Благой Георгиев: Полина бе тази, която ми предложи брак

Бившият футболист разказа как са се запознали с настоящата му съпруга

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбира се ,че кифлата ще му предложи брак, първо защото той е като малоумен и не знае изобщо какво се случва около него и с него . Второ ,защото момата си е направила сметка за какво и колко ще го изтърпи преди да му бие шута и да се появи следващата ...

Баси стинката - търкаля се по земята и чака някой да я прибере. Тоя вазелин е по-голяма к*ва от труженичките край него.

Тая разведе сумата семейства а сега много знае да говори

Голям ман. Го хитрец е тоз блажо Добре, че има грозновати коплрксирани цинги като момата, че да го издържа. И той като патКанОф

Гледах въпросното интервю. Силно впечатление ми направи отношението на родителите му към него. Толкова отчужденост от родител към дете не бях виждала в това иначе симпатично предаване. Според тия хора Благо се бил върнал променен, отчужден и много нервен от Русия, докато Джизъса обяснява, че това не е вярно и сега е много спокоен. После ги питат за какво благодарят на сина си. След дълго хъмкане и премисляне отговорът беше "Ъъъъ за внуците". Скъсаха се да хвалят първата бивша на Благо и да съжаляват, че са се разделили, без да им пука, че ще обидят настоящата, която била много мило дете. Пожеланието към него беше "Мии да стане такъв, какъвто беше преди 20-ата си година". Накрая баща му каза, че много ги уважавал и обичал и заслужавал същото, докато майка му гледаше надолу и си човъркаше ръцете. Личи си, че Благой е добър човек и винаги съм се чудела какъв му е проблемът със създаването на добро и трайно семейство. Мисля, че вече си отговорих.

Кой ще храни новото семейство - бащата на булката ли?

Кво момче беше като играеше в Славия. Сега немаш вид бе Благо.

Тази новата девойка, явно си е подготвила домашното - няма да ражда от него, само ще харчат парите на семейството ѝ...Това може и да се окаже формулата за успех "как да задържите Благо в официална връзка":)))

А дали Благо иска да е в дълга връзка, защото, ако е за пари татарката имаше в излишък.

Да, но там не може да си разиграва коня, щото на татарката родата, не са като на Златка родата или родата на новата му, затова и побегна от татаристан на пожар само със скъсаните гащи на задника му и дори не смее да спомене по име бившата си жена, камо ли да я обсъжда по медиите нея или сина им с нея. Да е споменал някога това дете?

Питали трима души - "" Какво означава- бивш ФУТБОЛИСТ ?? "" Първия казал- ""Цирк-аджжия"". Втория казал- "" някой, който е ритал топка на работа"" Третия казал "" Някой, който скоро ще ФАЛИРА"".. Взимай пари от футболистите, ПРЕДИ да са фалирали и се махай надалече от такива Предатели и мангали- маймуни !!!

Жизаса жаса!

Тоя , няма татуировка САМО на челото... И да започне да изглежда , ДОРИ и с дрехи като някакъв циганин от затвора.. Ето так се степенуват:: ТЪП( Хамалин), по- ТЪП( Боксьор), Най- ТЪП ( ФУТБОЛИСТ).. НЕ се занимавай с футболисти.... Българската Армия , Васил Левски , Христо Ботев и са убивали такива Предатели като Наско Сираков, Мъъри Стоилов, Гриша Ганчев, Боби Михайлов, Лечков, Домусчев от Лудогорец и всякакви негри- маймуни и са ползвали парите им за Освобождението от Мюсюлманско РОБСТВО..

Жалкък е Благо, а още по-малко са тези, които са направили предаване за него. Неговото поведение не е добър пример и не трябва да се афишира. Златке, радвай се на детето и не си трови мислите с тоя Благо. Два месеца бил в Бали, не виждал децата си, ама иначе много ги обичал!!! И сигурно не е само това. Срам, срам и пак срам за всички майки на синове, които говорят против майките на внуците си!

Имаме си един "Благо държанката" :)))))

Никога не съм смятал, че може да ми стане жал баш за Златка Райкова.. Ма, ей, на - както би казал Блажко "Неведоми са пътищата Господни"...

Ба, оттървала се е жената!

За това какво е преживяла да живее с тоя. Иначе, да - Злате, трябва да почерпиш!

За пореден път коментарите са по интересни от статията за тия двамата!

Да, може би е права. И аз съм чул от доста достоверни источници, че май е свършил парите или просто няма пари.

Като те е_беше, мълчеше.

Футболисчето, трябва да седи в учебниците по психология. Нагледен пример за Нарцис. Една и съща матрица, със шеста жена вече. И броим само тези , за които пишат по медиите. Колко трябва да си тъп да се хванеш с такъв.

Нали си блонди, кво искаш?! А га се притъркваше и викаше "Я,Я,Я!" не се оплакваше, а? Ти глей сеа да не ти е отпечатал некоя татуировка като те е награбвал. Дави у парцалите, да ви.

Въобще не се съмнявам, че ги е издържала. Тоя има вид на пълен лентяй и използвач. Пак с малко се е оттървала. Хак да му е сега новата. Абе щом оная Есмер не ще и да го чуе е ясен. Женкар отвсякъде, па и грозен.

Хе хе, фани единия, удари другия, тъпанари отвсякъде.

Ох, тоя Благо колкото пъти го видя и не спирам да се хиля. Редко тъп джизъс, ще ме е срам да съм само по къс ръкав и боксерки, камо ли гол. Е нема такова ренде. А Златето няма нужда от коментар...

кои беха тия

По полека Златке, децата на Благой си имат и майка, много се съмнявам Христина да остави на тебе ти да й издържаш децата.

Какво значение има за Христина, кой плаща разходите на детето й? Важното е да не е тя или новият й приятел. Модерни семейства :)

Ба, оттървала се е жената!

Незнам какво намира мана Златка на Благой като са си лика прилика

Този заряза бремената си годеница заради фолк певица, незнам как му се връзва която и да е е жена.

Златка е боклук,жалко за детето а тоя тъпанар ако не беше и направил дете няма кой да се излъже да и направи затова трябва на тоя да му е благодарна за цял живот

Златка се отърва от този мързел.Вместо да си живее живота Благой, имаше пари известност семейство .Но няма ъкъл и новата му още повече.В началото на м.февруари се обясняваше в любов на Златка в края вече беше женен.Това интервю го до закопа.Златка мълча 8 месеца и нямаше и да коментира тяхната раздяла.Жената ди работи има си модна фирма ,реклама и тн.гледа си детето.Всяко зло за добро.

Няма нищо, Златке. Така се поумнява - пий една студена вода и се благодари, че си се овътрила само с едни пари. Погледни и от хубавата страна - вече не ти си налага да ги издържаш, а и на нас не ни се слушат махленските ви драми.

Вместо да се радва, че се е отървала, тя опищява орталъка с нещата, които е сторила за него. Или си е мислила, че на нея ще и се размине? От космоса личи, че той сега е с друга.

И това е причината за това че говори така.

Абе на Златка детето момче ли е момиче ли е или третополово

Леле леле ти си издържала децата на бившия ти,а преди тебе кой ги издържа сигурно пак бившата му,егати идиотката не съм за тоя но браво че те е оставил това заслужаваш

Има ли по-голямо дъно от тези боклуци? Защо ни занимавате със стори-тата им?

Какво ни занимавате с тази ку.во

Ей, тва е п0тка, не кат Благо.

За отплата, той те пореше кат скумрия.

Той ли бе !? Пилето не му става ...

Преместих го, отивам по другите статии

Всяко нещо е последствие от друго нещо …

Явно тоя грозен мангал, който не прилича на човек, си плаща, за да му споменават името по медиите. Иначе няма логика да излиза статия за него - абсолютно никой не го интересува тоя анимационен герой.

Цялата ВИП пасмина си плаща на сайтове и списания. Факт. Иначе откъде ще знаем всичките простотии, които вършат. Известни, защото са известни.

Тоест Златка иска да каже, че си е разпрала гъза от работа ли ?

че ся й разпрали .....

и за какво се омъжи за този циганин ма...за този изрод черен мангал, да дондуркаш циганчето му ли курва долна ти продаде белите българи гиди тъпа патко

Винаги има по-бърза кола, виноги има по-голяма акула, винаги има по-млада лолита!

Е що не каза по-рано бе Златке? BTW нанво работиш?

Все тая.

Злате, Злате как успя да се нахендриш с Благо, не гледаш ли от кака си Николета или от Джулиана Гани поне, айде брака на Светлана Гущерова е един на милион тото шанс във ваще среди, но ти къде зяпа, та точно на Благой роди дете, па и се обезобрази в лице ? Или си се надценила или си яко сглупила...Обективно погледнато мисля, че е първото, което неминуемо е довело до второто....Нищо де , детето е супер сладур, да е жив и здрав .

като имаш с какво...

Тая Златка откъде ще има пари тоя парцал да плаща сметки. Виждал съм я на живо на морето с мокра коса, не можах да позная че е тя ако не ми бяха казали. Много е зле !!!! Абсолютно селско парче. Не че защитавам Благо. И него не го слуша главата, но ЗЛатка Райкова е пълен боклук !

Златна е тая Златка. Благо му е на Благой с нея.