Коментари - Жизел Бюндхен е лудо влюбена в инструктора по джиу-джицу Хоаким Валенте | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Епа нали беа само приятели....Значе че се пробам и язе па с комшийката мое па се чатне, и да се усети че не ми е приятелка..

Сетила се Мара да се побара. Ама мандалото лопна отдавна. Тая отдавна вече е в графа milf. Мъжете като видят такива им светкат всички червени лампички. Поне при мене е така .... едно време тия където ги гонех, не ми обръщаха внимание, сега като одъртеха с по 1-2 развода + куп деца, почнаха да се сещат за мен, ама е късно либе за китка, 20-ките са моята страст :))))

приликата с другата германка Стефи Граф става все по-осезателна. Като я видиш без кило кит и нормални дрехи, едва ли ще я различиш в тълпата. Milf си е вече.

Ти защото от година на година се подмладяваш, нали? Има няма още 30на години и пак ще си в края на 20те нали? Що не хванеш гората докато чакаш?

Най-после добра новина

Честито. И аз искам.

А така пори манекенките баце

Една дупка на пътя обикновено е малка.....много различни коли минават през нея без да я забелязват и с времето тя се уголемява и почват да я избягват

Да ми падне хич няма да избягам. Става си Жизелчето още. Не случайно Брейди седя с нея.

До Абе Не искам да те плаша, но ако използваме категорията "дупка на пътя", Брейди в момента е с такава. Иринчето изглежда е доволна, не се оплаква, докато Жизелчето ревеше, че не я задоволявал. Жиужицера очевидно добре се справя. Въпросът е ти ще се справиш ли?