Зимно меню: Какво е добре да включим в него

Редовната консумация на риба помага да имаме добра сърдечно-съдова система

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Традиционните зимни гозби на българина - пръжки, кисело зеле полято с олио и червен пипер, печена домашна луканка, туршия, осолено месо от кацата, сланинка и т.н.

Вие идиоти ли сте или да? Знаете ли географски къде е разположена България и каква риба има у нас? Шаран, костур, бяла риба, скобар и тн. Това са част от рибите, които се ловят в страната. Тези от статията си ги яжте по ресторантите!!!

живея в Чикаго и любимо място за пазаруване ми е огромен корейски супермаркет. Екзотични плодове, гъби, а частта за риби е някакъв Рай. Вчера купих 5 скумрии, маслени рибки за пържене, бейби октоподчета и замразен голям калмар за "по гръцки пържени", чистени огромни миди, чистене морски охлюви, див пресен салмон 2 огромни стека. Риба тон този път не купих, защото тя трябва прясна да се приготви за оргазъм на небцето. Плюс щайгичка с 20 райски ИЗРАЕЛСКИ ябълки по $0,5 за бройката. Ще ти кажа една Голяма тайна: гърците и кучетата не си хранят с речна риба. Чикаго е на 1600 км от Източния бряг и на 3200 км от Лос Анджелис. Гърция е на 2 часа път....от София.

Ти ся на къф съ напрай ?

айде пак реклама за риба..не върви рибата на пазара А? не върви защото стана по скъпа от месото...яхте си я лакоми българи продавачи и прекупвачи и хващачи...

Имам чувството че тези дето ги пишат тия статии живеят на някаква друга планета, а не в България. Откъде пари за сьомга бе чадо?

Сьомгата е най-полезна, като я гледаш как мигрира по натгео. Ако искаш да си здрав, стой далеч от тази в магазина, а със спестените пари си вземи трици и нещо с малко повечко фибри. После ще ми благодариш.

Сьомга и тон... Добре ,ама пенсията... стига за цаца!

Тези двете по-добре да не са много включвани в менюто

аве ти режисьора на социълистическият филм "Кит", ли си?