Скандалната връзка на Жерар Пике и Клара Чиа Марти продължава да предизвиква много оживени дискусии сред почитателите на Шакира и футболиста.

Нов момент внесе аржентински журналист, който заяви, че двойката очаква първото си дете, предизвиквайки хиляди коментари в социалните медии, пише "Musicmundial".

Аферата на Пике и Чиа така и така е силно критикувана в медиите заради нелоялното му поведение и факта, че е имал любовница, преди да прекрати връзката с колумбийската певица. Мнозина смятат, че спортистът е изключително неморален и безсрамен, като е криел изневярата си с Клара, докато още живееше с Шакира.

Въпреки това, той не чака дълго, за да се представи официално със студентката и да се държи за ръка с новата си изгора на обществени места.

Новината, че Пике и Клара Чиа очакват дете, както разкри известният журналист Густаво Чериани, е шок за всички почитатели на Шакира.

 Двойката е снимана в аптека, докато си купува тест за бременност, снимката е направена тайно. Но двамата са в гръб.

Чериани твърди: "Аптекарката, която им го е продала, ми каза". 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Shakira (@shakira)

Според испанската преса, Шакира е празнувала рождения си ден доста шумно на 2 февруари и съседите са повикали полиция. Освен това тя е решила да остави Пике да банкрутира, тъй като той е бил много зависим от известната си жена и влиянието ѝ за апетитни договори и приходи от всякакъв характер. Той получавал добри печалби чрез компанията си "Космос", в която работи и палавата изкусителка студентка Клара. 

"Коспос" е специализирана в организирането и управлението на спортни събития, собственост и управлявана от Пике, но например в последните дни компанията е загубила договор за работа с тенис турнира "Купа Дейвис", което беше основният източник на приходи за компанията.