Коментари - Житният режим на Петър Дънов започва от 8 февруари | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къв е па тоя "учител"?! Бе, погледнете календара - 2023-та сме вече. Тия сектантски и евангелистки номера не отшумяха ли още преди 20 години?

Буболечките ще бъдат по-натам, за да може организъмчетата на пнизшите да се подготвят. А за депутатите и други явни и скрити властимащи е препоръчителен режимът на захранка с пържоли..

Между другото и майтапа настрана и като става дума за правилно хранене, в тубата може да потърсите видеата от Dr. Eric Berg. Човекът е доста добър на ниво биохимия.

Доктора е добър и има наистина прекрасни видеа за всякакви здравословни проблеми Както и от типа ''как ще се промените ако спрете да консумирате захар за 20 дни'' Но за бобулечките не си прав. Това че нещо е разрешено, не значи че ще ти го слагат в храната Има хора които ядат неща за които не би си и помислил. Не са вредни, не са отровни, каква да е причината да са забранени в ЕС? Както например купувал ли си салам с конско месо ? Аз не! Но в ЕС е разрешен.

Месото (най хипоалергенната и чиста форма на аминокиселини) било трудно смилаема храна, щото няква неука откачалка го била казала преди 100 години. Набивайте храна за птици, глутен и захар казала откачалката, те били леки храни... Мъка мъкааа..

Режимът изглежда добре. Ще има намален прием на калории и почти гладуване, което ще позволи на орагнизма да влезе в кетонен режим. Аз лично, ако ще правя подобно нещо, по-скоро бих го правил с по 250 гр. месо и един, до два моркова, една печена пиперка, хранене вднъж дневно. Вфектът ще е по-добър. Но който има мерак, нека да рупа сварено жито. :-D

Протеинът от буболечки ще ти го слагат в храната. Вече започнаха да го слагат в САЩ в разни протеинови блокчета, в някакви вафли, корнфлекси и всякакви подобни боклуци. Ако не прочетеш съдържанието, дори няма да разбереш, че е вътре. :-)

Да бяхте пуснали статията 10 дни по-рано, че да имат време хората, които решат да минат режима, да се подготвят. Ако не закъснеете с някоя новина, обикновено я поднасяте в последния момент. Изключвам новините, спуснати от посолството, те са за да сондирате общественото мнение, относно евентуалните бъдещи стъпки, целящи да свалят поредната кожа от гърбовете ни. Режимът е добър, два пъти съм го минавал, кръвните изследвания след него са почти перфектни.

Защото се плюскат само въглехидрати, а 100 грама въглехидрати са твърде много

Е, щом трабва да знаем...

Ми направи си труда и прочети някоя негова лекция. Ако житният режим толкова не те интересува, започни с това как функционира света, какво представлява Земята и откъде идват българите, каква е нашата мисия и т.н.

така е, но 100 грама въглехидрати са по-малко от 1000 грама :-) Ще има ефект, но както казах, аз лчино бих направил друго.

Сектантско еретично учение. Освен фалшиво успокоение друго не носи. Оставаш си все горд и осъдителен. Е по добре е от мюсулманството, но и двете не спасяват душата!

Не са виновни шарлатаните, а тези дето им дават храна да се размножават.

Не е ял украинскса жито, поръсено с руски барут... А пита ли ни някой нас сега? А хапнеш и без това малограмажния скъп лебец, и направо започваш да халюцинираш, братче!

Аз ти сложих минус. А каква е разликата между Дъновизма, християнството, мюсюлманствотои която и да била религия? Все бабини деветинини, все заблуди за глупаци.

Бобовите храни са изключително вредни за здравето. Особенно бързо свареният боб. Така се отделят силни токсини от боба. Житото съдържа глутен. Дали ще изядеш 5 кг жито или 1 буркан мед, в организма се преработват въглехидрати. Картофите са концентриран глутен. Картофеното нишесте е чист глутен. А вярването на американския МЕТОДИСТКИ ПАСТОР Пешко Дънов издънил се като Беинса Дуно е диагноза.

И твоята не е лесна

Същите и със сигурност по-добри резултати можеш да получиш, като намалиш храната. Да ядеш едно и също, е пълна простотия. Явно се приема, че свинщината е нормално състояние на човешкия бит и трябва да се подлага кампанийно на разни "режими" (диети), за да влезе в някакви норми. Ами просто не се освинвайте (ежедневно) и нуждата от дъновия житен режим отпада!

Християнството и исляма лежат върху основата на Тракийската Вяра. Свещенния град на Мохамед не е Мека а Петра. Чак след втората ислямска гражданска война "свещенния град" се мести в Мека с черния камък кааба. Християнство и ислям се опират на местните древни битови навици и обичаи проверени през хилядолетията. Докато Дъновизва е "изкуство заради самото изкуство": мързеливи тарикати си гледат в пъпа и съставят сентенции за живота. Казано по днешному - инфлуенсъри. Прават пари от Нищото.

Да, Дънов е шарлатанин! Но и ти доста глупости си написал. Какъв е проблемът от глутена. Всъщност качеството на брашното зависи от съдържанието на глутен в него - по б-голямо съдържание означава по-високо качество!!! А какъв е проблемът от въглехидратите, те се усвояват най-лесно от организма! Чиста енергия.

Житото е чист глутен- въглехидрати. Кетонен режим на тялото е, когато не приемаш никакви въглехидрати а тялото започва само да ги произвежда от приема на протеини и мазнини. Блажно(непреработено в трансмазнини) и зелено е кетонното хранене. И задължително кисело зеле за имунитета и К2 витамин. К1 се набавя от листните зеленчуци.

Ще ти е късно.

Хора , покайте се Един Господ и Бог Исус Христос прощава греховете ни , възкресява мъртви , изцелява съвършенно , новоражда и дава вечен Живот Човек умира и отива в Рай или Ад няма Дънов , няма Ванга всеки избира само едно - да си с Господ Исус или без Него По велика Божия милост, умрях и бях взет от вратата на Ада огнената геена , опростен , възкресен и изцелен съвършенно Благодаря Ти Господи Исусе за Твоята велика милост Четете Библията тя е Истината

Д-р Берг пределно ясно обяснява, дори за лаици като теб. Не конската месо а салама с конско месо е вреден. Защото е консервиран с отрови за тялото. А да ядеш конско месо е вече въпрос на Верска Хигиена: за българите Конят е Свещенно животно превеждащо Душата на починалият от Този в Онзи свят. Д-р Берг препоръчва като най-добра протеинова храна ....яйцата. Всекидневно. Аз ги обичам още от детството си, баба ми е пекла яйце от щастлива селска кокошка на вестник върху печката. С 1 яйце се засищах цял ден. Децата сами влизахме при полозите на кокошките и пиехме сурови току що снесени яйца.

По биология сме учили - прясна и разнообразна храна + чиста вода.

Беинса Даунчо е бил и майстор готвач и макро икономист?

В статията за Пако Рабан един коменнатор предположи, че в редакцията на дир.грух има дъновист. Оказа се прав, деба сектантите.

не си се оказал прав, а тъп

за всеки случай си купуваш цветя и пишеш завещание

Бяло братство се нарича школата на "Дясното око на Тот" накратко.

Ако все пак Ви липсва сол. ще ви дам от уя си..

+++++++++++++++++++++++++++++ Иисус е пътят и истината и животът! Не остана време! Антихриста е тук! Помоли се и за мен, братко!

ангелска супа, твърде претенциозно и богохулствено, в Библията основната храна е хляб и вино, а 9 ореха са много, могат да съсипят бъбреците, 4 са достатъчни.

Псалом 103

Няма по голяма тъпотия от Дънов.

Нито едното, нито другото. Просто е Учител с главна буква. Като другите големи учители на човечеството. А защо с главна буква - разбери сам. Както писах по-горе, започни с нещо интересно. Примерно защо съществуват българите и каква е тяхната мисия на Земята?

Ти пък много знаеш какво има и какво няма. Келеш

Има - твоята собствена тъпотия :)

какво причиняват орехите на бъбреците?

"Едно време, и мъжете, и жените раждали, но отсетне мъжът изгубил способността си да ражда и останала само жената да върши това. Библията казва: Авраам роди Исаак,а не казва, че Сара роди. Докогато мъжете раждали, светът бил в отлично положение, но когато те престанали да раждат, светът се развалил" (Учител, стр. 10). Петър Дънов. Жабата яде мухи. Понеже мухата като хвърката живее в едно положение по-високо, то жабата, като има стремеж и тя да хвърчи из въздуха, иска да възприеме вибрациите на мухата, да ги развие и да захвърчи.“ – Из Беседа „Житното зърно”. Петър Дънов Дали Учителят е получил такова просветление на мисълта , в следствие единствено на Житният режим или е добавил и гъби в менюто, но е забравил да го спомене на последователите си.

Не е ли много смело да отричате космическата Мъдрост в Беинса Дуно ? Има неща, пред които човешкото умче ОТ УВАЖЕНИЕ КЪМ СЕБЕ СИ , е редно да се снижи

„…Един от най-големите недъзи на българите е, че те нямат почитание един към друг.“

И какво е научил Пешо следвайки в САЩ за МЕТДИСТКИ ПАСТОР и като първото ХИПИ от САЩ в мъжките интимни индийски ашрами?

Трудно може да се оцени подобна личност, без да се обхване наследството му колкото се може по-пълно. Първо - много от нещата, особено в интернет, представяни като писания от Дънов са изкривени, грешно интерпретирани, или просто натъманени по нечий вкус. Лично аз съм отделил известно време да го го изучавам и мога да кажа, че по отношение на здравните му съвети, наистина има много ценни неща. По философско-езотеричните му и окултни деятелности не съм изкушен, може би защото не съм с достатъчно извисено съзнание, понякога ми се струва че чета пълни бръщолевици, други негови прозрения обаче ми допадат. Доколкото ми е известно, той не е харесвал да му казват " Учителят", това е импровизация на некой от бялото братство. Относно съвременните му последователи - има някои искрени и светли хора, но често се натъквам на фанатици, развратници и откровени ненормалници. С две думи -сложна личност :)

Само да попитам , къде в Библията пише за житния режим ? Пише за пост и молитва , като поста е пълно въздържане от храна и вода. Хора покайте се и върнете се при Господ Исус Христос , защо да отидете в Ада ? Четете Библията, молете се , пейте на песни на Бога .

Хора елате на себе си . Ванга построи църква за да заблуди вярващи но неутвърдени души , а за себе си каза , че утива доле (ада) .

И оня лъжеца, крадеца , човекоубиеца се преправял на светъл ангел . "Истината ще ви направи свободни ." Само Господ Исус Христос прощава грехове , възкресява и съвършенно изцелява . Той е Истината . Слава Тебе Господи Исусе и преди и сега и до вечни векове. Амин.

Кой е бил по-умен цар Соломон или Дънов ?