Приятели на бразилския модел Жизел Бюндхен твърдят, че отношенията с новото й гадже се развиват с много бърза скорост, а самата тя била лудо влюбена в него.

43-годишният супермодел е прекарала празника Свети Валентин в компанията на инструктора по джиу-джицу Хоаким Валенте, като двамата били забелязани да се целуват в нейния квартал в Маями, споделят свидетели пред изданието Page Six.

"Те са много влюбени", казал близък на Бюндхен и Валенте, въпреки че супермоделът и до днес предпочита да отклонява въпросите, свързани с тяхната връзка.

Преди време красавица разказа пред Harper's BAZAAR, че първоначално завела децата си в студиото на Валенте с надеждата, че ще могат да научат някои умения за самозащита, въпреки че скоро тя е поискала собствени уроци.

Слуховете за връзка помежду им се засилиха след като Хоаким беше забелязан на многобройни пътувания, които Жизел и децата й предприеха до Коста Рика, както и покрай срещите им в Бразилия, откъдето и двамата са родом.

"Те се виждат дискретно от лятото", каза тогава запознат, макар че се говореше, че двамата се срещат още по-отрано, тъй като тя за първи път беше попитана за слуховете през март 2023 г.

"Мисля, че в този момент, за съжаление, тъй като съм разведена, съм сигурна, че ще има всякакви опити да ме свържат с когото и да е", отговори тогава тя. Все пак Жизел не пропусна да похвали Хоаким и братята му Педро и Гуи, които управляват студиото по джиу-джицу Valente Brothers, което тя и децата й посещават. "Много съм благодарна, че ги познавам, защото те не само ми помогнаха и помогнаха на децата ми, но ми станаха страхотни приятели, особено Хоаким", каза Бюндхен. "Той е нашият учител и, най-важното, той е човек, на когото се възхищавам и на когото вярвам. Толкова е хубаво да имам такъв вид енергия, да имам и децата си около този тип енергия."