Само преди 2 дни Златка Райова се похвали с ново жилище, при това в рими. Плеймейтката, преквалифицирала се в дизайнерка, публикува в официалната си Инстаграм страница собствено стихотворение, което предизвика двете крайности в потребителите на социалните мрежи. Все пак снимката, която придружава творбата ѝ, събра над 7 хил. харесвания.

Вижте снимки на Златка и Диляна >>

Една от темите, които засегна Райкова в лиричното си откровение, беше новообзаведеният ѝ апартамент, в който двамата с Благой Георгиев явно вече са се нанесли. От кадъра в Инстаграм става ясно, че жилището е в комплекс, който разполага с градина и басейн.

Оказва се, че мястото "нейде из софийските вип покрайни, с изглед към двете близки планини", както пише в творението си, Златка дели с манекенката Диляна Попова.

Домовете и на двете се намират в село Иваняне, което е разположено на приблизително на 12 км от столицата. Още преди няколко месеца Попова обяви, че тамошен имот е хванал окото ѝ. Златка направи същото, само че още през миналата година, кратко след финала на "Като две капки вода".

Говори се, че имотът на бременната в 5-ия месец Райкова, е на стойност от 100 хил. евро, като тя е вложила не по-малка сума за обзавеждането му.

Според други слухове, Попова дели квадратурата на жилището си с актьора Асен Блатечки, с когото, твърденията сочат, че са се събрали отново още преди 1 година.

Златка и Благой в комплекса в село Иваняне

Снимка: Официален профил в Instagram