Златка: Не съм сериозно обвързана

Златка Димитрова за пореден път сподели със Съквартирантите, че не е щастлива с любимия си Миро, който е женен с дете.

Обратно в новината

Коментари - Златка: Не съм сериозно обвързана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Златка не може да мълчи, тя смята себе си за прозорлива и разбираща окръжаващата я действителност. А всъщност е ужасяващо проста и неука, груба, арогантна, ужасно невъзпитана - не знам майка й с какви очи се изправи пред зрителите?! Това жалко същество Златка с поведението си ме накара за пръв път да се срамувам, че съм жена в БГ. Намирам за неустно извинението на Мариана към нея, защото всъщност нейните определения за Златка са самата истина, при това казана в най-синтезиран вариант. А какъв критерий за хубост би могла да е тя - с неподдържаната си кожа и грубо, деформирано от нескопосаните интервенции лице, груба фигура, вулгарни, грозни имплантанти и липса на всякаква двигателна дамска култура. Тя сяда като зидаро-мазач в обидна почивка, говори като хамалите от сточна гара и езикът й би накарал да се изчервят дори закоравели рецидивисти. Кой я визпъта, кой я отгледа толкова злобна, лоша, недобронамерена и алчна. Кой я убеди, че най-лесния и доходен начин е да се продаваш, при това в ужасно евтина и пошла опаковка, да претендираш, че това е норално и да се удряш в гърдите, че си овършяна от няколко потресаващо тъпи идиота като Багата?! Майка й не успя ли да й каже, че не се афишира връзка с женен мъж, а всъщност изобщо не се и допуска такава, защото не е морално, и има специално определение за такъв тип жени. И на кого е интересна тя, че все още я държат в шоуто, вместо отдавна да си е заминала за Бургас, където и е мястото. Или просто ни показват слабоумната и безобразно невъзпитана и неука жена, така, както се показва същество с два пола или змия с три глави? Тежко ни, ако това ще гледаме и за напред!

То щом Багата не я иска, дето и той не се отличава с висок интелект, какво ли остава за заможен човек със семейство. Чак ми стана смешно, когато се оплака, че й бил обещал да напусне жена си, да й направи бебе и да прекара Коледните празници с нея хахахаха. И тя милата, толкова беше учудена, че не го е направил - скъса ми сърцето направо :))))

Това ограничено същество не престана да се хвали с връзката си със СЕМЕЕН мъж.Спял при жена си?!Ами при кого да спи ма ,Злато-моме?

То кога ли е била сериозно обвързана?! Не знам дали мъжете имат по-сериозно отношение към нея от това да си я подхвърлят?!

"Златките" трябва да мълчат и да се усмихват загадъчно. Отворят ли уста става страшно ... обидно за самите тях.

баси яката мацка

Златкее, ако Миро спи при майката на детето си и тя за теб е "някаква там" то ти си НИКАКВА, а в по-минали времена за такива като тебе казваха НИКАКВИЦА.

Много пърдят тези хора в къщата....

мда, лошо! и аз пускам вентилатора срещу телевизора когато гледам дрип брадър 2012, за да не припадна. а за злати - нищо освен......мамина умница

Е,нищо-поне познаваш много добре географията.

Много чудно, защо Златка не я искат сериозно.. умна, красива..! Непонятно!

И аз това се чудя...

Този травестит Златка чак дрънка от простотия.С този сприхав характер и други мъже ще бързат да се отърват от нея както е направил Багата.

Тази слабоумна жена съ сигурност ще си остане сама, не вярвам, че има мъж, който би я приел за партньор в живота. Виж за една -. две нощи, все ще се намери някой, но това никой не би го търпял повече от 24 ч. Не съм срещала по-ужасна и отблъскваща от тази жена, повярвайте ми

Oh nigga please.....

Да се чуди ли човек, да се дзвери ли - какъв е тоя вук /в превод от сръбски - вълк/ дето някой е казал, че е красавица? Явно не е фотогенична и не я обича камерата, да не говорим пък за микрофона.

Ха-ха, то някой трябва да е кръгъл идиот, че да се хване с тая куха лейка.

тоя боклук златка, защо се е захванала "горкичката" с него-- ааа ясноо парииии ... съмнявам се след като излезе, че въпросния миро ще се занимава с нея....