Благой Георгиев: Полина бе тази, която ми предложи брак

Бившият футболист разказа как са се запознали с настоящата му съпруга

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Златна е тая Златка. Благо му е на Благой с нея.

Тая Златка откъде ще има пари тоя парцал да плаща сметки. Виждал съм я на живо на морето с мокра коса, не можах да позная че е тя ако не ми бяха казали. Много е зле !!!! Абсолютно селско парче. Не че защитавам Благо. И него не го слуша главата, но ЗЛатка Райкова е пълен боклук !

като имаш с какво...

Злате, Злате как успя да се нахендриш с Благо, не гледаш ли от кака си Николета или от Джулиана Гани поне, айде брака на Светлана Гущерова е един на милион тото шанс във ваще среди, но ти къде зяпа, та точно на Благой роди дете, па и се обезобрази в лице ? Или си се надценила или си яко сглупила...Обективно погледнато мисля, че е първото, което неминуемо е довело до второто....Нищо де , детето е супер сладур, да е жив и здрав .

Е що не каза по-рано бе Златке? BTW нанво работиш?

Винаги има по-бърза кола, виноги има по-голяма акула, винаги има по-млада лолита!

Все тая.

и за какво се омъжи за този циганин ма...за този изрод черен мангал, да дондуркаш циганчето му ли курва долна ти продаде белите българи гиди тъпа патко

Тоест Златка иска да каже, че си е разпрала гъза от работа ли ?

Явно тоя грозен мангал, който не прилича на човек, си плаща, за да му споменават името по медиите. Иначе няма логика да излиза статия за него - абсолютно никой не го интересува тоя анимационен герой.

че ся й разпрали .....

има 11117 прочитания до този момент. Как да ти кажа, това е нивото в БГ. Виж дали има друга такава статия от днес с повече преглеждания....

Всяко нещо е последствие от друго нещо …

Преместих го, отивам по другите статии

За отплата, той те пореше кат скумрия.

Ей, тва е п0тка, не кат Благо.

Цялата ВИП пасмина си плаща на сайтове и списания. Факт. Иначе откъде ще знаем всичките простотии, които вършат. Известни, защото са известни.

Какво ни занимавате с тази ку.во

Има ли по-голямо дъно от тези боклуци? Защо ни занимавате със стори-тата им?

Леле леле ти си издържала децата на бившия ти,а преди тебе кой ги издържа сигурно пак бившата му,егати идиотката не съм за тоя но браво че те е оставил това заслужаваш

Абе на Златка детето момче ли е момиче ли е или третополово

Той ли бе !? Пилето не му става ...

Вместо да се радва, че се е отървала, тя опищява орталъка с нещата, които е сторила за него. Или си е мислила, че на нея ще и се размине? От космоса личи, че той сега е с друга.

И това е причината за това че говори така.

Няма нищо, Златке. Така се поумнява - пий една студена вода и се благодари, че си се овътрила само с едни пари. Погледни и от хубавата страна - вече не ти си налага да ги издържаш, а и на нас не ни се слушат махленските ви драми.

Златка се отърва от този мързел.Вместо да си живее живота Благой, имаше пари известност семейство .Но няма ъкъл и новата му още повече.В началото на м.февруари се обясняваше в любов на Златка в края вече беше женен.Това интервю го до закопа.Златка мълча 8 месеца и нямаше и да коментира тяхната раздяла.Жената ди работи има си модна фирма ,реклама и тн.гледа си детето.Всяко зло за добро.

Златка е боклук,жалко за детето а тоя тъпанар ако не беше и направил дете няма кой да се излъже да и направи затова трябва на тоя да му е благодарна за цял живот

Този заряза бремената си годеница заради фолк певица, незнам как му се връзва която и да е е жена.

Незнам какво намира мана Златка на Благой като са си лика прилика

По полека Златке, децата на Благой си имат и майка, много се съмнявам Христина да остави на тебе ти да й издържаш децата.

кои беха тия

Ох, тоя Благо колкото пъти го видя и не спирам да се хиля. Редко тъп джизъс, ще ме е срам да съм само по къс ръкав и боксерки, камо ли гол. Е нема такова ренде. А Златето няма нужда от коментар...

Хе хе, фани единия, удари другия, тъпанари отвсякъде.

Въобще не се съмнявам, че ги е издържала. Тоя има вид на пълен лентяй и използвач. Пак с малко се е оттървала. Хак да му е сега новата. Абе щом оная Есмер не ще и да го чуе е ясен. Женкар отвсякъде, па и грозен.

Нали си блонди, кво искаш?! А га се притъркваше и викаше "Я,Я,Я!" не се оплакваше, а? Ти глей сеа да не ти е отпечатал некоя татуировка като те е награбвал. Дави у парцалите, да ви.

Футболисчето, трябва да седи в учебниците по психология. Нагледен пример за Нарцис. Една и съща матрица, със шеста жена вече. И броим само тези , за които пишат по медиите. Колко трябва да си тъп да се хванеш с такъв.

Като те е_беше, мълчеше.

Да, може би е права. И аз съм чул от доста достоверни источници, че май е свършил парите или просто няма пари.

За пореден път коментарите са по интересни от статията за тия двамата!

Никога не съм смятал, че може да ми стане жал баш за Златка Райкова.. Ма, ей, на - както би казал Блажко "Неведоми са пътищата Господни"...

Имаме си един "Благо държанката" :)))))

Жалкък е Благо, а още по-малко са тези, които са направили предаване за него. Неговото поведение не е добър пример и не трябва да се афишира. Златке, радвай се на детето и не си трови мислите с тоя Благо. Два месеца бил в Бали, не виждал децата си, ама иначе много ги обичал!!! И сигурно не е само това. Срам, срам и пак срам за всички майки на синове, които говорят против майките на внуците си!

Тоя , няма татуировка САМО на челото... И да започне да изглежда , ДОРИ и с дрехи като някакъв циганин от затвора.. Ето так се степенуват:: ТЪП( Хамалин), по- ТЪП( Боксьор), Най- ТЪП ( ФУТБОЛИСТ).. НЕ се занимавай с футболисти.... Българската Армия , Васил Левски , Христо Ботев и са убивали такива Предатели като Наско Сираков, Мъъри Стоилов, Гриша Ганчев, Боби Михайлов, Лечков, Домусчев от Лудогорец и всякакви негри- маймуни и са ползвали парите им за Освобождението от Мюсюлманско РОБСТВО..

Жизаса жаса!

Питали трима души - "" Какво означава- бивш ФУТБОЛИСТ ?? "" Първия казал- ""Цирк-аджжия"". Втория казал- "" някой, който е ритал топка на работа"" Третия казал "" Някой, който скоро ще ФАЛИРА"".. Взимай пари от футболистите, ПРЕДИ да са фалирали и се махай надалече от такива Предатели и мангали- маймуни !!!

Тази новата девойка, явно си е подготвила домашното - няма да ражда от него, само ще харчат парите на семейството ѝ...Това може и да се окаже формулата за успех "как да задържите Благо в официална връзка":)))

Кво момче беше като играеше в Славия. Сега немаш вид бе Благо.

Какво значение има за Христина, кой плаща разходите на детето й? Важното е да не е тя или новият й приятел. Модерни семейства :)

Кой ще храни новото семейство - бащата на булката ли?

Ба, оттървала се е жената!