17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама полови членове яде постоянно нали? ... а те нали са от месо ??? тогава не ми цитирайте глупости

И е грозна.

В заглавието пише, че яде месо два пъти в годината, а в текста - два пъти месечно. Що не си четете "материалите" бе, "редактори"?

глупости. яде месо всяка вечер

Ако редактор бе прочел материала (като не се получава от първия път, четете го по ДЕСЕТ пъти!), нямаше да има (може би) толкова много грешки!

За обяд обикновено хапва салата тя обикновено хапва салата ... ... прави чай от лайка за нея децата си и за себе си ...

Хубаво , решила да не яде нещо , прави го , защо обаче трябва да тормози децата и те да нагъват треволяк вместо пълноценна храна ?

Доста неграмотно написана статия, със смислови и стилистични грешки. Според заглавието Жизел хапвала месо два пъти годишно, според статията месечно? Има личен готвач, но готви постоянно на децата си. Дрън, деън..

Ако плюеш, не се брои.

При маймуните е горе-долу същото меню. Но защо трябва да връщаме еволюцията назад. Ако работеше физически или умствен труд (а не да си развява задника по подиума), тази "диета" нямаше да върши работа. Лошото е, че ще повреди децата.

Е! Ам тез мръвки по нея от де са?

А големия салам месо ли е?

и сега не разбрах.. два пъти в годината или два пъти месечно яде месо..Не, че ме интересува, но тоя дето пише статиите следва да ги чете поне.

И ще хвърли в дълбок философски размисъл всяка веганка.

Хубаво е по-често да похапва месо, за да има сили да се повдига на пръсти горката.

Всеки може да прави всякакви глупости с тялото си, но моля престанете да представяте това като светъл пример, който да се следва. Аман от био и всякакви там производни, които са се заблудили, че са открили топлата вода!

Месото дава сила, енергия и умът също се подобрява. На нея не й трябва ум с тази физика. Всеки сам прави своя избор.

Който пише статията е по-добре да я прочете преди да я публикува

а презервативите, които използва сигурно не са латексови, а от агнешки мехури за многократна употреба

ама това са такива лъжи

а през останалото време на годината месото само го смуче....

А докато приготвяла обяда си пийвала зелен сок... Глупави статии за канализацията

Luna0102

Не разбрах тази готвачка за къв чеп и е 5 дни в седмицата, като тя самата приготвя храната в къщи? Може би готвачката и чете приказки от "Как да замезиш с вегански шницел от диви репички" докато Жизелката се прави на готвачка. И докато се чуди дали да сложи месо на масата два пъти месечно или годишно, го слага два пъти дневно.

Жизел Бюндхен яде месо само два пъти месечно, хапва само козе и овче сирене, пие сок от цвекло по време на менструация, но супермоделът не смята, че е прекалено стриктно що се отнася до диетата ѝ.

A krastavici -vseki den

И пак е грозна, има конска груба физиономия наклепана с грим. Истинска красавица е Бранимира Андонова примерно.

А това ,че дъвче уеве брои ли се за месоядство ?

Защото простата,необразована манекенка си е въобразила,че това е пътя към вечната младост. Прескача еволюцията и я връща в маймунския й етап. Че и книга написала..

Горкият й партньор. Само два пъти в годината...

...но го смуче по 3 пъти на ден.

Глупости. Именно хората, занимаващи се с умствен труд, нямат голяма нужда от протеини, а от въглехидрати, какъвто е и нейният режим. Спортисти, хора, които имат тежък физически труд им трябват много протеини, за да поддържат мускулната си маса.

За Жизел и мъжът й Том Брейди се знае от години, че са много запалени по здравословното хранене и че са много стриктни каква храна влиза в къщата им. Реално погледнат менюто й не е никак лошо, но не знам след като тренират и двамата толкова много как ги засищат тези неща, но явно си има тънкости.

А, всяка вечер го яде у кревата, ама си трае. Не е удобно пред публиката да споделя интимности...

Леле, какви глупости.... 100 пъти и повториха името ....тя прави това, онова за себе си и децата а за мъжа нищо?! Тя с такива храни ще е слаба а на снимката има корем. Изглежда децата не ходят на рож. дни на други деца? или ако ходят тя им носи целина и моркиви да не вземат да се наядат с торта.

Прост си ти неуко го...едо .