Живот като на Пепеляшка: Николета Лозанова на 35 г.

Тя рядко говори за себе и, а още по-рядко застава пред камера, за да даде интервю

Обратно в новината

Коментари - Живот като на Пепеляшка: Николета Лозанова на 35 г. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еб@симо и простата паплач! Как па не си устройхте живота, так че да ви е интересен, а не да се вълнувате от най-големите боклуци. Тая е ебана от ембрион, още в отробата на майка й - курвата. Голям праз, че някаква разпрана пу¿к@ е на 35!!!

Всички е Пловдив я знаят, не е нужно да издава книга, много бяло сладко е изяла докато стигне дотук, а колко е широка отдолу само тя си знае... Ама поне още е жива и здрава... Щото много като нея си отидоха без време

Дали ще остави диря в историята като Валерия Месалина?

То пепеляшка, икона при това световна, жертва спрете се бе хора, аман от превъзнасяне, натягане, изхвърляне. Николета си има своя път, ангажименти, кариера ама айде да не се прекалява все пак. Успех и желая по пътя, който си е избрала!

Цици качени на ключиците. Чудо на природата

Колю толку си може.

Грозно.

Гнусна, меркантилна и нечистоплътна жена!

Каква дълга и обстойна статия за това нещо. Ще рече човек,че кой знае с какво е допронесла за смисъла и съществеуването на човечеството. Голямата звезда-не давала интервюта.

Мис. А-ceks

Китосана и застаряваща бръмчалка.С тия платени статий будите само допълнително отвращение към тази селска пръчка.

Тази е срам за деца и семейство.

Дир се списва от най-неграмотните писачи.

Красива е, факт. Не злобейте, гроздето е твърде кисело.

Все пак ти и още 1-2 простакеси фенки в целия форум си е постижение и ни дава кураж, че не сме толкова изгубени като нация.

У нас стана модерно тъпанарите да пишат биографии. А тази лигла си я и кръстила "икона". Трябва да са разкази за пошлостта съдейки по написаните откъси. Страааашна работа!

комичен балкон

Тази личност, (да съгласен съм, малко силно казано) е една от малкото, за да не кажа единствената, за която ДИР побликува две статии, в два поредни дни, по повод на едно и също събитие. Какъв невероятен респект ! Браво ! Все пак да навършиш 35 си е голямо постижение. Не всеки от нас може да го постигне. Сравнението с Пепеляшка също е доста пресилено, и някак пошло. Някак сладникаво. Все пак тази приказка я четем на децата си …

Е па не виновно момето. от написаното у таа книга излиза, че от ка е била маленка са я failed у тоя живот на всички нива. Значи първо тейко ѝ и макя ѝ я фащат да ги краде, и место да я накарат да продаде парцалките и да им върне парата колкото изкара там, оне я водат на сергиите па, и сигурно са ѝ купели още, после я водат собственоръчно за ръчичка да са развява разпищолена кат мръвка у месарница , да точат лиги по нея дръти пергиши. Не стига тва ми после и школото я проваля, вадят от час , само щото видиш ли некой пергишин хаймана и бил пратил некви китки. Е па тва даскало нема ли правила директори, тия китки могат да изтраят до края на часа или края на учебния ден при портиера може също...И оти хайманата и праща дарове у даскалото за РД ,вместо у тех .ма сигурно тва са некви адети на майните да се демонстрира къв коцкар е .. А па момата може и да лаже и разтега локуми , за да не изглежда толкова разсипана и изпущена, колкот е

Трябва да проверяваме разбираме към не ангажираните с обществено полезен труд и разпасани млади жени. Пожар гори там, където слънце не ги огрява и мислите им са насочени непрекъснато към секс,первезиии и развлечения. Тази вероятно по пет пъти на ден я чаластрят различни ,но не смогват да я начешат вагината,та за това се е разголила по снимките и непрекъснато си плаща да я показват,та белким я докачи някой с двуглав питон.

Ха, ха, ха Никито не говори, защото не може, плаща на някой да я хвали, сама се промотира и ката обичаен жител на Шекера сама се хвали, щото умре циганката дето я хвалеше. За каква Пепеляшка говорите, тя си е футболяшка-от футболист, на футболист скача и тук, таме на платист(£\€\$) специалист. Честит и рожден ден с този хъс се става перфектен промотър

За Пепеляшка не знам, ама живот на Парцалетка по би подхождало на заглавието

дирлайнарника. клоака за педали,курви и лузери мотото " курви н а кило з а бурканче мас бонус"

С кеф бих я опънал

Бостанско платили.

Що за изпаднали компании й плащат за публикации в инстаграмът й? Единствената мотивация, която лъха от нея е към откровена проституция. Промоция на фирми за евтини секс играчки?

35 прилича като на 53 може да се замисли с тия химикали дето се тъпче

хубавата приказка за пепеляшка няма връзка с такива индивиди, с визия на пепелянка и пълен вакум в ценностната система.

Може ли толкова да се продавате и да пишете глупости? Как може да я обрисувате като морална и преуспяла жена? Бих казал- живот като пепеляшка и елитна проститутка! Ако вие искате и вашите дъщери да станат такива- това вече съвсем ми пасва като начин на мислене!

Напълно я разбирам. Аз касичка нямах но нали всяка година от баби от роднини, по празниците се събираха пари всяка година. Родителите все те баламосваха да не ги харчеш а да ги пестиш. Накрая един ден в ръцете ми имаше чисто нова Riva TNT на която запалих Quake и Unreal и откачих колко яка е графиката и колко много fps има. Е голямо конско беше но до този ден помня че нищо не бих променил в решението си. Вложих парите в нещо което цял ден правих и се стремих да бъда по добър от конкуренцията.

Нормално би било да има чувства! Нормално също би било да не лъже хората .Наистина има деца ,които биха искали нейния живот, защото четат нещо ,което не е вярно! Ако си напише истината няма никой да мисли,че е пепеляшка. Все пак хората помним как се ставаше известна 90 и началото на 2000 !!!

Аре, бре съфорумци, няма ли кой да се прежалжи да каже нещо с позитивна енергия , ще ѝ се спаружи силикона от толкава негативни помисли, все пак човек се крие под тоя киборг :))) Добре аз се жертвам - Николета е фотогенична.

Тц, фотошопична!

Изобщо не знам коя е и с какво се занимава, но една дума е достатъчна за да бъде описана/ку…а / !!! Съдейки само по външния и вид.

От кога Пепеляшка е свързана с венерическия диспансер в Пловдив? По мой спомен ( от там съм ) обслужваше чичаци в тоалетните в една дискотека , не си спомням как се казваше вече. Тя и калина паскалева или парцалева ( автор на дневникът на една Калина) имаха запазени стаи във венерологията , сигурно е страничен ефект от онези wc. Днес и двете изглеждат идентично - употребени доста. И все на 35 ;) А иначе никлО съм я виждала в един магазин в Сф с някой от многото и футболисти. Интересното е, че и двамата заглеждаха жени. Поогледаха ме , де.

бе, аз ли съм кьорав, та виждам на снимката само "месо и карантия"?

Така ли им викат вече на упражняващите най древната професия?! Пепеляшки? Само дето истинската пепеляшка е успяла да свали 1 цар, а наш Николета ги подбира според портфейла и много не подбира

Много интересен надпис на тортата има тази Пепеляшка ... Явно си пожелава най- накрая да й стане забавно ли, що ли?

Лелче, колко струва един час да ти лижа цомбите?!

По рекламите на проститутки нямате равни

ако я съзре Мъск и си помисли, че е от някоя игра (като Белоградчишките скали...)! :) Сигурно ще го поканят да я пробва.

Ха, ха, ха, ха

персонажът на злата вещица, която навремето е била обикновено момиче, но си е продала душата на Дявола срещу екстеншъни, по- би ѝ подхождал!

едни носят злато други торби цимент трети с бръмбари у кухите кратунки силикон

Не бъркайте представите на хората със сравнения с Пепеляшка, този толкова симпатичен персонаж. Пепеляшка не е била разтропана търсачка на богати мъже, напротив, знаела си е мястото и срамежливо е извадила глезенче да ѝ пробват обувката, а и не е разкопчавала роклите за да впечатлява с корекциите си.

е написал: "Точно обратното на Пепеляшка"!

Ами тя си е пепелянка.

Говори малко, но показва много, т. е. всичко ! Ха ха ха, какво ли би могла да каже такава персона, че и в книга?! Сетих се, няма да я чета! Хахахаха

Парцал

обратното на Пепеляшка - раждаш се нормално момиче в нормално семейство, имаш си всичко, обаче... постепенно се превръщаш в урунгел и умираш... николета!

Травестит. Нищо не е останало от вероятно симпатично момиче навремето.

Sofiaone

Бъркаш. Видно от налични снимки, навремето е била изключително безлично момиче, с вид на проста селянка с кичозен вкус. След много корекции вече има вид на проститутка от по-горен ешалон, леко поизхабена вече...

Да, бе! В приказката никъде не пише, че на Пепеляшка са и изкочили гърдите, не пише и за Божинката, нито за баджанака му Мижхайлов!

Тази няма ли да запише един Харвард вече? Ами изостава, нейната американска посестрима Ким Кардашиян даже право учи! Ами така де, пък, стига сме и викали, че е проста! Утре като чуете, че е у Харвард да не се пулите! Това са тенденциите сега и последната капка в имиджа на всяка известна с това, че е известна простакеса!

И накрая да се земат с Просто-кирцата! Двама Харвардски професори!

Сега разбрах къде съм сбъркала в живота. Като малка събирах всичките си ги пари и ги криех в кутия от уиски. Трябвало е да преджобвам родителите си.

Удивен съм. Мислех, че е на 55 и само се реже, и помпа. Така изглежда. Отврат!

На 35 а изглежда на 105...аз съм на 35 и съм далеч по-свржа

Живот като една добре платена к@рва!