Водещият на сутрешния блок "Тази сутрин" Златимир Йочев обяви в ефир, че е станал татко на момиченце.

Едно от лицата на NOVA Марина Цекова дари за втори път телевизиония водещ с дъщеричка, която са кръстили Сандра. Малката госпожица се е появила на бял свят малко след 7 ч. сутринта днес в Майчин дом при д-р Дяволов.

Бебето тежи 3360 грама и е високо 53 сантиметра, което го прави с идеални мерки за новородено. 

Не отдавна водещата на "Събуди се" сподели хубавата новина, че очаква второ дете и така през сълзи си взе довиждане в екипа на предаването. 

"С екипа на "Събуди се" спестихме една малка подробност. И тя е, че водещата на това предаване от няколко месеца не е сама. Време е да обърна внимание на истински важните неща в живота и да им се посветя, освен на работата си, която много обичам", добави тя

Двамата журналисти имат и по-голяма дъщеря на име Тамара, която вече е почти на 4 годинки, а сега стана ясно, че тя няма да бъде сама в игрите, тъй като вече има по-малка сестра.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Zlatimir Petev Yochev (@zlatimiryochev)

Въпреки натовареното му ежедневение в телевизията, Златимир Йочев призна в предаването "120 минути", че не забравя да отделя нужното време на семейството си. Той не пропусна и шанса да похвали Тамара, като сподели, че тя е много будно дете и иска да израсне в по-добър свят.