Журналист твърди, че Пике и Клара Чиа Марти са купували тест за бременност

Без влиятелната подкрепа на Шакира, футболистът може да остане без пари

Обратно в новината

Коментари - Журналист твърди, че Пике и Клара Чиа Марти са купували тест за бременност | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя Пике му се чудя, как се е хванал с тая сиганка Чикира, дето е 10 години по-дърта. Жена на 45 като стане сутрин, прилича на козунак. Тая гледка трудно ще се издържи от младо и доста богато момче, като Пике. Чикира да си търси някой на 55-60, да я оцени по достойнство.

Свръхмъже като Пике трябва да вливат генетичния си материал в колкото може повече жени!

Еми, добре. Заведи му жена си, дъщеря си, майка си ...

А защо само жени? Иди и ти, като водиш майка ти и щерките.

Квото и да му влеят, ще излезе кафяво. При него няма смисъл.

Ам кат са са аргасвали...

дейвид Бекъм и Викито най-добре правят. Отворена връзка но децата, парите и уважението им като партнъори ги скрепяват. Джей Зи И Бионсе също. заедно са пауър капъл, разделени все ще ги плюят и пари ще изгубят.

Скоро и тя ще остане с дете и сама. Този няма да спре до тук.

Като не можеш да си държиш ципа затворен така става.

Стига с тая стара снимка, пета новина!. Явно не са се виждали оттогава, а вие си пишете.

Пике не е бременен със сигурност, за момата не знам. След два месеца ще разбре и без да пилее пари за тестове

Според Форбс Пике има 80 милиона долара. Как ще банкрутира/? И как Шакира му осигурявала с влиямие и връзки договори? Нали получава пари от футбол основно.

Шакира има 300 милона нетно богатство. Един от скандалите между тях, беше , че тя му беше отказала да финансира поредното начинание, мисля тенис академия за деца или нещо от сорта . Пике е имал много подобни начинания, които тя е финансирала но са се провалили и този път тя се е запънала.

Парите на Шакира се управляват от фамилията и, всеизвестен факт.

Кларчето не си губи времето!

какви глупаци са мъжете, не е истина хахах тая прилича на мъж пфф студентката, да замени Шакира за тва, тряя да си голям тъпак хахаха , ама само защото видиш ли е друга и по-млада, няма значение дали е хубава, очевидно тази не е; дано го остави без пари и на улицата, да си сърба попарката пике мике ли е къв е там; а ако е бременна направо страхотно, ще има бърз развод после и 2 самотни майки много скоро....

Джийзъса праща поздрави!

Тя пък Шакира една красавица... Има къде къде по-впечатляващи колумбийки. Шакира е безлична и има назален глас, който се счита за ефект ... А пък не я знаеш дали зад затворените врати не е с ужасен характер ...

Тука не става въпрос за красавици бре , аджамии. Нека си плющи красавиците, кой го спираше и досега, ама чавка му изпила акъла, да зареже финансовите си интереси и тези на семейството си, за да се държи публично за ръка с неква пикла., която ще му омръзне след няколко години и тя.

и той този "ужасен характер" се е появил след 2 деца и "няколко години" съвместен живот нали? Жената си има кариера и ангажименти, освен че е красива и талантлива - кога точно успя да си покаже въпросният характер според теб??? Поне стана ясно,че и този "мачо" е като всички мъжки държанки - деца се правят и не се гледат,не им спестяваш нищо щото си "голяма работа" Да видим девойката като установи колко няма да може да се облажи - колко дълго ще го обича

На кой му пука?

Е ако Клара е бременна Шакира си изигра ръката. Сега каквото и да пусне срещу нея ще бъде очеваден тормоз от страна на злобната леличка.

Клара е бедна, трябва да поддържа интереса към себе си, за да изкара някое евро като инфлуенцърка.

Бедността е състояние на ума. Клара не е тръгнала да плюе Шакира за пари, а онази кешира от плювките си.

Клара изобщо не е била никога бедна.

"онази" може да си го позволи, тази не Вие там на село не ги ли усещате тези неща а?

Разбира се, че може да си го позволи. Човешката глупост е безкрайна като вселената и Шакира е доказателство за това.

какъв Жалък Свят!