислене. Но и това не е гаранция. Проблемът с жените е социален и е инжинерно създаден с цел обществото да бъде лишено от семейството като основа. Хора отраснали без правилна семейна среда винаги имат психически дисбаланс и стават лесна плячка в ръцете на професионалните консултанти зад корпорациите. Всичко е пари. Това е.

Отваря им вратата-от феминистична гледна точка, не само е сексистко, но и обидно. тя няма нужда от помощ, освен ако не е инвалид. Запазва им последната хапка десерт-след което ако не и купиш цял десерт си скръндза. Прекарва доста време със семейството ѝ-мазохизъм Винаги да се опитват да я пазят-така трябва да бъде, но заразата на феминизма ще я кара да мисли, че може всичко сама, а и е нужно повече лично пространство. Да почисти колата ѝ и да напълни резервоара-че тя е направила свинщината? ааааа

ви изберат. Как става това само жените си знаят но от ко ми се мотаеш из краката, бе суяк ако решите да покавалерствате или безкрайно формална реакция до отегчение ако и подарите цветя примерно за рожден ден или осми март (не е и без повод) до разтапяне т удоволствие от следната ситуация : Един борец завел гадже на кръчма. Стоят си те, хапват, пийват, обаче разговорът не върви и не върви... По едно време момичето се извинило и отишло до тоалетната. Борецът веднага се хванал за джиесема и се обадил на шефа: - Шефе, кажи к'во да й кажем на тая, бе? - Ами, ще я заговориш за нея, какво прави, какво работи, изобщо по-интимни и деликатни теми... В този момент гаджето се върнало. Борецът затворил телефона, погледнал я и попитал: - Сра, а?...

не е зле да прочиташ шедьоврите си пред да ги публикуваш... смисъл просто няма. В главата ти е турлю гювеч.

1. С теб сексът е страхотен! 2. Готвиш божествено! 3. Какво искаш да гледаме - порно или спорт!

1. С теб сексът е страхотен! - Пуснали са едни неща които искам в мола. После ще ги покажа на любовника, който знае да ме задоволи. 2. Готвиш божествено! - Мразя да полагам усилия освен за себе си. Щом можеш да готвиш нека да е всеки ден. 3. Какво искаш да гледаме - порно или спорт! - Докато си чатя курвенски клюки с приятелките.

беше влажно навън дълго време, за да гледам и тук влага.........

А кои са жестовете, които разтапят нас мъжете?

Секс.

Най-хубавия жест е когато жените разберат, че без манивела няма да запалят и кацнат на клона :))))))

Ние сме магарета, които нямат право да получават. Трябва да си победител. Тря си отговорен. Тря си подтискаш емоциите. Тря носиш, плащаш сметки, да задоволяваш прищявки и да изслушваш женката, да и буташ аванта като тя се усере от лигавня и малоумие. Но ти нямаш право на грешка. Наградата: Да ти пуснат едно ебане, когато те са на кеф и евентуално ако им е изгодно да родят едно дете и да приключиш с малкото идеи за личностно развитие щото "жената" тря се чувства сигурна. Както някой долу каза: Ебането на милфове е единственото удовлетворяващо преживяване за осъзнатият мъж. Там ако си мъж на място, ще бъдеш оценен и зареден с енергия в отговор на усилията си. А пиклите и надутите кокошки са за разходка и кафенце.

По принцип си прав. Но защо такава неграмотност и простащина. Както се вижда, мислиш само за секс и нямаш никакво въображение. А за по-умните жени това е много важно.