Коментари - Златимир Йочев стана татко за втори път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво!Харесвам ги и двамата.Да са здрави децата им и цялото семейство.

а думичка не изричате за тези пиявици - журналистите по НОВА, БТВ, БНТ? Какви заплати получават тези журналисти? Всеки ден са с различни дрехи, които също са скъпи. Какви имоти имат? Богатеят за ваша сметка и заради вашата глуповатост. Говедата четат тази новина с благоговейна захлас.

Да сте чули, ама съвсем случайно, че облеклото е от служебен гардероб и същото за прическите и общата визия са дело на служебни стилисти,......, Българи, много сте прости и зли, жалки сте, не се изказвайте неподготвени, ....просто сте една панелна паплач, то за друго за какво ли ставате, за това държавата ви е цъфнала, просташка нация, слаба държава...

Пепи, името ти е знаково за тъпня, но явно и за злоба и омраза към народа, от който си. Жалка никаквица

Като знам тоя и жена му какви са връзкари и натегачи, а крушата не пада по-далече от дървото, сами си правете извода.

излиза повече от няколко български заплати за един месец...

но да го обявяват в национален ефир? Тия продажни журналисти и мисирки за какви се мислят?

Честито да са живи и здрави..

Хич не ме интересува тоя колко деца има. Що за новина? Само той ли има бебе?

Тия продажни боклуци журналистите получават огромни заплати и богатеят за сметка на народа.

Честито!Да са живи и здрави дъщерите му! Бъдещето е на жените.Те са по-добри лидери,умеят да се справят с много неща едновременно.Всяко семейство реално се ръководи от жена

То натам отидоха нещата..жените станаха по "мъже" от мъжете..

Много се е надъхала феминистката...

Не жените, а мъжете създават и ръководят семейства и родове. Поредните блянове на злобна феминистка за власт над мъжете.

То е малко като с изкуствения интелект. Не че командва, но заради зависимостта от него се чувстваш все едно той командва. Жените са много добри попивателни на внушения. Когато уважението към тях и съобразяването с женския мироглед стане водещо в отношенията то на практика те командват. Всъщност през тях се командва, а самите жени са приносителите на поведението , което командващите търсят да наложат.

Нема лошо,честито!Но да ползваш ефира ,за да се похвалиш,че си се оженил,родил,развел-това вече е дразнещо!!Аз като нямам такава възможност,защо трябва някой да ми казва,че хейтвам!?Те са едни обикновени хора,точно като мен,но имат тази възможност-затова не хейтвам!Просто не ме интересува,това е!

Тогава не чети,не коментирай

Д-р Дяволов е помогнал за израждането на щерка им Сандра. Сигурно новороденото е наречено в чест на на поредната самотна майка - певачката Сандра

Честито! Няма по-голяма радост! И да ги възпитате българчета!

Какви българчета?!

Да са живи и здрави цялото семейство!Умни,успели,красиви това дразни някой българи и затова има отвратителни коментари.Кагато живота ти е скапан защото ти си го направил такъв ,като ръсиш глупости за другите ти някакси изпъкваш и се успокояваш ,че не си такъв нещастник.

Симпатични и положителни млади хора. Браво. Честито.

Поздравления! Нека повече деца се раждат у нас, че пенсионерите да се радваме на внуците тук, а не да ги гледаме само на фейсбук от други държави!

Но много деца после ще трябва да напускат територията....

Двама млади, красиви и успели в професията си хора, имат второ дете и пак се намери някой да ги хули и обижда… Какво Ви накривя бе хора? Че Марина е очарователно красива? че Златимир е умен и солиден мъж? Че имат вече две здрави деца? От мен - една голяма усмивка! Бъдете щастливи, хубаво е, че сте още в България, въпреки злобата на посредствените сиви хора.

Умно и солидно служи за налагане на новото "нормално"... Не мисля, че такива имат добро бъдеще.

Значи,аз съм посредствен и сив човек,защото нямам възможност да се изтипосам в ефир и да се хваля с какво ли не!Дразни товоа,че се възполрзват с нещо,което не е достъпно за другите,все едно са привилегировани!

Ти се казваш ДА, а те се казват Златомир и Марина. Тях ги познава цяла България и По - голямата част ги харесват. Ти дори име си нямаш, няма кк някой да те познава и да се интересува от теб. Те това работят, затова са съобщили новината по тв. Ти не можеш, защото работиш друго. Защо се дразниш? Те няма да могат да се похвалят за хубав повод в твоята дъскорезница, но и няма да ти се разсърдят за това. Така, че всяка жаба да си знае гьола - Марина по тв, ДА - при гатера.

айде , бе. Голем умник дървен философ с тези разсъждения. Виждаме ги тия колко са велики с натягането, подмазването , продажничеството и после отведнъж се срутят като Ана Цолова. Що не напишеш колко е велика сега , а си траеш. И тоя, избрал си име касапина, може да говори за каквито и да било човешки качества и морал . Непричтни са ми и двамата с жена му.

Ти си малоумник и комплексар. Не занимавай хората с тъпото ти мнение. Ако тебе те е грижа за тези продажни журналисти, отрочетата им и прочие, то повечето искрено не се интересуват от тях.

Кое им е "успялото"? Че тези продажници се размножават като хлебарки? Нагаждачи и връзкари, натикани по тв студията, пък и ще обявяват тяхната им новина в национален ефир. Кого от хората го е грижа за поредната самотна майка и припознатите й деца? Какви хули и обиди при обективни факти? Кого му пука за тези? Защо си агресивен към чуждото мнение - било то лошо или добро? Ти в какъв свят живееш?

Украинска еврейка . Здрав хасковски оплодител. Дяволско съдействие.

Тя не е еврейка! Цекова е мелез - има украинска, унгарска и само тя си знае каква друга кръв! Поредната самотна майка с припознати деца. Пък и в национален ефир ще го съобщават наглеците, които богатеят за сметка на българите и техните тъпи фенове

Носи и еврейски гени. По еврейските разбирания достатъчни, за да си я считат за еврейка. Марина самата за каквато иска да си се самоопределя. Няма лошо, а и не е проста. Но със сигурност по еврейска линия получава ходатайство, кое финансово, кое информационно, кое административно. Най- вече психологическо от типа - пълно незачитане на останалите хора, особено ако са неевреи и няма да се разбере как е шостъпила

Но мелезът Маринчето Цекова не е Английска кралица, нали? Щото последната също има еврейска кръв/жилка, но тя си е Кралица, няма шанс за тв известност с простолюдния си произход мелезката Маринчето Цекова

Ей опищяха орталъка с тая новина. Супер противен е тоя...Сигурно пари искат.

искат влияние, власт, известност.

Да е живо и здраво.

За това ли ни продава и участва в измамата и истерията...