17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно, с какво пък толкова се хвали....Апартамент за 100 к е много малък или много затънтен. Според реалните цени за 100 к можеш да вземеш най-много двустаен, а и това не е много сугурно. Ако искаш четири и повече стаи, което прави 120 - 150 квадрата....хм....по 1000 евро на кв.м. сметката е друга. Та тая се е забила или в барака или умишлено не се казва реалната цена на имота.

След редовно четене на дира, установявам че има само проститутки в тая държава. Грозни, тъпи и еднакви.

Blagoj e strashen pich!

На село, от където са. Жалко, че се занимаваме стях. И по телевизията ги дават, да изкарат пари, за да стоят в София. Не е луд този дето яде баницата. Безобразие, срам за България на какво заприлича столицата й. Селяндури.

Когато си от малко село ти и си мечатеш за вип покрайнини, с брезички, борчета, пчелички ама се навреш на село да гледаш козички. Аман от еснафщина и псевдо Випове в тази държава. Футболист до футболиста, мила моя майно льо, плеймейтка до плеймейтката. Елит та дрънка.

Снимка до климатика. Карикатура до карикатура.

Сигурно ли е, че това е Златка! Защото може да е и Николета! Аз не виждам разлика! Доно който трябва ги различава!

Скоро на две куки ще плетат плетки. А мъжете им ще таковат млади мажоретки.

Прощавайте коя е Златка, че само това име се тиражира?

Златка Райкова е завършила специалност 'минетология' в СУ Климент Уфридски, при това със златен медал. От много специализации в множество пози и с безброй партньори, Златка е поличила дълбоко-мозъчно прозрение как точно се лапа мъжката патка, и в резултат на това е прописала стихове и е открила своето второ 'аЗ', което според нейните умствени способности се превежда като 'гъЗ'.

Важното е че си работи по специалността и е добре платена.

Първи на село последни в града. Има доста кич.

не влизам дори с костюм за биологична защита като знам кои ще си киснат телесата вътре.

за да се нахакаш пак в апартамент в модерна жилищна сграда... И вътре да го обзаведеш като евтина имитация на Версай. Бедни ми, бедни, Благо... Защо ли не те изядоха камилите в Дубай, та да се оттървеш.

Иначе са подходяща двойка. Той нали и Иисус Христос е ходил с плеймейтката Мария-Магдалена, само дето тогава са им викали блудници.

в дизайнерка на носа си, е обзавела очарователно жилището. Прилича на къща на румънски роми-джебчии. пп: Какво е това плеймейт? Ако е playmeat значи е месо за игра, ако е playmate значи е приятелка в игрите на мъжете. И двете работи не са хубави. Добре, че се е преквалифицирала в института за следдипломна квалификация за дизайнери.

Не се различават по нищо продават се като повечето се продават

Е доста татуирана

Ако и книгата беше на обратно, щеше картинката да е завършена.

Ако "къщата" е 100 000 евро то за какво говорим. Че то моята къща, която не претендира да е нещо особено е над 200 000 евро по пазарни цени. Егати хай-лайфа.

а апартамен на село. Което само по себе си е оригинално и новаторско.

както разбрахме селото се слави с въздух чист и прохладен , брезички птички и пчелички и метри квадрати има бол

Грозни снимки на нелицеприятни хора!

Ето я квинтесенцията на обичайното семейно ежедневие! Тя-уморена след готвене, пране и чистене на прозорци благо отмаря с книга по скромно домашно облекло, а той- горд с ремонта на бойлера, се усмихва ненатрапчиво. Ех, животът на село наистина запазва истински естественото у хората!

Благо често ще идва на село, дали всеки път у тях си или у съседката

Утайката се натрупва под баира - знаем .

Кич, кич, кич...