17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брех, тоз Жокер. Трябва да го гледам. Мислех, че е некъв детски, но с тия номинации ще се прежаля да го гледам.

Имало едно време в Холивуд е един слаб, посредствен, скучен, пълен с безсмислени протяжни сцени филм. Ако това е цвета на киното днес - по - добре да го няма. Тарантино чак пък толкова жалък и безпомощен не е бил.

Жокера е страхотен филм ,трябва да вземе и то няколко !

Невероятно изпъллнение в ролята на Жикера !! Отдавна не бях гледал толкова човешки, трогателен и въздействащ филм от продукциите на Холивууд !!! Според мен заслужава награда само заради изключителното изпълнение на Хоакин Финикс!!!

Жокера е пълна нула за мен. И Имало едно време ... и той. Ирландецът и 1917 не съм ги гледал.

Мисля, че вкуса ти за кино клони към хиляда минуса под нулата.

а аз мисля, че трябва да се научиш да уважавап мнението на другите. Жокера и на мен не ми хареса, както и Имало едно време...

Голивуд фалира

За филма с Брас Пит и Лео , само играта на двамата е фантастична. Другото е боза.

Тоя филм Джокер, си е отвратителен. Втори път няма да го гледам, че ме е гнус и ми се повръща. Едно време мислех, че американските филми силно преувеличават лудостта на американците, ама на живо виждам че е точно олицетворение. От години знам, че филм взел Оскар, не е за гледане!

И четирите най-номинирани филма за тази година бяха страхотни (1917, ИЕВВХ, Ирландецът, Жокера).

Аре на бас, че бате Лео, ще се окичи с още едно оскарченце.

Ти гледа ли филма изобщо? Лео е добър, както обикновено, има 2-3 сцени, в които дори е страхотен, но за мен цялата тежест изнесе Брад Пит. Страхотна роля за него!

Щом като маргороби е номинирана и претоплена ганстерска манджа с денирката, пачинката и джопеши, става дума за огромна деградация.

Не съм го гледал но се надявам да не изнасилват старите пичовци - Денирката,Пачинката и Джопеши така както направи гадняра Спилбърг ... на всяка сцена изнасиваше первезно дядо Хари

Тия либерални клоуни с "Оскар"- ите са пълна катастрофа...

Само като видиш как новия филм на Тарантино е номиниран в 10 категории и всичко ти става ясно.

Какви филми обичаш да гледаш, пускай си XXL

т.е. няма как да не ми хареса филма, така ли ?

филмът беше хубав, ама да ми го хвалите като едва ли не най0добрият е ... типично за олигофрени

Не гледам тези глупости

НЕ е истина какви бози вземат Оскари. НЕ оригинален сюжет. НЕ запомняща се игра на Жокера. НЕ смилен филм. НЕ казващ нищо ново. НЕ интересен сюжет. ДА кифленски филм модерен стил Коельо. ДА няма как да не вземе оскарче след последното ДА, въпреки многото НЕ та.

Споко. Не е взел оскари.